Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikinas nepasitiki

QUOTE(Moonte @ 2012 04 15, 19:14)
Na nemegstu liurbiu, memiu, kvailiu ir t.t.

O kuri juos mėgsta? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2012 04 15, 20:41)
O kuri juos mėgsta?  bigsmile.gif

Na matyt yra, kurios megsta, ar verciau pakencia, del kazkokiu ten joms zinomu preizasciu 4u.gif Pati gi nemoku save motyvuoti tokiems santykiams.
Atsakyti
QUOTE(Nesusijusi @ 2012 04 12, 14:30)
Buvo situacija, kai aš buvau kompanijoj, o vaikinas turėjo prisijungti vėliau. Daug laiko praplepėjau su kitu vaikinuku. Kai maniškis manęs klausė, kodėl kalbėjau su juo, pasakiau, kad man tas kitas pasirodė gan protingas ir turintis ką papasakoti, o manasis nemėgsta to, kad kitas mane sudomina labiau, kad galų gale yra protingesnis.

Nepasitiki jis savim. Nors jeigu tėškei jam, kad anas va koooooks protingas, koooooks iškalbingas, o tuuuuu blink.gif , tai irgi nei į tvorą, nei į mietą.
Kita vertus, o kam tau neprotingas vaikinas? biggrin.gif

QUOTE(algimantasss @ 2012 04 12, 14:53)
Saunuole jog taip pasielgiai ir as tai labai vertinu  thumbup.gif  tai va dabar tavuoju atveju kaip kitas vaikinas atsargiai bande nuvilioti ir pakabinti tave, tai tavo draugo atveju jeugu jis butu visiskai nepavydus tai jis sakytu eik i pasimatyma juk taip smagu su juo bendrauti, o tu pagalvotum nu ir asilas ir tikriausiai jis manes nebrangina jog nepavydi. Taigi viskas turi buti proto ribose ir su tuo pavydu, o siu atveju manau jis pagrystai taip elgesi...

Ar gi nemoki kitokiais, malonesniais būdais parodyti žmogui, jog jis tau brangus?
O kaip reaguotum, jeigu tau pasiūlytų eiti kartu susitikti su tuo vaikinu? Galėtum stebėt neištikimybę tiesiogiai. bigsmile.gif

QUOTE(flight @ 2012 04 13, 15:54)
Bet, mano intymumo ribos yra gana siauros, tarkim, man visiškai nepriimtina būtų, jei mano mylimas žmogus su kuo nors aptarinėtų mano ir jo santykio niuansus beigi problemas (man tai - nelojalumas), arba lakstytų į pasimatymus su kitomis moterimis.

Dėl aptarinėjimo taip.
O kaip jūs įsivaizduojat pasimatymą? Ar kiekvienas arbatos atsigėrimas, pietūs su priešingos lyties asmeniu yra pasimatymas?

QUOTE(algimantasss @ 2012 04 13, 15:55)
Pasirodo esi bendraminte, del to dziaugiuosi  drinks_cheers.gif  man virs 30, bet ne per seniausiai pradejau normaliuose santykiuose gyventi nes pries tai nebuvau sutikes vertos, o dabar zinau kuri man yra vertingiausia, bet deja pasibaige musu santykiai del mano nepatyrimo normaliu santykiu, bet is visos sirdies as Ja Myliu ir Mylesiu... prisistaciau trumpai kad aiskiau butu. Taip nors ir lovoje nesu naujokas, bet santykiuose taip del to gal ir kaip kada per daug idealizuoju, bet turiu tiksla nes noriu normaliu santykiu ir seimos...

Kokia valiuta matuojat moterų vertę? biggrin.gif

QUOTE(Moonte @ 2012 04 13, 15:59)
Svarbiausia, ka norejau pasakyti, tai buvau parasiusi pirmuose postuose. Nenigiu pavydo jausmo, jis yra. Tai viena is zmogaus emociju. Klausimas gi yra tame, kaip tu sugebe ta pavyda kontroliuoti. Kaip moki neigiama energija paversti teigiama. Kaip mienajau pavyda galima paversti akstinu siekti, toliau tobuleti ir t.t..

drinks_cheers.gif Manau, kad visi daugiau mažiau pavydi, bet vieni moka kontroliuoti tai, kiti ne.

