Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jau metas pastoti - sprendžia abu?

Apklausa: Kaip jūs manote, ar vaikelio pradėjimas turi būti būtinai abipusiai suderintas? (762 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
zinoma, kad spresti turi abu, apie tai daug kalbames, bet ... nezinau, tiek ji, tiek mane kol kas kazkas stabdo. jau metukus esam susituoke, visi ragina, bet kuo labiau bruka, tuo... kazkaip svetimiau darosi verysad.gif bent jau man. pati savyje nelabai suprantu, ar noriu jau ar dar ne. kazkaip bijau, kad viskas pasikeis - dabar santykiai kone idealus, sutariam, esam apsislifave, pazistam vienas kita ir netgi zinom kokia reakcija i ka bus biggrin.gif o atsiradus tam treciam... bijau, kad viskas pasikeis verysad.gif jis pavarges, as pavargus, o trecias rekia lotuliukas.gif juokas pro asaras mirksiukas.gif

aisku, o kur dar pramogos - megstam kartu su draugais i bariukus, su palapinem, stovyklauti, keliauti... mazylis tokias pramogas stipriai apribos... bent jau pirmuosius metus, ypac kol maitinamas... o kur dar pampersai doh.gif zodziu, kalbam, bet nesiryztam - bus matyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingina @ 2010 08 16, 15:01)
zinoma, kad spresti turi abu, apie tai daug kalbames, bet ... nezinau, tiek ji, tiek mane kol kas kazkas stabdo. jau metukus esam susituoke, visi ragina, bet kuo labiau bruka, tuo... kazkaip svetimiau darosi  verysad.gif bent jau man. pati savyje nelabai suprantu, ar noriu jau ar dar ne. kazkaip bijau, kad viskas pasikeis - dabar santykiai kone idealus, sutariam, esam apsislifave, pazistam vienas kita ir netgi zinom kokia reakcija i ka bus  biggrin.gif o atsiradus tam treciam... bijau, kad viskas pasikeis  verysad.gif jis pavarges, as pavargus, o trecias rekia  lotuliukas.gif juokas pro asaras  mirksiukas.gif

aisku, o kur dar pramogos - megstam kartu su draugais i bariukus, su palapinem, stovyklauti, keliauti... mazylis tokias pramogas stipriai apribos... bent jau pirmuosius metus, ypac kol maitinamas... o kur dar pampersai  doh.gif zodziu, kalbam, bet nesiryztam - bus matyt  smile.gif

drinks_cheers.gif žinoma, kad sprendžia abu... ir kada ateis laikas, pasijusite tam pasiruošę smile.gif ypač, kai bijote keisti patinkantį gyvenimo būdą. Mes su B daug bardavomės, nes aš du metus jau svajoju apie vaiką, bet jis vis rasdavo priežasčių, kodėl dar ne laikas. Aš jam pasakiau, kad kai jis norės, gal jau aš matysiu kitų perspektyvų ir nebenorėsiu. Bet jis spėjo į traukinį pasakydamas "noriu".
Manau, kažkuris turi aukotis, kad pagaliau būtų nugyventa iki šio tikslo. iš pradžių aukojau savo jausmus aš, laukiau, kada bus metas, kada MB apsispsręs. Tik nežinau, ką dabar aukoja jis, bet kol kas atrodo laimingas biggrin.gif jausmas toks, lyg dar kartą tuoktumėmės wub.gif
Atsakyti
Aisku geriausia, kai sprendzia abu, net jei is pradziu nuomones skiriasi. Juk dialogo keliu priimamas sprendimas. Mes kaip tik neseniai spredeme - ar jau laikas antram, tai tik kartu ir priemem sprendima. Tiesa pasakius net neisivaizduoju, kaip galetu buti kitaip... Juk kas is to, jei pvz. as noreciau, o vyras kategoriskai ne. Vyrui nezinant susiorganizuot? Galima aisku, bet manau kad turi abu noret ir laukti.
Atsakyti
jei sprendzia abu, tada greiciausiai nebuna skundu "vyras nepadeda/nesidomi/nepalaiko" ir pan. ir svarbiausia, vaikas laimingesnis, kai yra laukiamas ir mylimas abieju, o nera vien tik mamytes ar tevelio uzgaida smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Negaga @ 2009 07 24, 23:32)
Noras neateina, vadinas dar ne laikas  mirksiukas.gif  nes čia kaip kam skirtingai, aš jau seniai pagalvodavau, kad visai nieko mamyte būtų tapti, tik vis atsirasdavo visokių "BET". O šiemet supratau, kad noras būt mama stipresnis už visus BET smile.gif Gal padėjo ir draugių gimdymo bumas, gal tiesiog tai, kad labai myliu mažus vaikus  wub.gif
O va mano kolegė tai gimdė 30-ies, po 10-ies metų santuokos, ir iki šiol sako "ačiū Dievui, kad užteko proto jaunyste pasidžiaugt" smile.gif

