labas

mes irgi pirmadienį grįžom iš savaitės atostogų barselonoj. ir jūroj vyras išsimaudė

apie mūsų aplankytas vietas parašė
Monmorensi. nuo savęs dar pridėčiau - buvom
Tribidabo kalne, ten mums labai patiko

senoviniai atrakcionai - jėga, vaizdas nuo kalno - daug geresnis nei Montjuic, bažnyčia, kaip mes ją pavadinom - Rio de Janeiro

irgi visai faina. ten mes buvo pusdienį, į priekį važiavom su tokiu mėlynu traukinuku - tramvajums, nepamenu kaip jis vadinasi, atgal nusileidom pėškom.
Dar -
Camp Nou, čia buvo privaloma vyro programa

kadangi šią vasarą labai daug praleidau laiko Euro 2012 stadionuose, man labaaai didelio įspūdžio nepaliko, bet vyrui - paliko. muziejus fainas, audiogaidas žiauriai geras. yra jasikevičiaus nuotrauka
mes gyvenom Maignon gatvėje ir du vakarus buvom išėję vakarieniaut į Verdi gatvę, ji mums pasirodė labai smagi ir daugiau romantiškos nuotaikos turinti, nei la rambla. Ta gatvė tokia ilga ilga ilga ir restoranų, kavinių, barų ten yra visokių visokiausių.
Vienuolynas - buvom ten nuėję į muziejų, kuris man žiauriai patiko (paveikslų galerija), taip pat audioroom (jei neklystu) patiko, bet aš šiaip labai mėgstu tokius vaizdinius judančius garsinius daiktus

) vienuolyne pajaučiau judesius vaiko pirmą kartą

jūrų muziejus - neverta tų pinigų. faina, vaikams patiktų ir mačiau, kad kiek jų aplinkui buvo, jiems patiko, bet mums per mažai.
maistas - skaniausiai geriausiai ir brangiausiai

valgėm Palau Reial kiemelyje. man atrodo jis taip vadinasi, šalia ramblos. ten yra restoranų krūvelė su staliukais lauke. valgėm trijuose iš jų ir trijuose buvo

Barselonetoj kažkus valgėm labai geras jūros gėrybės, žuvienę ir obuolių (!!!!! niekur kitur nebuvo obuolių) sultis. bet pavadinimo neprisimenu ir neturiu

einant nuo pliažo iki metro, ilgąja gatvele, mėlynai papuoštoj kavinėj
labiausiai patikę rajonai - Barri Gotic, Tibidabo, Gracia.
ne parkuose (nes parkai tikrai sutvarkyti, gražūs) vietomis man smirdėjo ir buvo per purvina

bet ten niekas dėl to nesiparino

)
susisiekimas - 10+. pirkomes aukščiau minėtus T10. patogu ir paprasta naudotis tiek metro, tiek autobusais
kažkas man kažkada yra sakęs, kad sunku ten angliškai susišnekėt. Visur, visur visur susišnekėjom - tiek su praeiviais, tiek su pardavėjais, padavėjais.
bendras įspūdis - iš 10 duodu 9. irgi nebuvo cinkelio, bet šiaip tai žiauriai gerai.
apartamentų nuomos agentūrų stavkės - 25 proc užsideda
Jei negali pakeisti situacijos, keisk požiūrį į ją