QUOTE(trintukas @ 2012 04 15, 15:54)
Deja teko susidurti ir su kitokiu variantu, kurio ir vertybės ir apskritai santykių ribos buvo kitokios. Jam nieko nereikšdavo pameluoti ir išlėkti su kuria nors savo "drauge" pagerti arbatos. Kaip Jūs galvojat, kokia savijauta apima tokioje situacijoje? Dėl nepilnavertiškumo galiu sutikti tik su ta išlyga, kad būdamas su tokiu žmogumi, kuris nepateisina pasitikėjimo, jautiesi elementariai nemylimu ir nereikalingu. Tada ir išugdomas nepilnavertiškumas. Išvis pirma būna lakstymas, o tik paskui nepilnavertiškumo būsena.

O jeigu būtų pasakęs, kad eina gerti su drauge (o ne su "drauge") arbatos? Pavydėtumėt mažiau ar dar ir akiplėša išvadintumėt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2012 04 16, 03:59)
O jeigu būtų pasakęs, kad eina gerti su drauge (o ne su "drauge") arbatos? Pavydėtumėt mažiau ar dar ir akiplėša išvadintumėt? biggrin.gif

Šioje situacijoje turbūt daug kas priklauso nuo vyro tipo. Yra vyrų, kuie moka palaikyti draugystę "be jokių poteksčių" su moterimis, nors patys yra išties žavūs, įdomūs, protingi ir visokie kitokie. Bet jie moka "tik draugauti", sukurti atmosferą, kurioje jaučiamasi jaukiai ir flirtas, jei toks yra, visados turi savo aiškias ribas. Tokiam vyrui pavydėti jo draugių ir kavos pagėrimų su jomis - visiška nesąmoė, kaip tik priešingai, derėtų jam jų palinkėti.

O štai kitokio tipo vyras, irgi žavus įdomus protingas, nesugeba išlaviruoti, ir draugė jam jau yra galimybė kažkam daugiau. Gal jis jautresnis moteriškam šarmui, gal linkęs greitai įsimylėti, susižavėti, "neturi imuniteto", gal labai aistringas iš prigimties ir jam labai nedaug reikia, kad paslystų. Toks, norėdamas būti ištikimas ir neįskaudinti antrosios pusės, jau trėtų labiau save kontroliuoti, analogiškai, ir jo moteris jaus netikrumą ir pavyduliavimą, jei jis lakstys į susimatymus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 16 balandžio 2012 - 07:40
QUOTE(Moonte @ 2012 04 15, 20:14)
Vyras teliukas... Idomu. Jus turbut pastebejot, nevyniojant zodziu i vata, esu ganetinai arogantiska asaba, boba su kiausiais. Na nemegstu liurbiu, memiu, kvailiu ir t.t. Salia manes yra vyras nei kuo man nenusileidziantis. Manau, jog jis atvirksciai, yra tiek stiprus, ir galingas, kad gali man suteikti galimybe buti tokiai kokia esu, pats likdamas savimi. Sakot kur jis nueis, teliuku budamas, manau, atsiras daug norinciu ji nusivesti, jei ne del jo paties, tai del jo pinigines.

Nesivarginu testi santykius su zmonemis, kurie "pasisiukslino". Na kaip mano saviverte gali itakoti kito asmens poelgiai? Gal tuo momentu susimastau, man reiktu laiko suvirskinti, duoti zmogui galimybe reabilituotis, tuomet galiu priimti sprendimus, bet tikrai del kito nieksybiu nesijausiu menkaverte.

