Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikinas nepasitiki

QUOTE(Montekrista @ 2012 04 12, 15:39)
būtumėt vienas kumštis, nebūtų jis tavęs išvariusi iš savo gyvenimo ir tiek.

pataisysiu, ne mane isvare, o as pats isejau ir tam buvo priezastis ir manau jeigu buciau egoistas ir neapsakomas pavyduolis nebuciau taip pasielges. Isejau as savo noru...
Atsakyti
QUOTE(algimantasss @ 2012 04 12, 16:01)
pataisysiu, ne mane isvare, o as pats isejau ir tam buvo priezastis ir manau jeigu buciau egoistas ir neapsakomas pavyduolis nebuciau taip pasielges. Isejau as savo noru...

aga, jo. O ji suprato, kad nafik toks kaip jus jai reikallingas
Atsakyti
QUOTE(algimantasss @ 2012 04 12, 17:01)

mylejot ir nepavydejot besalygiskai..ir stai bac ir isejot? biggrin.gif Cia del tu istekejusiu meiluiu ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liūtė* @ 2012 04 12, 17:52)
mylejot ir nepavydejot besalygiskai..ir stai bac ir isejot? biggrin.gif Cia del tu istekejusiu meiluiu ar kaip? g.gif

tikrai ne del kitu moteru gal kaip kad kitoms atrodyti gali, manau kadangi abudu vienodai valdingi ir nenoredavom vienas kitam nusileisti, gal kaip kurios dar priezastys, bet supratau jog pasielgiau neapgalvotai ir spontaniskai del to ir gailiuosi ir net labai labai nes as Ja vis dar labai Myliu, Ji man yra kaip pavyzdys Moters ir Mamos, va taip va jeigu paprastai. Pasimokiau as is savo klaidos ir man tai buvo labai skaudi pamoka ir prisiminsiu visa gyvenima. Sako jog zmones nesikeicia, bet keiciasi visgi poziuris, daug kas keiciasi pas zmogu ir tuo paciu pats zmogus gali pasikeisti, tai pastebejo mano aplinkiniai ir as pats tai pastebejau. Budamas be Jos supratau kiek Ji man yra svarbi ir daugiau tokios klaidos nedaryciau, o nedaryciau todel jog zinau kaip yra sunku be Jos, be Moters kuria as taip Myliu...
Atsakyti
QUOTE(algimantasss @ 2012 04 12, 18:45)
tikrai ne del kitu moteru gal kaip kad kitoms atrodyti gali, manau kadangi abudu vienodai valdingi ir nenoredavom vienas kitam nusileisti, gal kaip kurios dar priezastys, bet supratau jog pasielgiau neapgalvotai ir spontaniskai del to ir gailiuosi ir net labai labai nes as Ja vis dar labai Myliu, Ji man yra kaip pavyzdys Moters ir Mamos, va taip va jeigu paprastai. Pasimokiau as is savo klaidos ir man tai buvo labai skaudi pamoka ir prisiminsiu visa gyvenima. Sako jog zmones nesikeicia, bet keiciasi visgi poziuris, daug kas keiciasi pas zmogu ir tuo paciu pats zmogus gali pasikeisti, tai pastebejo mano aplinkiniai ir as pats tai pastebejau. Budamas be Jos supratau kiek Ji man yra svarbi ir daugiau tokios klaidos nedaryciau, o nedaryciau todel jog zinau kaip yra sunku be Jos, be Moters kuria as taip Myliu...

ojei, tai ji dar ir vaiką turi? Jūsų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 04 12, 21:39)
ojei, tai ji dar ir vaiką turi? Jūsų? g.gif

Ji jo fantazijose butu gera mama g.gif
Arba vaikas priristu iskart
Atsakyti
QUOTE(*Liūtė* @ 2012 04 12, 20:58)
Ji jo fantazijose butu gera mama g.gif
Arba vaikas priristu iskart

boze, tipo jis žino, kad ji BUS gera mama? lotuliukas.gif nu jooooo biggrin.gif
Atsakyti
Miargos, jus kaip norit, bet paskutinis to vaikiuko postas, baisiai sladus, net nupurto. O dar uzmeciau aki i jo tema, na nezinau visai saldybe.

Ka as zinau, bet sis veikejas, verciau jo rasymos stiliukas, mane pradeda veikti, atsiranda de javiu pojutis.

