Įkraunama...
Įkraunama...

Sportuojame BodyGym klube

tai kas ten buvo nutike Jurgai 3dieni?
Atsakyti
Ingakalni, negaliu Jums parašyti, prasitrinkit asmenines žinutes. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Ingakalni, gal gali priminti kaip po vasaros pildomas sportuojanciu sarasas ir kaina ar nepasikeitus:) dekui:)
Atsakyti
Ingakalni, negaliu issiusti zinutes i tavo el. pasta, gal pasikeites jis (turiu ta, kuris baigiasi one.lt)
Atsakyti
QUOTE(onyx @ 2012 08 30, 11:41)
Ingakalni, negaliu Jums parašyti, prasitrinkit asmenines žinutes. Ačiū 4u.gif

jau sutvarkyta
QUOTE(Nerna @ 2012 09 05, 13:05)
Ingakalni, gal gali priminti kaip po vasaros pildomas sportuojanciu sarasas ir kaina ar nepasikeitus:) dekui:)

viskas tas pats pirmaidneis ir treciadienis o kaina ta pati 4u.gif

QUOTE(Niekad nezinai @ 2012 09 05, 16:15)
Ingakalni, negaliu issiusti zinutes i tavo el. pasta, gal pasikeites jis (turiu ta, kuris baigiasi one.lt)

ingakalnis.usa@gmail.com 4u.gif
o kas trenerei buvo ?
Atsakyti
Sveiki,
Skaitinėjuos, bet nelabai suprantu kur čia kokios grupės ir kam jos biggrin.gif nuo spalio noriu eiti sportuoti, tai čia reikia užsirašyti į grupę, ar grupė renkama tiesiog dėl nuolaidos?
Atsakyti
Kokia kaina 12 kartų su grupės nuolaida? Ačiū.
Atsakyti
Tvarkarasty parasyta Neringa, cia laikinai ar ilgam? bigsmile.gif
Ingakalni, kokia kaina dabar? 135?
Atsakyti
as labai noriu eiti i BodyGym, nes man del vietos tinka ir tvarkarastis geras. bet as nebus grusties treniruotems nuo 18 val? bijau, kad 17,30 nespesiu atsuoliuot ir persirengt g.gif o kai alkunem trintis reikia, tai labai nemegstu blush2.gif
Atsakyti
Klausimaitis step'o mėgėjoms: kaip Aleksandro step'as? Žiūriu, pas Jurgą man vis tiek nepavyks prisiderint, na nemėgstu ir nemoku tokio pobūdžio step'o, kai visas veiksmas yra lakstant aplink step'ą. Man aiškiau ir lengviau, kai pačia platforma daugiau naudotis reik, vat pas Janą viskas aišku, Active gym'e viskas būdavo labai aišku pas Deimantą. Pas Jurgą pavaikščiojau ir matau, kad reikia mest tą reikalą, kaip pjoviau grybą, taip ir pjaunu biggrin.gif
Tai daba įdomu, ar verta pamėgint pas Aleksandrą, gal kas apšvies ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 09 17, 09:17)

Tai daba įdomu, ar verta pamėgint pas Aleksandrą, gal kas apšvies ax.gif

DAR NEBANDEI ??? blink.gif Turetu tikrai patikti....
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 09 17, 13:26)
DAR NEBANDEI ??? blink.gif Turetu tikrai patikti....

beee.gif
Nu aš ne kokia keulė, kad be intro tiesiai treniruotėn eičiau, o intro - penktadieniais, o tas vasarinis penktadienis toks nesportinis... rolleyes.gif Vasara baigėsi, tai bandau susiruošt.
Patikt man ir pas Jurgą patinka, tik vat nesutverta aš tiems sukiniams po n kartų aplink step'ą biggrin.gif
Atsakyti