drinks_cheers.gif ech, paskolinkit man nors vieną kiaušinį biggrin.gif dėl to ir esat įdomi asmenybė. Pasielgiau taip kaip Jūs rašėte antrojoje pastraipoje, kadangi situacija šiaip ar taip išsirišo ir man ganėtinai sėkmingai, dėl to jaučiuosi tik stipresnė. Vyro teliuku nevadinu, tiesiog taip apibūdinau tikrai mylintį žmogų, kuris savo veiksmais nekelia abejonių smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2012 04 16, 04:59)

na ten viena iš situacijų buvo, kad žmogus norėdamas nuslėpti, pasakė kad eina namo pas tėvus, o jo simpatija artašė"taip, šaunuoli,laukiu, kada būsi?" lotuliukas.gif lotuliukas.gif juokinga dabar prisiminti, bet tuo metu tikrai pikta buvo 4u.gif pasikartosiu, lengva kalbėti, kai nėra tekę į tokią situaciją papulti. Man ir pačiai tai buvo didelė naujiena smile.gif ačiū D viskas praeity thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(trintukas @ 2012 04 16, 12:41)
na ten viena iš situacijų buvo, kad žmogus norėdamas nuslėpti, pasakė kad eina namo pas tėvus, o jo simpatija artašė"taip, šaunuoli,laukiu, kada būsi?" lotuliukas.gif  lotuliukas.gif juokinga dabar prisiminti, bet tuo metu tikrai pikta buvo 4u.gif pasikartosiu, lengva kalbėti, kai nėra tekę į tokią situaciją papulti. Man ir pačiai tai buvo didelė naujiena smile.gif ačiū D viskas praeity thumbup.gif

Man rodos, nebuvo kalbama apie melą. O apie situacijas, kai visos "kortos" atviros: va, einu su drauge gert kavos, einu su draugu pietaut. Ir iš tikrųjų tai daroma.
Bet, pasak kai kurių, turint antrą pusę reiktų užsidangstyti akidangčiais ir nieko nebematyti? Ne tik patrauklių praeivės gatvėje kojų, bet ir juoktis iš gerą humoro jausmą turinčio vyriškio juokelio ar nuoširdžiai žavėtis kokią kita asmenybės savybe.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2012 04 19, 01:40)
Man rodos, nebuvo kalbama apie melą. O apie situacijas, kai visos "kortos" atviros: va, einu su drauge gert kavos, einu su draugu pietaut. Ir iš tikrųjų tai daroma.
Bet, pasak kai kurių, turint antrą pusę reiktų užsidangstyti akidangčiais ir nieko nebematyti? Ne tik patrauklių praeivės gatvėje kojų, bet ir juoktis iš gerą humoro jausmą turinčio vyriškio juokelio ar nuoširdžiai žavėtis kokią kita asmenybės savybe.

Na taip, kai žaidžiama atviromis kortomis, tai ko čia putotis, nebent jau patologija išsivysčius smile.gif Tiesiog ypatingai nemėgstu melo ax.gif
Į antrą pastraipą: na čia jau būtų kaip vienuolyne- jokio gyvenimo džiaugsmo smile.gif nenorėčiau taip gyvent ir dar kito versti doh.gif
Atsakyti
Tokie patologiniai greit nuskanuojami pas mane. biggrin.gif Turėjau tokį patėvį, tai dabar nesunku atpažint.
Atsakyti
D. Ibelhauptaitė po 15-os metų santuokos su D. Fletcheriu: „Jei juo nepasitikėčiau – mirčiau iš pavydo“
Atsakyti
QUOTE(Nesusijusi @ 2012 04 11, 23:47)
Mano vaikinui tai, kad mane paliestų kitas vaikinas, yra siaubinga. Kalba eina ne apie intymų lietimą, o apie tai, kad jei ant sofos sėdi daugiau žmonių, ir aš esu prisiglaudusi natūraliai prie kito žmogaus. Taip pat noriu nueiti į klubą su draugėmis, vien merginos, tačiau Jam ši mintis siaubingai nepatinka. Jis sako, jog nenori, kad šokčiau su kitu, nes nenori, jog mane liestų kitas. Kai sakau, kad nešoksiu su kitu, kad mes, panelės, ir tarpusavy gerai pasišokam, Jis manim netiki, nes "jei koks vaikinas pasiūlys tau pašokti, tu neatsisakysi." Anksčiau siūlydavau eiti kartu, bet jam iš principo klubai nepatinka. Nors dabar jau sako, kad eitų vien dėl to, kad prižiūrėtų mane.
Beje, aš dar jauna ir tikrai dar noriu pagyventi jaunatvišką gyvenimą.
Žodžiu, ką jūs manote? Ar tai tikrai taip negerai, kad mane liestų kitas vaikinas šokio metu? Ar tai išdavystė, ar velniai žino kas?  doh.gif

