Įkraunama...
Įkraunama...

Barcelona Nr 4

QUOTE(kufuke @ 2013 01 16, 11:20)
O yra koks nors dienos, ar 3 dienu bilietas viesajam transportui? blush2.gif

T10 dažniausiai naujomas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2013 01 16, 00:10)
Ka vertetu pamatyt, kaip sutaupyt ten vietoj vazinejant? Ar verta nuomotis auto, ar yra ka netoliese pamatyt? blush2.gif

Kufuke, busiu pati kita savaite Barcelonoj, grizus galesiu pasipasakot kas kaip kur susitaupo, nes keliausim su mini budzetu kaip tikri turistai per tris salis mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2013 01 16, 10:30)
Kufuke, busiu pati kita savaite Barcelonoj, grizus galesiu pasipasakot kas kaip kur susitaupo, nes keliausim su mini budzetu kaip tikri turistai per tris salis mirksiukas.gif  biggrin.gif

Super thumbup.gif , duok zinia mirksiukas.gif
Atsakyti
ar yra galimybe ir ar verta nusipirkti i lankytinus objektus bilietus is anksto? Italijoje tai labai pravercia, nereikia ilgiausiose eilese stoveti prie bilietu,tiesiog pro salimais esanti iejima eini zymiai greiciau. kazin kaip Barselonoje? ax.gif
Atsakyti
Ar kas važiavote ekskursiniu autobusiuku po Barseloną? Verta?
Atsakyti
QUOTE(Ateik @ 2013 01 18, 11:58)
Ar kas važiavote ekskursiniu autobusiuku po Barseloną? Verta?

As kai pirma karta buvau Barselonoj vaziavau, nes labai mazai laiko turejom. Man nelabai patiko, gal kad pavargus buvau, o gal kad ausinukas rusu kalba buvo, o as rusiskai nelabai tada mokejau... bet, labai verta pasiimti to autobusiuko marsruta ir aplankyti ten suzymetus objektus, kad ir padariau antra karta.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 01 18, 13:02)
As kai pirma karta buvau Barselonoj vaziavau, nes labai mazai laiko turejom. Man nelabai patiko, gal kad pavargus buvau, o gal kad ausinukas rusu kalba buvo, o as rusiskai nelabai tada mokejau... bet, labai verta pasiimti to autobusiuko marsruta ir aplankyti ten suzymetus objektus, kad ir padariau antra karta.

Ačiū! 4u.gif Keliaujame pirmą kartą, būsime tik savaitgalį (penktadienis-sekmadienis) ir imu mąstyti, kad patys galim visko nepažiūrėti - o pamatyti norisi daug. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ateik @ 2013 01 18, 12:06)
Ačiū!  4u.gif Keliaujame pirmą kartą, būsime tik savaitgalį (penktadienis-sekmadienis) ir imu mąstyti, kad patys galim visko nepažiūrėti - o pamatyti norisi daug. smile.gif

Na per dvi dienas manau didesne dali spesit pamatyt. Tik is anksto susideliokit marsruta, kas kur. Mums paskutines keliones metu (MB buvo pirma karta, tai namu darbus ruosiau as) ir neaplankem tik Montserat vienuolyno. Turejom tik 2 pilnas dienas.
Atsakyti
Aš važiavau su busu, tą kartą irgi turėjau nepilną dieną Barselonoje. Kalbos ten buse yra net 8, reikia pačiam pasirinkti ir klausai kaip supranti. Man patiko. Tikrai įdomiai papasakojo.
Atsakyti
QUOTE(Zipsius @ 2013 01 18, 17:51)
Aš važiavau su busu, tą kartą irgi turėjau nepilną dieną Barselonoje. Kalbos ten buse yra net 8, reikia pačiam pasirinkti ir klausai kaip supranti. Man patiko. Tikrai įdomiai papasakojo.

O kiek to busiko turo kaina? Reik biudžetą dėliotis. smile.gif
Atsakyti
Tiksliai nepamenu, bet virš 20 eurų. Jei perki bilietą dviem dienom tai tik truputį brangiau buna, labiau apsimoka imti dviem dienom ir pasinaudoti tuo autobusu kaip taksu biggrin.gif
Va radau

http://www.city-sigh...CFUId3godsG8AgQ

Matau net 10 vėliavėlių nupiešta, tai dabar matyt jau 10 kalbų yra

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zipsius: 19 sausio 2013 - 10:05
QUOTE(Zipsius @ 2013 01 19, 10:58)
Tiksliai nepamenu, bet virš 20 eurų. Jei perki bilietą dviem dienom tai tik truputį brangiau buna, labiau apsimoka imti dviem dienom ir pasinaudoti tuo autobusu kaip taksu  biggrin.gif
Va radau

http://www.city-sigh...CFUId3godsG8AgQ

Matau net 10 vėliavėlių nupiešta, tai dabar matyt jau 10 kalbų yra

Ačiū! thumbup.gif Tikrai verta dviem dienom pirkti - ten suprantu išlipi kur nori, įlipi po to vėl į bet kurį ir taip visą galiojimo laiką?
Atsakyti