QUOTE(Lietuva @ 2012 04 16, 10:19)
Betute, tik tu nusiramink. Tikrai tau depresijos užuomazgos. Nors iš tavo aprašymo aš esu tipinė ta mama, "ale teigiama", nes, man tiko viskas ką parašei, bet negalvok kad tokios mamos neklysta ir nepavargsta.
Nežinau, aš niekada nebuvau karjeros žmogus, gal dėl to mamos vaidmenyje esu pati laimingiausia. Stebuklo laukėm 10 metų, tai net minties nekyla nesidžiaugti. Bet kai buvo po gimdymo iš karto - tai ir man buvo nerimas kažkoks, kaip bus, kas bus.....
Betute, jei esi karjeros žmogus, tai nereiškia kad esi bloga mama. Mama tu pati geriausia savo vaikui ir net negalvok kitaip.
Tave tik reikia šiek tiek nuraminti, padėti tau, daugiau pailsėti.
Viskas susitvarkys.
P.S. duoną tai aš kepu, bet va muilo tai niekada neviriau ir nežadu virti, ir dekupažo niekada nedariau ir tur būt nepradėsiu
Jeigu nors kiek nusišypsojai - aš tikslą pasiekiau
Ir mane prajuokinai

As turbut irgi prie tu "suskystejusiu" mamyciu,nes jau pradejau ir pyragus namie kepti ir valgyt kartais padarau,nors siaip nemegeja stovet prie puodu

Bet buna visko, tikrai ir pavargimo,ir nervu
Betut, tau butiniausiai reikia kasdien iseit is namu kur nors - su draugem, ar siaip kazka nuveikti,kad atitruktum nuo namu ir vaiku,nes nuo to sedejimo istisai namie ima visokios kvailos mintys vystytis. kai tik turi galimybe,tai palik teciui pasidziaugti vaiku ir mauk prasiblaskyti,tai grizus naujom akim ir vaika ir buvima mama pamatysi

Juk tu sauni mama, o dekupazo ir as nemegstu

Beje, misinukais vaika maitinti ne toks jau lengvas darbas,tai ir uz tai tau medalis

Zodziu, tau dabar dar ir hormonai persitvarko, grizineja i normalu nenestumo lygi,tai ir ta depresija, liudesys visoks puola,bet tikrai praeis. O jaunatviska, paselus mama vaikams dar smagiau, busi jiems padruzke

Ir vaikams, as manau, svarbiausia ne namu seimininke mama,o dziaugsmu spindinti ir laiminga,nes tada ir visi kiti aplink toki zmogu laimingi
Kiskiau,oho kiek jau kg numetei

Sveikinu

Kaip tiek pavyko?