Įkraunama...
Įkraunama...

1987 metais gimusių plepesiai

sveikos 4u.gif
kaip savaitgalis praejo? bigsmile.gif
pas mane tokios naujienos susiradau darba cool.gif db tik sulaukt kada pradet dirbt nes kazkaip ten reikia laukt is darbo birzos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2013 07 15, 19:35)
sveikos  4u.gif
kaip savaitgalis praejo? bigsmile.gif
pas mane tokios naujienos susiradau darba  cool.gif  db tik sulaukt kada pradet dirbt nes kazkaip ten reikia laukt is darbo birzos  biggrin.gif

sveikinu 4u.gif koks darbelis?
Atsakyti
pardaveja smile.gif tai galesiu kariaut ten su vietine fauna(vitiniais pijokeliais) biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2013 07 15, 19:12)
pardaveja smile.gif  tai galesiu kariaut ten su vietine fauna(vitiniais pijokeliais)  biggrin.gif

sveikinu susiradus darbuka ir dabar linkiu apsisarvuoti kantrybe ir nervais biggrin.gif kazkada ir as pardaveja dirbau, tau daugiau gyvenime nebeiciau schmoll.gif geriau eiciau viesuosius darbus dirbt biggrin.gif
O manes koks sunkus savaitgalis laukia.... atsiunte siandien sefe meniu tai vos infarktas neistiko mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif
Atsakyti
Rutuliuks 4u.gif as dirbau biliardinej administratore/pradaveja, kol studijavau, dziaugiausi kad po paskaitu dar ir pinigeliu uzsidirbdavau, bet jau tokios patirties nebenoreciau, kiek kantrybes reikejo su pacaniokais (kavenskais), vienam ranka uzlauzus buvau, kai uz papuko pagriebt bande lotuliukas.gif

Sestadieni buvom paguleti papludimi, sekmadieni - neatsimenu ka veikiau g.gif lyg tais per miesta pasitrynem, vakar siaip su reikalais uzsiemus visokiais buvau, o siandien tikiuosi vel iki vandenyno nuleksim pailset.
Atsakyti
sveikos 4u.gif
as kazkaip nesibaidau to pardavejos darbo nes man visai patiko kai klp dirbau biggrin.gif svarbu visad su nuotaika but o kadangi paskutiniu metu man nelabai sekasi ja tokia turet tai galesiu gal ten ant ko isiliet biggrin.gif
vel orai nieko gero doh.gif bet bent nelyja rolleyes.gif kad neprikalbeciau unsure.gif
kaip jus gyvenat? 4u.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2013 07 17, 08:34)
sveikos  4u.gif
as kazkaip nesibaidau to pardavejos darbo nes man visai patiko kai klp dirbau  biggrin.gif  svarbu visad su nuotaika but o kadangi paskutiniu metu man nelabai sekasi ja tokia turet tai galesiu gal ten ant ko isiliet biggrin.gif
vel orai nieko gero  doh.gif  bet bent nelyja  rolleyes.gif  kad neprikalbeciau  unsure.gif
kaip jus gyvenat? 4u.gif

man tai va paskutine laisva dienele doh.gif ir laukia iiiiillllgas ir darbingas savaitgalis biggrin.gif
Atsakyti
bet tai kaip lievai kad darbar ti savaitgaliais unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas.. Retas svečias aš čia smile.gif Bet turbūt kaip ir kiekviena- juk vaikas, darbai.. Beje, mamukai, ar dirbat kuri nors ką nors papildomai? Man taip norėtųsi papildomų pinigėlių, bet nesugalvoju kuo čia užsiėmus.. Galėčiau apsiimt kokios nedidelės įmonės apskaitą tvarkyt, bet bliamba bijau dar blush2.gif nepasitikiu dar savo jėgom...
Atsakyti
ViktoOote - na nebijok pabandyti smile.gif su patirtim pasitikejimo daugiau isigysi smile.gif
Atsakyti
Kaip savaitgaliauja 1987 metu klubo gyventojos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji sirdele @ 2013 07 28, 11:04)
Kaip savaitgaliauja 1987 metu klubo gyventojos?  4u.gif

Oj labai puikiai biggrin.gif juk Klaipėdoj Jūros šventė.. Tai aš atsipalaidavau konkrečiai... Su kiekviena diena nuo ketvirtadienio vis vėliau namo grįždavau lotuliukas.gif
Atsakyti