QUOTE(Moonte @ 2012 04 12, 15:02)
O as pagalvociau, jog jis pasitikintis, yra tikras vyras, nebijanis kaip koks mizgis konkurentu, zino savo verte. O svarbiausia jis gerbia mane, mano pasirinkima, mano vertybes. Kita vertus buciau dekinga, kad jis nesisavina mane, ir suteikia erdve, galimybe tobuleti ir plesti savo akirati, o jis pleciasi bendraujant su kitais, protingais zmonemis.
Moonte, nekabinkit ant vieno kurpaliaus visų
Štai jūs - ekstravertė, mėgstanti bendrauti, mėgstanti būti dėmesio centre - scenoje, save labai gerai vertinanti, turinti daug draugų ir bičiulių, nesureikšminanti smulkmenų, nemėgstanti apsunkinti sau gyvenimo bereikalingu kapstymusi ar problemų ieškojimu.
O štai kitas žmogus - intravertas, subtilus, įšrankus draugystėms ir jei jau turi, tai tikrą, išbandytą gan artimą draugų ratelį, jautrus, kartais - savimi smarkiai abejojantis (beje, daugelio kūrybiškos peofesijos žmonių problema, tai yra kita jautrumo pusė - nebūsi superjautrus, nebūsi geras menininkas, būsi tik neįdomus amatininkas), jis daug ką mato ir priima kitaip negu jūs.
Kuris geresnis? Kuris "normalesnis"? Kuris "tikras vyras", o kuris jau - "netikras"?