Įkraunama...
Įkraunama...

Sportuojame BodyGym klube

Sveiki, na ką ruošiuosi ir aš po laaabai ilgos pertraukos eiti sportuoti. Kažkaip nedrąsu .. blush2.gif Mane kolkas labiausiai domina penktadienio 12h lieknėjimo treniruotė pas Neringą. Kokia tai treniruotė pasidalininkite prašau ir kokie būtų atsiliepimai ? Ar daug žmonių susirenka ? Ar geriau eiti 9.30h į body sculpt ? Nors pradžiai, svorio numetimui turbūt geresnis pirmas variantas
Atsakyti
Ingakalni, o kokia kaina 12k. abonemento? Svarstau, gal geriau tokį reikėtų imti, nes kažkaip paskutiniu metu daugiau dviejų kartų per savaitę nepavyksta nueiti... verysad.gif Galėtų BG įrengti vaikų kambarį, nereikėtų galvoti kur mažiuką palikti biggrin.gif
Atsakyti
12 kartinis 195 wink.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. O sakykit, pradedanciajai kokios aerobikos treniruotes butu tinkamiausios? Ir kada vakarais maziausiai zmoniu buna? Kazkaip nerandu treniruosiu sunkumo ivertinimo ju tinklapyje. Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2012 11 11, 10:18)
Sveikos, merginos. O sakykit, pradedanciajai kokios aerobikos treniruotes butu tinkamiausios? Ir kada vakarais maziausiai zmoniu buna? Kazkaip nerandu treniruosiu sunkumo ivertinimo ju tinklapyje. Dekui  4u.gif

sveika, as eiciau pas aurelija vakare po 19 jau maziau.
kalanetika pradziai pats tas rolleyes.gif
Atsakyti
na kas gero klube? senokai nebuvau... taip idomu ar kas pasikeite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2012 11 19, 15:16)
na kas gero klube?  senokai nebuvau... taip idomu  ar kas pasikeite smile.gif

Kaip ir niekas nepasikeitę, bet galėtų, pvz., būti pakeisti kilimėliai: n metų tie patys, jau visi nujuodę-padrėkę-paplyšę, tokie visi jau antihigieniškai atrodantys, net gultis šlykštoka, dėl to visad rankšluostį nešuosi... Kažin juos bent dezinfekuoja kas kiek nors laiko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Angie_Kiras @ 2012 11 20, 14:54)
Kaip ir niekas nepasikeitę, bet galėtų, pvz., būti pakeisti kilimėliai: n metų tie patys, jau visi nujuodę-padrėkę-paplyšę, tokie visi jau antihigieniškai atrodantys, net gultis šlykštoka, dėl to visad rankšluostį nešuosi... Kažin juos bent dezinfekuoja kas kiek nors laiko?  g.gif

Jo, į tuos nudriskusius kilimėlius ir aš dėmesį atkreipiau, kai tik pradėjau BG lankyt... biggrin.gif Šiaip rankšluostuką visada ir visur sportuodama nešuosi, bet čia jau reikėtų pliažinio, kad visą kilimėlį dengtų hihihi.gif
Na ir trečio aukšto dušai lievi.
Atsakyti
as i 3io auksto dusus todel ir neidavau nes man jie nelabai....

o kaip treniruotese per pietus daug zmoniu?

reik man pradet sportuot blush-anim-cl.gif

Atsakyti
o die kaip as pasiilgau sporto! kadangi del nestumo apskritai uzdrausta sportuot tai as vis sapnuoju, tai kad begioju tai aerobikos treniruotes doh.gif
Atsakyti
tikiu, as nors ne iti kokia sportininke buvau bet po nestumo net silpna kaip noretusi i aerobika pastrakseti blush-anim-cl.gif
Atsakyti
mergaites, o jums neatrodo kad Neringa nestuke.gif ...? ar man cia tik taip pasirode... 4u.gif
Atsakyti