Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jau metas pastoti - sprendžia abu?

Apklausa: Kaip jūs manote, ar vaikelio pradėjimas turi būti būtinai abipusiai suderintas? (762 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
xixixi, leiskit pazvengt..
ar turite kokia giminaite, kaimyne, kuriai 50+- ir kuti neturi vaiku? Arba kuri turi viena, nes "vyras daugiau nenorejo" ? Paklausykit tu moteru, paklausykit ka jos mastao dabar, kai visi saukstai po pietu smile.gif)
Jei jums 25+-, jus nesuprasite 40 metu moters, kurios vyras nenori vaiku smile.gif Nesuprasite merginos kuri netiketai pastojo ir jos vaikinas padare "ate".
As dar karta kartoju - Jums pasiseke, jei jusu vyras gali ir nori vaiku, bet kam smerkti tas kuriu gyvenimas kitoks? Na as necituosiu pasisakymu, kur smerkiate - pacios pasiziurekit smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2007 01 31, 18:33)
xixixi, leiskit pazvengt..
ar turite kokia giminaite, kaimyne, kuriai 50+- ir kuti neturi vaiku? Arba kuri turi viena, nes "vyras daugiau nenorejo" ? Paklausykit tu moteru, paklausykit ka jos mastao dabar, kai visi saukstai po pietu smile.gif)
Jei jums 25+-, jus nesuprasite 40 metu moters, kurios vyras nenori vaiku smile.gif Nesuprasite merginos kuri netiketai pastojo ir jos vaikinas padare "ate".
As dar karta kartoju - Jums pasiseke, jei jusu vyras gali ir nori vaiku, bet kam smerkti tas kuriu gyvenimas kitoks? Na as necituosiu pasisakymu, kur smerkiate - pacios pasiziurekit smile.gif)

Nesuprasit, nesuprasit, tai kam čia rašai jei visos nesupras. Kaip ir tu nesupranti tų kurioms pasisekė gyvenime. Ir nereikia čia to kartoti.
Bet tai kodėl tu tokia egoistiška ? Suprantu nepasisekė gyvenime, bet nereiškia kad "visi vyrai kiaulės, o aš neturiu kuo apsirengti".... Taip aš turiu pažystamą , kuriai 45, ji neturi vaikų. Bet ji negalvoju, kad nuo bet ko , bet kiek ir bet kada - tik duokit. schmoll.gif Ji pagalvoja ir kaip jausis paaugęs vaikas nesveikoj aplinkoj ir nesveikoj visuomenėj cool.gif
Atsakyti
ir kiek pagiežos pas žmogų blink.gif baisu ir kaip visada kaltas vyras lotuliukas.gif nuo savęs reikia pradėt lotuliukas.gif
Atsakyti
pritariu lad ir murzinytei drinks_cheers.gif

nesusirandu vyro iki 25 metu arba susirandu, bet mes vaiko 'nepadarom' taip iki to laiko tai permetu adresu knygute ir kagi - i darba doh.gif
man atrodo visi zmones budami 40 metu kazko gailisi, ar vieno ar kito, bet nereiskia kad reikia kazkokias nesamones isdarinet.. suniuka tai gali nusipirkt, tipo 'as viena ji mylesiu ir juo rupinsiuosi', o vaikui mano supratimu reikia kazko daugiau..
Atsakyti
Mes vaikelio norėjome abu. Na gal vyras kiek anksčiau apie tai mąstyti pradėjo. Aš dar norėjau darbe įsitvirtinti, gerą algą gauti, kad auginant vaikelį galėtume ir kaip nors pragyventi ir paskolą už būstą bankui mokėti, nes vien vyro algos būtų neužtekę. Taip viskas ir nutiko.
Atsakyti
mes vaikeli planavom abu, labai daug mastem apie tai. labai norejom vaikelio vasara ir mums pavyko thumbup.gif , birzeli laukiam šeimos pagausėjimo.
Atsakyti
Manau kad abu turi noreti vaikelio, apgaules budu atsirades vaikelis gali sugadinti poros sntykius.
Atsakyti
Mes abu labai norim kudikeli tureti wub.gif
Atsakyti
mano nuomone tai vaikutis yra kaip ir meilės išraiška.. mes pirmaji vaikeli planavom labai saziningai tam ruosemes abu... kai sitas pipiras jau truputi paauges as jau noriu antro vaikelio, vyras tam nepriestarauja, bet siulo palaukti dar kelis menesius kol truputi stabilizuosis padetis.. as laukiu.. nes man atrodo neatsizvelgus i kito nuomone gali kilti bereikalingi konfliktai, kas veliau gali privesti ir prie seimos isirimo.. visur reikia tartis .. vaikas ne zaisliukas ir ne gyvunelis (kaip kazkuri cia minejo) jo niekam neatiduosi .. vaikui pirmiausia reikia abieju tevu meiles ... ir ju tarpusavio sutarimo ir supratimo ... tai mano tokia butu nuomone ax.gif
Atsakyti
Man tai keista būna skaityti tokius atsiliepimus, kurie sužemina žmogų iki gyvulio - tik gimdykit, nes tokia moters pareiga. Gal gyvuliukui taip ir gerai, bet žmogui tai jau atsiprašau kaip sakant.

