QUOTE(rusniukas @ 2013 02 12, 10:18)
Bet gi kol nepradedi kažką daryt, tai ir nesupranti kas kaip.
Mes broilerius tai gal jau kokius penktus metus auginsim. Pradžioj irgi pradėjom pabandymui nuo 10, kitais metais susigundėm daugiau. Šiemet maniškis jau svaigsta apie antis, aš kaip ir nenoriu pasirašyt, na bet jaučiu kad šiemet bus didesnė įvairovė
Ir apskritai, kai pagalvoji kokį maistą perkam parduotuvėse, tai savo kažką užsiaugint tikrai smagu. Dažnai juokiuos, kad mes valgom labai sveiką maistą, savo užaugintą, tik baltą mėsą (vištieną ir triušieną).
Dar vakar pakalbėjom su MB, reiktų pasikeisti dedekles šiemet, bet taip kaip pernai pirkau, manęs negundo. Pirkau iš tų kurie vežioja po turgelius ir kaimus. Bet kai pamačiau kokiomis sąlygomis ten jos transportuojamos, kaip jos atrodo, kažkaip šiemet nenoriu. Kaži ar galima tiesiai iš paukštynų įsigyt?
Mes broilerius tai gal jau kokius penktus metus auginsim. Pradžioj irgi pradėjom pabandymui nuo 10, kitais metais susigundėm daugiau. Šiemet maniškis jau svaigsta apie antis, aš kaip ir nenoriu pasirašyt, na bet jaučiu kad šiemet bus didesnė įvairovė
Ir apskritai, kai pagalvoji kokį maistą perkam parduotuvėse, tai savo kažką užsiaugint tikrai smagu. Dažnai juokiuos, kad mes valgom labai sveiką maistą, savo užaugintą, tik baltą mėsą (vištieną ir triušieną).
Dar vakar pakalbėjom su MB, reiktų pasikeisti dedekles šiemet, bet taip kaip pernai pirkau, manęs negundo. Pirkau iš tų kurie vežioja po turgelius ir kaimus. Bet kai pamačiau kokiomis sąlygomis ten jos transportuojamos, kaip jos atrodo, kažkaip šiemet nenoriu. Kaži ar galima tiesiai iš paukštynų įsigyt?
pasiskambinkit i artimiausia paukstyna ir paklauskit As bandysiu, jei viskas gerai, tai is zmogaus dedekles pirkti. Yra kas uzsiima tuo ir patenkinti klientai lieka. Nes tas kur vezioja, tai kaip is konslagerio paimtos