o as vis galvoju kaip tas noras atrodo? man 27m. vis galvoju, kad butu laikas, bet jokio didelio noro tureti vaiku neturiu. mums dviese labai gerai, santykiuose nieko netruksta... kai siais laikais visi planuoti gali, tai tas toks nusprendimas kada jau tinkamas laikas.... nzn
bet pagalvojus, kad jei ne dabar, o dar laukti, tai paskui vaikas nespes uzaugti, o jau laikas bus i pensija zygiuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kyvis @ 2010 08 16, 18:40)
Aisku geriausia, kai sprendzia abu, net jei is pradziu nuomones skiriasi. Juk dialogo keliu priimamas sprendimas. Mes kaip tik neseniai spredeme - ar jau laikas antram, tai tik kartu ir priemem sprendima. Tiesa pasakius net neisivaizduoju, kaip galetu buti kitaip... Juk kas is to, jei pvz. as noreciau, o vyras kategoriskai ne. Vyrui nezinant susiorganizuot? Galima aisku, bet manau kad turi abu noret ir laukti.

drinks_cheers.gif
QUOTE(Smailiukas @ 2010 10 05, 18:00)
o as vis galvoju kaip tas noras atrodo? man 27m. vis galvoju, kad butu laikas, bet jokio didelio noro tureti vaiku neturiu. mums dviese labai gerai, santykiuose nieko netruksta... kai siais laikais visi planuoti gali, tai tas toks nusprendimas kada jau tinkamas laikas.... nzn
bet pagalvojus, kad jei ne dabar, o dar laukti, tai paskui vaikas nespes uzaugti, o jau laikas bus i pensija zygiuoti  doh.gif

patikek,kai tas noras ateis tikrai suprasi mirksiukas.gif pries metus as ir pati neisivaizdavau kada man ateis laikas antram,netgi sakiau,kad turbut niekad,o dabar va jau rimtai dirbam tuo klausimu lotuliukas.gif
Atsakyti
as jau pratinu vyra vadindama teveliu rolleyes.gif gera pradzia- puse darbo biggrin.gif
Atsakyti
Pirmas mano vaikas buvo netuciukas, ir man ir vyrui buvo malonus sokas, bet va su antru jau netyciuko nebus, nes saugojames.As labai noreciau jau antro leliuko, vyras ir noretu, bet susede abu pakalbam apie finansine puse ir nusprendem dar palaukti kol isitvirtinsim kitoje salyje, o tada be kalbu bus antras leliukas 4u.gif As gerbiu vyro nuomone ir man yra negrazus toks gestas kai moteris sugalvoja ir pasidaro vaikeli apgavus vyra, dazniausiai tokios dar nebuna susituokusios ir kaip sakoma suvysto vyra, man tokiems vyrams uzuojauta tik kyla.As manau vyras seimoje atlieka dideli vaidmeni, sunkiai dirba, kad islaikyt seima ir jei jam sunku db tikrai nereikia sunkint visko dar labiau. smile.gif
Atsakyti
as irgi manau, kad turi spresti abudu, tada kaip cia auksciau rase bus ir pagalba ir meile ir....
Atsakyti
Abu. wub.gif
Atsakyti
Tikrai taip abu,bet geriau yra kai vyras nori vaiko,nes mamai meile vaikeliui atsiras ji nesiojant nestuke.gif gimdant ir priziurint,o va teciui kitaip tad manau kai vyras nori vaikelio jam maloniau ji priziuret,tada ir keliasi nakti kartu ir vienas lieka su leliuku..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija911 @ 2011 02 23, 14:05)
Tikrai taip abu,bet geriau yra kai vyras nori vaiko,nes mamai meile vaikeliui atsiras ji nesiojant  nestuke.gif gimdant ir priziurint,o va teciui kitaip tad manau kai vyras nori vaikelio jam maloniau ji priziuret,tada ir keliasi nakti kartu ir vienas lieka su leliuku..smile.gif

tikra teisybe thumbup.gif
Atsakyti