QUOTE(Mazoji sirdele @ 2012 05 27, 21:16)
prasom prasom
vau kaip atsigavo musu namuciai
dziugu
pas mane nk naujo...vel krize, santykiuose ir galvoje
bandom taikytis su mb, bet negaliu, neina pamirsti praeities ir neina judet i prieki.jis pyksta kad jo nebuciuoju, neapsikabinu...o as tiesiog to negaliu ir nenoriu
manau jau galas viskam
zodziu pasimetus gyvenime jauciuosi..noriu darbo, noriu kad maziuke eitu i darzeli, noriu judet i prieki, bet vis dar stoviu vietoj
bandom taikytis su mb, bet negaliu, neina pamirsti praeities ir neina judet i prieki.jis pyksta kad jo nebuciuoju, neapsikabinu...o as tiesiog to negaliu ir nenoriu
zodziu pasimetus gyvenime jauciuosi..noriu darbo, noriu kad maziuke eitu i darzeli, noriu judet i prieki, bet vis dar stoviu vietoj
sveikos
kaip mane tokie orai nervina
iskart i depresija varo
dar siandien viena drauge sunervojo, paklausiau jos ar eis sestadieni su vaiku i koncerta, tai ta suprato, kaip kvietima kartu eit
o as taip nenoriu, kad ji kartu eitu, nu nepernesu as jos vaiko ir viskas
as nuo savo dvieju vaiku nepavargstu, kiek nuo jos vaiko
kaip mane tokie orai nervina
Sveikos
Mes jau tuoj pradesim skaiciuoti paskutinio menesio dieneles kai lanko darzeli, jau greit naujas etapas musu seimoje
Uz savaiteles isleisiu savo drauga i Klaipeda i pratybas porai savaiciu, bus mini isbandymas musu santykiuose
Siandien einu i sokiu uzbaigimo pasirodyma Akviles, o 4dieni isleistuves darzelyje...
Mes jau tuoj pradesim skaiciuoti paskutinio menesio dieneles kai lanko darzeli, jau greit naujas etapas musu seimoje
Uz savaiteles isleisiu savo drauga i Klaipeda i pratybas porai savaiciu, bus mini isbandymas musu santykiuose
Siandien einu i sokiu uzbaigimo pasirodyma Akviles, o 4dieni isleistuves darzelyje...
QUOTE(Eugute @ 2012 05 29, 17:06)
Sveikos
o Akvile nori eiti i mokykla?
o kas cia per pratybos bus?
QUOTE(Ernes'Tukas @ 2012 05 29, 13:59)
vau kaip atsigavo musu namuciai
dziugu
manau jau galas viskam
kazkur labai viskas girdeta man
sveikos
oj mergytes kaip as jus suprantu pas mus taip budavo tik kad as to demesio reikalaudavau
ale db turiu ir kas man demesi rodo ir jei as rodau nestumia salin nors dar aisku pati pradzia
oj mergytes kaip as jus suprantu pas mus taip budavo tik kad as to demesio reikalaudavau
esme tame kad skaudi praeitis sieja su tuo zmogumi, o rugseji bus metai kai jau gyvenam atskirai,ir kazkaip jauciu kad man vienai gerai...
tik gaunu daug priekaistu, kad kaip ce vaikas augs be abieju tevu, atskirai ir t.t.ir taip sujaukia mintis kad nžnau
tik gaunu daug priekaistu, kad kaip ce vaikas augs be abieju tevu, atskirai ir t.t.ir taip sujaukia mintis kad nžnau
QUOTE(Ernes'Tukas @ 2012 05 31, 13:32)
nekreipk demesio tu i tokias kalbas
Asmeniskai as niekada negyvenciau vien del vaiku
sveikutes
duodu simta procentu uz tai kad maziau reikia kreipt demesi i tas kalbas nes ne jiems gyvent o tau
ir kitas dalykas gyvenam tik karta kad turetume del kazko aukotis
oj pas mane tai db linksmybes prasidejo taip kapodavomes su ex db jau nzn prie ko prieisim vis gazdina mane jis teismais nes as jam jau ne karta pasakiau kad jis jei taip elgsis vaiko negaus o tas taip elgsis tai vaika nuteikines prie mane
nes db gryzo neina susikalbet nes vien tik kad as gyvensiu su tetuku,as su tavim nedraugausiu man tetukas taip sake... sakau bet gi sunuti tu gyvensi su mani o pas teva tik taip nuvaziuosi pabut tai jis vel man tetis sake kad su tavim nedraugausim tu gyveni su dede... db dar del alimentu pradejau kalba tai vojezau.... ggaliausiau pareikske tai kad jei jis mokes alimentus jis turi teise eit tikrinti saldytuva,spinteles ar vaika turi pas mane budamas ka valgyti...
apsurdas kazkoks negaliu
ir sako pas mane prades lankytis vaiku teises tai baigsis mano baliuskos ir visa kita
nu negaliu siutas tikrai ima kai taip kalba lyg tikrai buciau nusigerusi nusivadalojusi
nors ko noret jei gimine likusi uz atlanto narkomane laiko
duodu simta procentu uz tai kad maziau reikia kreipt demesi i tas kalbas nes ne jiems gyvent o tau
oj pas mane tai db linksmybes prasidejo taip kapodavomes su ex db jau nzn prie ko prieisim vis gazdina mane jis teismais nes as jam jau ne karta pasakiau kad jis jei taip elgsis vaiko negaus o tas taip elgsis tai vaika nuteikines prie mane