Įkraunama...
Įkraunama...

1987 metais gimusių plepesiai

sveikos 4u.gif
pas mane daug pakitimu gyvenime ale dar kazkaip buna diienu jog neapsiprantu su jais biggrin.gif
db ziuret bandysiu eurovizija nors jauciu jau nmazai praleidau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2012 05 26, 22:04)
sveikos  4u.gif
pas mane daug pakitimu gyvenime ale dar kazkaip buna diienu jog neapsiprantu su jais  biggrin.gif
db ziuret bandysiu eurovizija nors jauciu jau nmazai praleidau  rolleyes.gif

pasakok kas per pasikeitimai? bigsmile.gif i gera ar i bloga puse? as irgi eurovizija ziuriu thumbup.gif
Atsakyti
visapusiski biggrin.gif
visgi supratau kad pavardes keist nenoriu ar bent ne tokia kokia vaiko pavarde biggrin.gif tad esu vienisa dirbanti mama biggrin.gif nu kaip ia vienisa turiu drauga kuris irgi biski nervus tampo bet po kol kas viskas kitaip nei kad buvo su ex biggrin.gif savaite jau kaip dirbu ax.gif db tik vel liudna nes vaikas ne pas mane na bet tegul tevas db paturi kol man vel pyktis nesukils ir nepasimsiu atgal biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2012 05 26, 23:56)
visapusiski  biggrin.gif
visgi supratau kad pavardes keist nenoriu ar bent ne tokia kokia vaiko pavarde  biggrin.gif  tad esu vienisa dirbanti mama  biggrin.gif  nu kaip ia vienisa turiu drauga kuris irgi biski nervus tampo bet po kol kas viskas kitaip nei kad buvo su ex  biggrin.gif  savaite jau kaip dirbu  ax.gif  db tik vel liudna nes vaikas ne pas mane na bet tegul tevas db paturi kol man vel pyktis nesukils ir nepasimsiu atgal  biggrin.gif

o tai kaip cia issiskyret? kazkaip neatsimenu, kad paskutiniu metu butum rasius , kad pykstates? g.gif o tai gal su tuo naujuoju draugu ir turi FB foto isidejus? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milera @ 2012 05 26, 23:09)
o tai kaip cia issiskyret? kazkaip neatsimenu, kad paskutiniu metu butum rasius , kad pykstates? g.gif  o tai gal su tuo naujuoju draugu ir turi FB foto isidejus? bigsmile.gif

nu jis isidejo ne as biggrin.gif
as palikau ji biggrin.gif blush2.gif kazkaip taip gavosi kad priejau prie to kad supratau kad nesu su juo laiminga ir kam besiaukot del vaiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2012 05 27, 00:15)
nu jis isidejo ne as  biggrin.gif 
as palikau ji  biggrin.gif  blush2.gif    kazkaip taip gavosi kad priejau prie to kad supratau kad nesu su juo laiminga ir kam besiaukot del vaiko  ax.gif

svarbu laiminga mama 4u.gif o vaikas matydamas mama laiminga ir pats laimingas bus 4u.gif aisku geriau issiskirti, nei nuolatiniai pykciai 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif tikriausiai visos lauke duodates biggrin.gif o as apie puodus ir namus biggrin.gif o tai kai dirbu tai vakarai nesinori eit apie namus tai tenka paaukot ta viena laisva diena biggrin.gif
kaip kitos gyvent?
Atsakyti
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2012 05 26, 22:56)
visapusiski  biggrin.gif
visgi supratau kad pavardes keist nenoriu ar bent ne tokia kokia vaiko pavarde  biggrin.gif  tad esu vienisa dirbanti mama  biggrin.gif  nu kaip ia vienisa turiu drauga kuris irgi biski nervus tampo bet po kol kas viskas kitaip nei kad buvo su ex  biggrin.gif  savaite jau kaip dirbu  ax.gif  db tik vel liudna nes vaikas ne pas mane na bet tegul tevas db paturi kol man vel pyktis nesukils ir nepasimsiu atgal  biggrin.gif

nu jo cia pas tave pasikeitimai kardinalus jau bigsmile.gif na bet svarbu pati esi laiminga ir patenkinta savo pasikeiusiu gyvenimu mirksiukas.gif o kaip tavo ex reagavoi tavo toki sprendima,sutiko is kart ar dar prase pabandyt kazka lipdyt,nes kazkaip tai nesitiki,kad lengvai paleist gali vyras moteri,savo vaiko motina g.gif o del darbo tai sveikinu labai labai 4u.gif
as irgi jau lyg ir turiu darba LT ir dziaugiuosi nes atsibodo man blaskytis po pasauli ir sedet auksiniam narveli,noriu iseit i zmones,pabendraut,pasibut biggrin.gif ir FB jau turiu susikurusi tai kaip zmogus jauciuosi dabar lotuliukas.gif jei ka manes ieskokit fb inga dranseikaite priimsiu i draugus ir ten jus gal dazniaus susibendrausim rolleyes.gif
Atsakyti
na kadangi as jau buvau sutikusi savo nauja drauga tai kaip ir bandyt is naujo nebebuvo kaip nors dar bande lipdyt bet as stuiau salin kol galiausiai draugai nervai nebelaike ir pats viska pasake na dabar bendraujam tik del vaiko ir tai sugebam susiest nes nu mane kazkaip jis nerviskai veikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2012 05 27, 17:54)
na kadangi as jau buvau sutikusi savo nauja drauga tai kaip ir bandyt is naujo nebebuvo kaip nors dar bande lipdyt bet as stuiau salin kol galiausiai draugai nervai nebelaike ir pats viska pasake na dabar bendraujam tik del vaiko ir tai sugebam susiest nes nu mane kazkaip jis nerviskai veikia biggrin.gif

tai zinai kai zmogus jau nebe mielas ir bendraujat kai suo su kate tada,kaip sakoma nebera ka ir lipdyti unsure.gif gaila aisku,bet jei taip yra geriau geriau ir paleist vienas kita ir leist gyvent taip kaip nori..visur visko buna bet kiekvienas zmogus sau susiluria gyvenima koki nori,juk gyvenam viena karta,tad reikia nugyvent ji turiningai mirksiukas.gif
Atsakyti
na taip ax.gif aisku dar buna dienu kad keistai jauciuos del visu ivykiu bet siaip bus matyt kai praeis daugiau laiko ar cia buvo teisingas zingsnis ar ne biggrin.gif nors siaip pradedu galvot ka geriau jei ka vienai likt nei kad kas dien del visokiu sudu pyktis pavargus nuo to buvau tiesiog pabuvau atskirai ir matyt dar labiau atsalau nutolau nes kad ir per skaipa daznai budavo kad neturedavom net ka kalbet unsure.gif
Atsakyti
sveikos ax.gif
mes tai beveik visa diena lauke gyvenam, vaikai tik prasimerkia ir jau pradeda batus ant basu koju mautis, nori i lauka eiti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti