Sveiki, na ką ruošiuosi ir aš po laaabai ilgos pertraukos eiti sportuoti. Kažkaip nedrąsu ..
Mane kolkas labiausiai domina penktadienio 12h lieknėjimo treniruotė pas Neringą. Kokia tai treniruotė pasidalininkite prašau ir kokie būtų atsiliepimai ? Ar daug žmonių susirenka ? Ar geriau eiti 9.30h į body sculpt ? Nors pradžiai, svorio numetimui turbūt geresnis pirmas variantas

Ingakalni, o kokia kaina 12k. abonemento? Svarstau, gal geriau tokį reikėtų imti, nes kažkaip paskutiniu metu daugiau dviejų kartų per savaitę nepavyksta nueiti...
Galėtų BG įrengti vaikų kambarį, nereikėtų galvoti kur mažiuką palikti

12 kartinis 195

Sveikos, merginos. O sakykit, pradedanciajai kokios aerobikos treniruotes butu tinkamiausios? Ir kada vakarais maziausiai zmoniu buna? Kazkaip nerandu treniruosiu sunkumo ivertinimo ju tinklapyje. Dekui

QUOTE(Samanta @ 2012 11 11, 10:18)
Sveikos, merginos. O sakykit, pradedanciajai kokios aerobikos treniruotes butu tinkamiausios? Ir kada vakarais maziausiai zmoniu buna? Kazkaip nerandu treniruosiu sunkumo ivertinimo ju tinklapyje. Dekui 

sveika, as eiciau pas aurelija vakare po 19 jau maziau.
kalanetika pradziai pats tas

na kas gero klube? senokai nebuvau... taip idomu ar kas pasikeite

QUOTE(Ingakalnis @ 2012 11 19, 15:16)
Kaip ir niekas nepasikeitę, bet galėtų, pvz., būti pakeisti kilimėliai: n metų tie patys, jau visi nujuodę-padrėkę-paplyšę, tokie visi jau antihigieniškai atrodantys, net gultis šlykštoka, dėl to visad rankšluostį nešuosi... Kažin juos bent dezinfekuoja kas kiek nors laiko?

QUOTE(Angie_Kiras @ 2012 11 20, 14:54)
Kaip ir niekas nepasikeitę, bet galėtų, pvz., būti pakeisti kilimėliai: n metų tie patys, jau visi nujuodę-padrėkę-paplyšę, tokie visi jau antihigieniškai atrodantys, net gultis šlykštoka, dėl to visad rankšluostį nešuosi... Kažin juos bent dezinfekuoja kas kiek nors laiko? 

Jo, į tuos nudriskusius kilimėlius ir aš dėmesį atkreipiau, kai tik pradėjau BG lankyt...

Na ir trečio aukšto dušai lievi.
as i 3io auksto dusus todel ir neidavau nes man jie nelabai....
o kaip treniruotese per pietus daug zmoniu?
reik man pradet sportuot
o kaip treniruotese per pietus daug zmoniu?
reik man pradet sportuot

tikiu, as nors ne iti kokia sportininke buvau bet po nestumo net silpna kaip noretusi i aerobika pastrakseti

mergaites, o jums neatrodo kad Neringa
...? ar man cia tik taip pasirode...