Jei vyras nenori vaikų, mano galva čia galimi du sprendimai: a)keisti vyrą b)keisti požiūrį į vaikų turėjimą. Žmogaus gyvenimas gali būti prasmingas ir be dauginimosi funkcijos utilizavimo - dauguma iškiliausių asmenybių buvo bevaikiai. Be to net jei ir "per vėlu" ir norisi vaikų "po laiko" - yra pakankamai daug našlaičių kuriem yra reikalinga žmogaus šiluma. Tas kuriam iš tiesų yra noro auginti mažą žmogutį, suras būdų ir po to kai savojo kūno fizinės funkcijos nebeveikia, o jei to noro didelio ir nėra, gal ir vertėtų tų vaikų neturėti.

Kiekvienas vaikas yra dalis mamos ir tėčio, todėl mano nuomone abu turėtų dalyvauti sprendime. Vyras tai ne galvijas ir ne spermos bankas, bet žmogus, turintis savas priežastis savo sprendimui. Manau kad nei vienai nepatiktų, jei vyras be jų žinios paimtų jų ląsteles, priduotų į kokį klonavimo fabriką ir praneštų, žinai brangioji, po 9 mėnesių mes turėsim vaiką.
Atsakyti
Sveikos,
noriu ir as pareiksti savo nuomone siuo klausimu.
Siuo metu esu labai laiminga ir mylima moteris, nes pagaliau pradejau rimtai planuoti kudiki. Nebesisaugome ir laukiame gandru. zinoma, kada jie atskris, vienas Dievas dabar zino.

Jau metus laiko mazdaug svajojau apie vaikuti, tik teko ir paliudeti, ir paasaroti, nes to labiau norejos man. O mano vyras dar dvejojo ar tiesiog nenorejo apie kalbeti. AS ji supratau is vienos puses, bet kartu ir liudejau. Taciau ne karto nekilo mintis imtis kokiu apgauliu ar gudrybiu. Nes as grieztai uz tai, jog siuo klausimu spresti turi abu tevai. Kudikis, tai kazkas svento, nuostabaus ir tyro seimoje, jis neturi ateiti i pasaulyje apgauleje.

Niekada negaleciau apgauti savo vyro ir paskui jam sakyti, jog taip jau isejo "netycia", nors ir saugojomes..

Siuo metu abu laukiame gandru, kai jis man pranese naujiena, jog ir mes pradesime ju laukti, apsiverkiau darbe..is laimes 4u.gif
Atsakyti
Abu turėtų spręsti, kada vaikučiui ateiti ax.gif . Niekada savo vyro neapgaudinėčiau. Net, jeigu planuočiau viena pati nestuke.gif , tai pasakyčiau, kad noriu vaiko ir nemanau toliau saugotis. Ir žiūrėčiau kokia reakcija būtų, jei kategoriškas NE - pamąstyčiau, ar tinkamą vyriškį išsirinkau savo būsimų vaikų tėvu. Bet, jei reikėtų tik vaiko, tai planuočiau viena, taip pat pasakiusi, kad auginsiu pati ir jo vaidmuo visam procese aiškių aiškiausias ir daugiau NIEKO nereikės. O su mylimu ir mylinčiu vyru reikia susitarti mirksiukas.gif . Man vaikai - aukščiausia meilės išraiška ir, jei vyras su MYLIMA moterim netrokšta turėti vaikų ir net nesileidžia į kalbas dėl jų buvimo ateityje, tai, manau, kažkas negerai tarp vyro ir moters, o tada ir klausimas , ar šiai porai tik vaikelio ir betrūksta?
Mūsų vaikelis planuotas. Ir jokių kalbų nebuvo, tas jausmas, kad norim atėjo tyliai ir be žodžių, o štai antro nenorim. Dar kurį laiką klausdavau ir kvosdavau, ar tikrai ne, bet paskui nusibodo. Jei aš mirčiau, kaip norėčiau, tai įkalbinėčiau gražiuoju, o, jei nepavyktų - susėsčiau pokalbiui ir kogero, arba pyktumėmės, arba skirtumėmės, arba tik sau vaiko prašyčiau, arba vieną augintume ir toliau mirksiukas.gif . Beje, vyro nenorėjimas, asmeniškai man, užmuštų visus norus schmoll.gif .
Atsakyti