Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas Vokietijoje nuo A iki Ž

QUOTE(Adade @ 2012 07 10, 12:57)
sveika, mes jau 4 savaites cia  4u.gif  man labai padejo, kad susiradau mergaiciu cia, taip pat lietuviu susiejime sudalyvavom smile.gif ir dabar turiu pakvietimu i svecius ir pan. labai maloniai nuteikia smile.gif siaip del maisto tai patenkinta ypac del darzoviu, kuriu skonis tikras, o ne kaip LT parduotuvese, ir siaip pasirinkimas platesnis, apvaziuoju kelias parduotuves ir i turgeli uzsuku, braskiu lauke pasiskinam smile.gif
man rupestis tik del kalbos, nes ner kursu vasara ir dar nezinau ar integracinius ar klabos tik rinktis. Sunui mokykloj irgi neblogai, tik, kad serga dabar angina  schmoll.gif man atrodo viskas bus gerai jums, nepergyvenkit  4u.gif

o tu pati su masina vazineji ?
kazkur pravaziuojant teko matyt ir kiausiniu nuo gatves gali uzsukt nusipirkt ir braskiu thumbup.gif

reik keltis i kita tema kalbet vokietaiciu, nes vel bart gausiu cool.gif
tik dar kazkaip nedrasu
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2012 07 08, 11:35)
sviestas cai tikrai skanus, nebent prie tepiuju misiniu esat priprate g.gif  pabandykit kerrygold ar landliebe nusipirkt g.gif
Glaistytu sureliu cia taip pat yra. As nuolat Netto perku, tokius:

user posted image

taip pat sureliu gali rast Kaufland, Globus, Kaiser's  mirksiukas.gif

blink.gif blink.gif

Kokia ten pas tavi ta netto ,pas mane ji yra ,nu bet sureliu tai nesu macius blink.gif
Atsakyti
sveikos mamytes;) 4u.gif esu naujoke noreciau prisijungti prie jusu wink.gif gyvenu puse metu vokietijoj moers miestelyje gal yra mamyciu is tos puses kuri noretu bendrauti.. vienai nuobodoka be vyro kai nuolatos dirba g.gif
Atsakyti
QUOTE(iele @ 2012 07 10, 19:47)
reik keltis i kita tema kalbet vokietaiciu, nes vel bart gausiu  cool.gif
tik dar kazkaip nedrasu

tik drasiau 4u.gif

QUOTE(iowa @ 2012 07 10, 19:56)
blink.gif  blink.gif

Kokia ten pas tavi ta netto ,pas mane ji yra ,nu bet sureliu tai nesu macius blink.gif

maniskej Netto irgi sureliu yra,pas tave matyt ta Netto- kur suniukas su krepseliu ant logo mirksiukas.gif ji kitokia

pas mus tokia
user posted image
Atsakyti
QUOTE(wolke7 @ 2012 07 10, 21:35)
tik drasiau  4u.gif
maniskej Netto irgi sureliu yra,pas tave matyt ta Netto- kur suniukas su krepseliu ant logo  mirksiukas.gif ji kitokia

pas mus tokia
user posted image

pas mane ji be shuniuko biggrin.gif nu nemaciau as tu sureliu dar g.gif varysiu ryt ieskot biggrin.gif ji tokia kaip pas jus wub.gif arciausiai manes esanti pardei ,tai dazniausiai ir lankaus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(iowa @ 2012 07 10, 21:33)
pas mane ji be shuniuko  biggrin.gif  nu nemaciau as tu sureliu dar g.gif  varysiu ryt ieskot  biggrin.gif  ji tokia kaip pas jus  wub.gif  arciausiai manes esanti pardei ,tai dazniausiai ir lankaus thumbup.gif

pas mus vienoj Netto jie buna sudeti salia suriu & Co, o kitoj visai netoli kasu, nedideliam saldytuve, kur sudeti sumustiniai, kola, ir visokie kitokie supakuoti greiti uzkandziai smile.gif ir siaip, juos gerai perka, gali ir nebut tuo momentu, paklausk tiesiog 'quarkriegel' ar turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2012 07 10, 22:59)
pas mus vienoj Netto jie buna sudeti salia suriu & Co, o kitoj visai netoli kasu, nedideliam saldytuve, kur sudeti sumustiniai, kola, ir visokie kitokie supakuoti greiti uzkandziai smile.gif  ir siaip, juos gerai perka, gali ir nebut tuo momentu, paklausk tiesiog  'quarkriegel' ar turi smile.gif

g.gif pas mus nera tokiu saldytuvu prie kasu blink.gif nu paieskosiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(iowa @ 2012 07 10, 22:06)
g.gif  pas mus nera tokiu saldytuvu prie kasu  blink.gif  nu paieskosiu  cool.gif

mano vietinej irgi nera, bet kitoj kur kartais prekinuos, gal daug is kokiu biuru lunch'a perkanciu buna, arka, kad yra visas saldytuvas su sumustiniais, skustu morkyciu pakeliais, kola, salta kava, bifi desrytem ir pan greitais uzkandziais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2012 07 10, 12:57)

Sunui mokykloj irgi neblogai, tik, kad serga dabar angina  schmoll.gif man atrodo viskas bus gerai jums, nepergyvenkit  4u.gif

o vasara i mokykla eina, kaip cia taip ? g.gif
Atsakyti
mokiniu atostogos Niedersachsen siais metais prasides tik uz daugiau nei savaites smile.gif cia mokiniu atostogos ne tokios ilgos vasara kaip LT, be to daugumoje zemiu "stumdomos" - t.y. kasmet vis kitu laiku prasideda/baigiasi.

cia va atostogu kalendorius http://www.schulferi...erien_2012.html
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2012 07 11, 13:11)
mokiniu atostogos Niedersachsen siais metais prasides tik uz daugiau nei savaites smile.gif cia mokiniu atostogos ne tokios ilgos vasara kaip LT, be to daugumoje zemiu "stumdomos" - t.y. kasmet vis kitu laiku prasideda/baigiasi.

cia va atostogu kalendorius http://www.schulferi...erien_2012.html

geras, tik menuo atostogu, lietuvoj vaikams geriau smile.gif
bet gal sakau vasara ne taip intensyviai cia jie mokosi ir nepervargsta g.gif
Atsakyti
mokosi tiek kiek reikia smile.gif uztai dar rudeni, ziema, pavasari dar po dvi savaites atostogu. Uztat taip tevam geriau,- juk atostogu neimsi 3 menesiam, o kas is to jei vaikas tuos kelis menesius netures ka veikt, cia juk i kaima pas bobute neissiusi ax.gif

uzsuk i plepalu tema mirksiukas.gif
Atsakyti