Mielasis, as pradejau fiksuoti visus naujus berniuku atsirdimus SM mirksiukas.gif
Atsakyti
aš jam šešiolika duočiau kokių, ne daugiau. Ir neturėjęs jis moterų, duok die vieną kokią gal ir patvarkęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nesusijusi @ 2012 04 12, 15:59)
Bėda ta, kad su vaikinu gyvenu kartu, todėl nusistatyti ribas gan sunku. Galėčiau jį palikti dėl to kad jausčiausi laisviau, tačiau kol kas nėra galimybės išsikraustyti (ir dar apie 2 mėn nebus).

Va čia esminė jūsų problema. Vaikinas jaučia, kad jo nemylite (kuri mergina svajotų apie tai, kaip jai palikt vaikiną - tam, kad jam nežinant, ji galėtų bendrauti kaip nori ir jaustis laisviau?). Kad esate kartu neaišku dėl ko, greičiausiai dėl to, kad du mėnesius neturite kur išsikraustyti. Pavydas - jo natūrali, žmogiška, suprantama reakcija, ir jis visai normalus, tik charakterio tipas ne tas. Jis tikrai myli, jūs - žaidžiate, ir dar piktinatės tuo, kaip jis reaguoja.

Jūs da jauna, apie rimtus santykius nesvarstote ir nemanot, kad reikėtų apsistoti tik ties minėtuoju jūsų draugu. Palikite jį šiandien, išlaisvinsite ir save, ir jį 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 13 balandžio 2012 - 08:02
QUOTE(Moonte @ 2012 04 12, 15:02)
O as pagalvociau, jog jis pasitikintis, yra tikras vyras, nebijanis kaip koks mizgis konkurentu, zino savo verte. O svarbiausia jis gerbia mane, mano pasirinkima, mano vertybes. Kita vertus buciau dekinga, kad jis nesisavina mane, ir suteikia erdve, galimybe tobuleti ir plesti savo akirati, o jis pleciasi bendraujant su kitais, protingais zmonemis.

Moonte, nekabinkit ant vieno kurpaliaus visų 4u.gif
Štai jūs - ekstravertė, mėgstanti bendrauti, mėgstanti būti dėmesio centre - scenoje, save labai gerai vertinanti, turinti daug draugų ir bičiulių, nesureikšminanti smulkmenų, nemėgstanti apsunkinti sau gyvenimo bereikalingu kapstymusi ar problemų ieškojimu.
O štai kitas žmogus - intravertas, subtilus, įšrankus draugystėms ir jei jau turi, tai tikrą, išbandytą gan artimą draugų ratelį, jautrus, kartais - savimi smarkiai abejojantis (beje, daugelio kūrybiškos peofesijos žmonių problema, tai yra kita jautrumo pusė - nebūsi superjautrus, nebūsi geras menininkas, būsi tik neįdomus amatininkas), jis daug ką mato ir priima kitaip negu jūs.
Kuris geresnis? Kuris "normalesnis"? Kuris "tikras vyras", o kuris jau - "netikras"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 13 balandžio 2012 - 08:23
QUOTE(flight @ 2012 04 13, 09:22)
Moonte, nekabinkit ant vieno kurpaliaus visų  4u.gif
Štai jūs - ekstravertė, mėgstanti bendrauti, mėgstanti būti dėmesio centre - scenoje, save labai gerai vertinanti, turinti daug draugų ir bičiulių, nesureikšminanti smulkmenų, nemėgstanti apsunkinti sau gyvenimo bereikalingu kapstymusi ar problemų ieškojimu.
O štai kitas žmogus - intravertas, subtilus, įšrankus draugystėms ir jei jau turi, tai tikrą, išbandytą gan artimą draugų ratelį, jautrus, kartais - savimi smarkiai abejojantis (beje, daugelio kūrybiškos peofesijos žmonių problema,  tai yra kita jautrumo pusė - nebūsi superjautrus, nebūsi geras menininkas, būsi tik neįdomus amatininkas), jis daug ką mato ir priima kitaip negu jūs.
Kuris geresnis? Kuris "normalesnis"?  Kuris "tikras vyras", o kuris jau - "netikras"?

Mano vyras antras variantas ir nieko mirksiukas.gif
Nes du ekstravertai seimoje cia jau butu Sodoma-Gomora.

Poziuri i gyvenima itakoja auklejimas, zmogaus vertybes.
Atsakyti