QUOTE(*Gaja* @ 2012 04 16, 21:56)
Obuoliukas koks is kaimo,tai gerai,bet geriau su bananu neskubek,nes ir siaip ten mazai gerio,o be to, bananas labai saldu, skanu,tai paskui nieko nebesinores,tik to saldaus banano, rugstesnis obuoliukas gali nebepatikti.
as ir uz musu vaisius, nors maniske tai tu bananu nelabai valgo kiek daviau tai pasuka pasuka burnoj ir isspjauna.

ramu nereikia ju pirkti.
Papildyta:
QUOTE(Lietuva @ 2012 04 16, 23:30)
Gražus tavo pilvukas ir rankutės taip pat
Nu šiandien vėl pas mamą nakvoju. Tai kai manęs nėra name, vaikas vėl lūžo pas tėtuką per 30 min.

o vakar kai buvau apačioje (nors ji to nežinojo), tai 1,5 val. vis pavirkaudama ir prašė jo kad neštų ją i apačią
Kažin ar gali jausti kažkokiu nematomu ryšiu mane

Nes sutampa, kad kai manęs nėra - ji ramutė miega pas tėtuką, o kai esu, nors nemato ir nežino kad esu, prašosi žemyn eiti neužmiega
Na dar kokia viena kita tokia naktelė ir bandysiu aš pati ją migdyti ir žiūrėti ar jau tam pasirengusi yra.
aciu
oi dar ir kaip jaucia jie mamytes. man tai gerai paduodu misini ir iseinu nei supu nei ka pati uzmiega. tik va turim beda niekaip is burnos pirsto neiskrapstau. dejau i pipirus bet jei nieko gerai ( nu as cia kalta nes visa nestuma pipiru visur kroviau

)
QUOTE(*Gaja* @ 2012 04 17, 01:06)
Nu,idomiai idomiai

Labai idomu,kaip atu seksis,nes jau kaip koki seriala seku naujienas, baisiai idomu

O as sian galvojau panesiosiu apie 12val.nakti ir gal be (.) uzmigs,bet kur tau

Diena tai lengvai istempiam be MP,o va nakti nezinau ka daryt, gal reiks bandyti vandenuka duoti

Nors pamenu,kad G tai gavus vandens vietoj pienuko taip reke,kad daugiau tokio eksperimento nedariau
Jurgituk, grazus pilvukas ir tokia meiles pilna foto
pabandyk su vandenuku si kart gali buti visiskai kitaip nei pirma kart.
p.s. man vakar skaudejo nugara sian jau nebe tai jei po 2d neskaudes vadinasi O buvo.