Įkraunama...
Įkraunama...

1987 metais gimusių plepesiai

pas mus orai tai per daug karsti matyt is anglu atejo biggrin.gif bet jau perkunas bilda baigsis vasara unsure.gif aisku per karsta bet lietus man taip nepatinka cool.gif
Atsakyti
sveikos.va as irgi po darbu jau biggrin.gif aisku kai man laisva jauciu karstu dienu nebus doh.gif o man taip dar idegt reikia, gi vestuves jau ant nosies doh.gif jau nekalbu apie suknele, kurios nerandu pirkt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
na ka kaip zadejau eit dirbt pardaveja taip ir nepradejau doh.gif tris savaites pralaukiau ir neaisku ko doh.gif bet nesvarbu biggrin.gif db dirbu kavinej bet tik kelias val per diena tai bent sioks toks islindimas is namu tik aisku man ten nepatinka nu bet nieko nepakeisi
kaip kitos gyvenat bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, mamukai. Kaip laikotės? Ruduo jau ant nosies.. kaip greitai prabėgo vasara... ech wink.gif mes jau ryt į darželį.... pagaliau smile.gif

QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2013 08 27, 12:22)
sveikos  4u.gif
na ka kaip zadejau eit dirbt pardaveja taip ir nepradejau  doh.gif  tris savaites pralaukiau ir neaisku ko  doh.gif  bet nesvarbu  biggrin.gif  db dirbu kavinej bet tik kelias val per diena tai bent sioks toks islindimas is namu tik aisku man ten nepatinka nu bet nieko nepakeisi
kaip kitos gyvenat  bigsmile.gif

O tu kartais nebuvai UK išvažiavusi? Ar kažką maišau aš?

Atsakyti
sveikos 4u.gif su nelauktai atejusiu rudeneliu 4u.gif 4u.gif 4u.gif manieji irgi ryt iskeliauja i darzeli thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif bet turbut iki pietu tebus, nes vistiek nauja grupe, aukletoja. jauciu kiek asaru bus... doh.gif
Atsakyti
su rudeneliu visas 4u.gif
milera stiprybes ryt biggrin.gif
manasis kadangi ir visa v biggrin.gif sara ejo i darzeli tai tiek ten tos ir sventes tik kad aukletoja ir grupe sugrysta po atostogu biggrin.gif na bet vistiek v biggrin.gif vaikui bus svente smile.gif
Atsakyti
as tai va net nesitikejau tokiu vaiku reakciju i darzeli bigsmile.gif nepraliejo ne asaros, be jokiu oziu pasiliko bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif gal todel, kad abu vienoje grupeje yra? g.gif
Atsakyti
user posted image
o kokie jusu darbeliai rudenelio sventei smile.gif
Atsakyti
grazus darbelis rutuliuk ax.gif maniesiems reikejo is morku darbeli padaryt tai lektuva konstravom tik nenufotkinau doh.gif
Atsakyti
labukas smile.gif
Atsakyti
Kaip mamos gyvena? Kaip vaikučiai? Ar jau ruošiatės Kalėdom? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eugute: 20 lapkričio 2013 - 16:25
su snieguciu clap.gif clap.gif clap_1.gif clap_1.gif newyear.gif
Atsakyti