Įkraunama...
Įkraunama...

Barcelona Nr 4

QUOTE(Monmorensi @ 2012 10 27, 19:04)
šiaip Barselonai kaip miestui penkiabalej sistemoj sakyčiau stiprus 3 su + smile.gif į mano Europos TOP3 ji nepateko, bet atostogos buvo mielos smile.gif parsivežiau knygą apie Gaudi architektūrą, skaitinėsiu šaltais rudens vakarais. šitas dalykas tikrai labai sužavėjo.

Man labai smalsu kas jūsų "Europos TOP trejetuke" ax.gif blush2.gif

Man kaip tik didžiausi įspūdžiai iš Monserrat. Ėjom iki pat Sant Jeroni, paskui pakilus vėjui ir lyjant parbėgom atgal. O žmonių eilėje prie Juodosios madonos jau nebebuvo, tai laukti neteko.
Atsakyti
QUOTE(Smaguma @ 2012 10 31, 23:54)
Man labai smalsu kas jūsų "Europos TOP trejetuke" ax.gif  blush2.gif

Paryžius, Roma, Stokholmas.
Barselonoj man pritrūko to „kažko“, kad labai labai patiktų. čia kaip su žmogum, gali būti labai gražus, labai fainas, bet jei nėra to kažkokio cinkelio, netraukia ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 01 lapkričio 2012 - 14:18
tikrai labai grazi architektura /Barselonoj
Atsakyti
labas smile.gif

mes irgi pirmadienį grįžom iš savaitės atostogų barselonoj. ir jūroj vyras išsimaudė biggrin.gif

apie mūsų aplankytas vietas parašė Monmorensi. nuo savęs dar pridėčiau - buvom Tribidabo kalne, ten mums labai patiko smile.gif senoviniai atrakcionai - jėga, vaizdas nuo kalno - daug geresnis nei Montjuic, bažnyčia, kaip mes ją pavadinom - Rio de Janeiro biggrin.gif irgi visai faina. ten mes buvo pusdienį, į priekį važiavom su tokiu mėlynu traukinuku - tramvajums, nepamenu kaip jis vadinasi, atgal nusileidom pėškom.

Dar - Camp Nou, čia buvo privaloma vyro programa smile.gif kadangi šią vasarą labai daug praleidau laiko Euro 2012 stadionuose, man labaaai didelio įspūdžio nepaliko, bet vyrui - paliko. muziejus fainas, audiogaidas žiauriai geras. yra jasikevičiaus nuotrauka biggrin.gif

mes gyvenom Maignon gatvėje ir du vakarus buvom išėję vakarieniaut į Verdi gatvę, ji mums pasirodė labai smagi ir daugiau romantiškos nuotaikos turinti, nei la rambla. Ta gatvė tokia ilga ilga ilga ir restoranų, kavinių, barų ten yra visokių visokiausių.

Vienuolynas - buvom ten nuėję į muziejų, kuris man žiauriai patiko (paveikslų galerija), taip pat audioroom (jei neklystu) patiko, bet aš šiaip labai mėgstu tokius vaizdinius judančius garsinius daiktus smile.gif) vienuolyne pajaučiau judesius vaiko pirmą kartą biggrin.gif

jūrų muziejus - neverta tų pinigų. faina, vaikams patiktų ir mačiau, kad kiek jų aplinkui buvo, jiems patiko, bet mums per mažai.

maistas - skaniausiai geriausiai ir brangiausiai biggrin.gif valgėm Palau Reial kiemelyje. man atrodo jis taip vadinasi, šalia ramblos. ten yra restoranų krūvelė su staliukais lauke. valgėm trijuose iš jų ir trijuose buvo thumbup.gif Barselonetoj kažkus valgėm labai geras jūros gėrybės, žuvienę ir obuolių (!!!!! niekur kitur nebuvo obuolių) sultis. bet pavadinimo neprisimenu ir neturiu sad.gif einant nuo pliažo iki metro, ilgąja gatvele, mėlynai papuoštoj kavinėj smile.gif

labiausiai patikę rajonai - Barri Gotic, Tibidabo, Gracia.

ne parkuose (nes parkai tikrai sutvarkyti, gražūs) vietomis man smirdėjo ir buvo per purvina biggrin.gif bet ten niekas dėl to nesiparino smile.gif)

susisiekimas - 10+. pirkomes aukščiau minėtus T10. patogu ir paprasta naudotis tiek metro, tiek autobusais

kažkas man kažkada yra sakęs, kad sunku ten angliškai susišnekėt. Visur, visur visur susišnekėjom - tiek su praeiviais, tiek su pardavėjais, padavėjais.

bendras įspūdis - iš 10 duodu 9. irgi nebuvo cinkelio, bet šiaip tai žiauriai gerai.

apartamentų nuomos agentūrų stavkės - 25 proc užsideda smile.gif
Atsakyti
Sveikos barselonietės, mūsų kelionė jau labai greit. Gal galit pasakyti, ar Barselonoj yra tokių kinietiškų kavinių, kur susimoki atitinkamą sumą pinigų ir valgai kiek nori?
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 11 12, 16:30)
Sveikos barselonietės, mūsų kelionė jau labai greit. Gal galit pasakyti, ar Barselonoj yra tokių kinietiškų kavinių, kur susimoki atitinkamą sumą pinigų ir valgai kiek nori?