Bėgt reikia nuo tokio puspročio neatsisukant. Kuo greičiau ir kuo toliau. Be jokių kalbų, aiškinimųsi ar bandymų susitarti.
Atsakyti
QUOTE(*Liūtė* @ 2012 04 12, 13:30)
Pasimatymai su senais draugais,klasiokais,kursiokais buvusiais-taip.Naujom pazintim ne, cia jau baigiais mano tolerancija.Neatmetu galimybes,kadpo 10m galvosiu kitaip. Nors nea, negalvosiu. Esu kazkiek pavydi.

O tai čia kaip dabar gaunasi? Paneištikimaut galima tik su naujais pažįstamas, o su seniau pažįstamais jau niekaip? Ar nauji tik tokie, kurie iš karto į lovą verčia? Logikos trūkumas ryškus.

QUOTE(Montekrista @ 2012 04 12, 13:45)
Tokie kaip tamsta esate pataloginiai pavyduoliai, kenčiantys nuo chroniško nepasitikėjimo savimi ir savo vyriškumu. Tai taip pat sumautai blogai, kaip gyventi su alkoholiku ar kitu durnium.

drinks_cheers.gif

QUOTE(flight @ 2012 04 13, 13:44)
Nesutinku, kad neištikimybė vyksta tik pavydinčio galvoje.  Pavydas labai dažnai turi realų pagrindą. Neturiu omenyje patologinio pavyduolio, kuriam tragedija jau vien tai, kad žmona pasikalbėjo su parduotuvės konsultantu-vyru.

Jei kitas kažkuo skaudina, jei tai, ką jis daro, yra nepriimtina ir žeidžia - nebūtinai visa kaltė ir atsakomybė tik to, kuriam skauda. Jei tarkime, žmona poros intymumą (fizinį ir dvasinį) suvokia vienaip, o jos vyras-  kitaip, derintis  turėtų abudu. T.y., ne vien "tu pavyduolis, tai ir tvarkykis pats su savo prolema, o aš darysiu, kaip man gerai ir ne tau man aiškint".

O aš esu tikra, kad neištikimybė būtent pavyduolio galvoje ir vyksta. Maniškis 6 ryto išeidavo į darbą, o po valandžiukės grįždavo patikrint, ar pas mane meilužis neatėjęs doh.gif Tiesa, pamiršau pasakyti, kad mūsų sūnui tada buvo keli mėnesiai, buvau tik beatsigaunanti po gimdymo, o ir pienas liejosi laisvai biggrin.gif

QUOTE(Montekrista @ 2012 04 13, 16:30)
blink.gif netikiu, kadd tiek metu....nu niekaip doh.gif

Nu nesupratinga motera tu visai. Negi nežinai, kad fizinė ir emocinė branda yra du skirtingi dalykai?
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2012 04 22, 16:38)
O tai čia kaip dabar gaunasi? Paneištikimaut galima tik su naujais pažįstamas, o su seniau pažįstamais jau niekaip? Ar nauji tik tokie, kurie iš karto į lovą verčia? Logikos trūkumas ryškus.
drinks_cheers.gif
O aš esu tikra, kad neištikimybė būtent pavyduolio galvoje ir vyksta. Maniškis 6 ryto išeidavo į darbą, o po valandžiukės grįždavo patikrint, ar pas mane meilužis neatėjęs  doh.gif  Tiesa, pamiršau pasakyti, kad mūsų sūnui tada buvo keli mėnesiai, buvau tik beatsigaunanti po gimdymo, o ir pienas liejosi laisvai  biggrin.gif
Nu nesupratinga motera tu visai. Negi nežinai, kad fizinė ir emocinė branda yra du skirtingi dalykai?

Kiekvieno žmogaus yra labai skirtinga patirtis, ir kiekvienas iš savo varpinės vertina tą pačią situaciją. Man tik klausimų sukėlė paryškintas sakinys, o kaip tada jei ta neištikimybė ir realiai įvyksta? Tai kaip ir nevisai vien tik pavyduolio galvoje biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti