Įkraunama...
Įkraunama...

Anglijos pleputės

QUOTE(tiekto @ 2013 05 17, 03:49)
* Astreja, sveikinimai didziausi  4u.gif  pradejau skaityti, puoliau paraso ieskot, gerai, kad apsvietei galiausiai, o tai buciau rupesti turejus  biggrin.gif lengvo nesiojimo  smile.gif
** dar apsviesk, kiek laiko jau, nes nerandu as jokio paraso  ax.gif
***tai negaliu pirkti -isivaizduojat, kaip baisu  biggrin.gif

* aciu 4u.gif
** nu bet jau tingek viena puslapi atgal atsiverst paziuret i parasa tongue.gif idesiu cia, kad jau taip 'nerandi' cool.gif
*** nieko cia baisaus, mes irgi prasysim, kad nesakytu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos tylenes, ka uzeme? smile.gif

Kur siemet atostogas planuojat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tiekto @ 2013 05 17, 03:49)
Astreja, sveikinimai didziausi  4u.gif  pradejau skaityti, puoliau paraso ieskot, gerai, kad apsvietei galiausiai, o tai buciau rupesti turejus  biggrin.gif lengvo nesiojimo  smile.gif dar apsviesk, kiek laiko jau, nes nerandu as jokio paraso  ax.gif Mano brolis tures leliuka kita menesi, tai as pati kaip nescia, vaikstau po parduotuves ir alpstu prie mazyciu suknyciu  ax.gif vyras ziuri issigandes, o brolis nezino, ka tures , tai negaliu pirkti -isivaizduojat, kaip baisu  biggrin.gif

musiet mazos mergytes jums reikia wub.gif galesi alpti prie suknyciu ir prie visko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2013 06 25, 13:52)
musiet mazos mergytes jums reikia  wub.gif  galesi alpti prie suknyciu ir prie visko  wub.gif

Kad gal ne biggrin.gif
bet pasigirsiu ax.gif siandien mano naujam sunenui lygiai savaite wub.gif toks mazas, fainas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tiekto @ 2013 07 05, 07:18)
Kad gal ne  biggrin.gif
bet pasigirsiu  ax.gif siandien mano naujam sunenui lygiai savaite  wub.gif toks mazas, fainas  biggrin.gif

wub.gif
Atsakyti
Kastanka, Jus irgi sveikinti reikia? 7 dienos...medaus menuo? wink.gif

Tiekto, kaip smagu!
Atsakyti
Spoilt, vestuves ax.gif mes atvirksciai viska darom... is pradziu 2 vaikai, paskui zenyjames doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kastanka per musu maziaus pirmaji gimtadieni jusu vestuves smile.gif
Kaip greitai man tie metai praleke doh.gif Kaip pagalvoju baisu,dar 3m ir jis jau i mokykla keliaus verysad.gif
Kada idomu sailai prasides?Nugi vienas nuostolis,kai sukudau,tai viska is pagrindu keisti reikia doh.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Vida, ispardavimai jau antra savaite vyksta. Anksciau siemet prasidejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 07 05, 19:30)
Vida, ispardavimai jau antra savaite vyksta. Anksciau siemet prasidejo  4u.gif

kazkaip Nexte dar ziuriu neprasideje,kelis daigciukus nusiziurejus smile.gif
Atsakyti
sveikos gal priimsit naujoke i savo buri,atvykau nesenai i Londona,tai dar paciame isikurimo ykarsty 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2013 07 05, 13:53)
Spoilt, vestuves ax.gif  mes atvirksciai viska darom... is pradziu 2 vaikai, paskui zenyjames doh.gif biggrin.gif

Kiekvienam sava tvarka, svarbiausiai, kad laimingi ir Jums gerai 4u.gif
Dabar paciam maloniu rupesciu sukuryje, net truputi pavydziu thumbup.gif blush2.gif
Linkiu, kad prisimtumet ta diena kaip viena graziausiu Jusu gyvenime wub.gif

Vida, kad lyg jau senokai visos pasto dezes uzkistos, kad ispardavimai g.gif tik tiek, kad man ko gero naujas spintos reiktu, nes sends visos susitrauke, tai as kazkaip nelabai ir gilinausi cool.gif

Rimke2 junkis, 4u.gif Sveika atvykusi, tik tiek, kad sita kazkada buvusi labai aktyvi tema dabar merdeja... Jau keli metai bandom situs namucius uzbaigti doh.gif
Bet visada naujus veidus matyti smagu, gal plepesiai atgis thumbup.gif
Atsakyti