Esu buvus sitam. Mano skoniui maistas ten tragiskas, bet pigu ir valgai kiek nori.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Sukvailiojau vien naktį ir nusipirkau kelion į Barseloną. ax.gif
Esu visiškai žalia skrydžiuose ir kelionėse, todėl laaabai baiminuosi.

rezervavau hostelį ,,Levante'.Net neįsivaizduoju, kas ten kaip bus.Na, svarbu lova bus.;0

pirmiausia, gal galit patarti-kai pirkau lektuvo bilietus Wizzar, ėmiau tik su rankiniu bagažu.Bet...pasikeitusios taisykles ir ten tas rankinis bagažas laaaaabai mažas(kuprinukė).Noriu nusipirkti tą didesnį rankinį bagažą-kažin įmanoma dar-kur kreiptis?

Draudimas-pirkau kelion be jo, bet danbar galvoju-gal verta draustis(nors busim tik dienas).
Laukiu patarimų, o paskui bus dar krūva klausimųsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2012 11 12, 23:58)
Sveikos 4u.gif
Sukvailiojau vien naktį ir nusipirkau kelion į Barseloną. ax.gif
Esu visiškai žalia skrydžiuose ir kelionėse, todėl laaabai baiminuosi.

rezervavau  hostelį ,,Levante'.Net neįsivaizduoju, kas ten kaip bus.Na, svarbu lova bus.;0

pirmiausia, gal galit patarti-kai pirkau lektuvo bilietus Wizzar, ėmiau tik su rankiniu bagažu.Bet...pasikeitusios taisykles ir ten tas rankinis bagažas laaaaabai mažas(kuprinukė).Noriu nusipirkti tą didesnį rankinį bagažą-kažin įmanoma dar-kur kreiptis?
Draudimas-pirkau kelion be jo, bet danbar galvoju-gal verta draustis(nors busim tik  dienas).
Laukiu patarimų, o paskui bus dar krūva klausimųsmile.gif

Levante hostely lova tikrai bus lotuliukas.gif , man buvo smile.gif biggrin.gif ir dušas bus ir WC bus ir pakankamai tvarkingi mirksiukas.gif ir balta švari patalynė ir rankšluosčiai bus smile.gif Normalus hostelis ir tiek wink.gif
Atsakyti
QUOTE(agne2 @ 2012 11 13, 10:10)
Levante hostely lova tikrai bus  lotuliukas.gif , man buvo  smile.gif  biggrin.gif  ir dušas bus ir WC bus ir pakankamai tvarkingi  mirksiukas.gif  ir balta švari patalynė ir rankšluosčiai bus  smile.gif  Normalus hostelis ir tiek wink.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
vau, kai fainai, kad atsišaukėt mirksiukas.gif
Gal galėsite daugiau pasidalinti info? ax.gif

Kaip iš aerouosto rasti-nusigauti į viešbutį?Kiek kainuoja?

Kur netoli nebrangiai ir skaniai pavalgyti(užkąsti)?

Planuojam aplankyti Family katedrą, Monserat, Šokančius fontanus?Gal ten buvot?Domina viskas viskas-visa jūsų patirtis blush2.gif
Gal šiaip ką galite patarti, į reioktų atkreipti dėmesį.
4u.gif
Atsakyti

Kada pirkote bilietus? Jei iki spalio 4 d. tai Jums galioja sena tvarka ir papildoma bagaza Jums pirkti nereikia. Kada skrendat? Del Wizzair geriau klausti Wizzair temoje.

Del transporto is oro uosto ir kt. apie Barcelona nemazai sioje temoje parasyta, galite paskaityti ankstesnius post'us 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenzo26: 13 lapkričio 2012 - 11:55
Draudimas-pirkau kelion be jo, bet danbar galvoju-gal verta draustis

tai jeigu nera dar check inas padarytas, ieinate i savo rezervacija internete ir prijungiate prie rezervacijos ta papildoma draudima ar bagaza. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(balta_lelija @ 2012 11 13, 10:45)
Kaip iš aerouosto rasti-nusigauti į viešbutį?Kiek kainuoja?

taksi, traukiniu, autobusu biggrin.gif Nuo to ir kaina priklauso.

O siaip tai cia budama vis dazniau girdziu apie vagystes, ypac is turistu. Norecia perspeti, neatsipalaiduoti ir saugoti savo tases, ypac turistu gausiai lankomose vietose.
4u.gif

Papildyta:
QUOTE(zalia-raudona @ 2012 11 02, 13:16)
mes irgi pirmadienį grįžom iš savaitės atostogų barselonoj. ir jūroj vyras išsimaudė biggrin.gif

Ispudinga biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(balta_lelija @ 2012 11 13, 10:45)
Planuojam aplankyti Family katedrą, Monserat, Šokančius fontanus?Gal ten buvot?Domina viskas viskas-visa jūsų patirtis  blush2.gif
Gal šiaip ką galite patarti, į reioktų atkreipti dėmesį.
4u.gif

Gal siek tiek sukonkretinkite klausimus ka norite zinoti?
Papildyta:
QUOTE(zalia-raudona @ 2012 11 02, 13:16)
į priekį važiavom su tokiu mėlynu traukinuku - tramvajums, nepamenu kaip jis vadinasi, atgal nusileidom pėškom.

Tram Blau del Tibidabo
Atsakyti
Escaramujo,
norėčiau sužnoti, kiek kainuoja bilietai į Monserat, Family katedrą.Girdėjau, kad į Family pakliūt yra labai sunku, kužkaip eina įsigyti bilietus iš anksto smile.gif.Nors mes skrisime gruodžio 14-17, gal nebus tiek turistų?
Ar tokiu laiku pamatysim Šokančius fontanus?

Kokį bilietą pirkti metro(trbūt pigiausiai juo važiuoti)?
Kažkur skaičiau apie vieną bendrą bilietą.
Nelabai turiu laiko skaitinėti plačiau, bet stengiuosi.
Iš video ir atsiliepimų pradedu įsimylėti šį miestą blush2.gif

Apie vagystes girdėjau blink.gif
Atsakyti