Abu turėtų spręsti, kada vaikučiui ateiti

. Niekada savo vyro neapgaudinėčiau. Net, jeigu planuočiau viena pati

, tai pasakyčiau, kad noriu vaiko ir nemanau toliau saugotis. Ir žiūrėčiau kokia reakcija būtų, jei kategoriškas NE - pamąstyčiau, ar tinkamą vyriškį išsirinkau savo būsimų vaikų tėvu. Bet, jei reikėtų tik vaiko, tai planuočiau viena, taip pat pasakiusi, kad auginsiu pati ir jo vaidmuo visam procese aiškių aiškiausias ir daugiau NIEKO nereikės. O su mylimu ir mylinčiu vyru reikia susitarti

. Man vaikai - aukščiausia meilės išraiška ir, jei vyras su MYLIMA moterim netrokšta turėti vaikų ir net nesileidžia į kalbas dėl jų buvimo ateityje, tai, manau, kažkas negerai tarp vyro ir moters, o tada ir klausimas , ar šiai porai tik vaikelio ir betrūksta?
Mūsų vaikelis planuotas. Ir jokių kalbų nebuvo, tas jausmas, kad norim atėjo tyliai ir be žodžių, o štai antro nenorim. Dar kurį laiką klausdavau ir kvosdavau, ar tikrai ne, bet paskui nusibodo. Jei aš mirčiau, kaip norėčiau, tai įkalbinėčiau gražiuoju, o, jei nepavyktų - susėsčiau pokalbiui ir kogero, arba pyktumėmės, arba skirtumėmės, arba tik sau vaiko prašyčiau, arba vieną augintume ir toliau

. Beje, vyro nenorėjimas, asmeniškai man, užmuštų visus norus

.