Įkraunama...
Įkraunama...

Sportuojame BodyGym klube

oi, apie impulsus aš iš vis tyliu biggrin.gif ne sportas, o doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Angie_Kiras @ 2013 01 28, 20:27)
Hm, na tikrai nepasakyčiau (jau bent trejus metus čia vaikštau)  rolleyes.gif  Va kad Forum Palace būna "parodysiu save" (jau ne vieną tokią nuomonę girdėjau), tai tikrai patikėčiau smile.gif

drinks_cheers.gif
Iš visų lankytų klubų Forum Palace labiausiai tuo pasižymėjo - bent jau mano akyse.
BG tai normaliai, nepastebėjau nei ypatingo rodymo, nei žiūrėjimo, nors ir šiaip nekreipiu dėmesio, bet ne akla, pamatyčiau, jei jau būtų labai ką biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Tomienė,2013 01 28, 21:25]
oi, apie impulsus aš iš vis tyliu biggrin.gif ne sportas, o doh.gif
[/qu

Ar buvot kada impulse, kad nesamones snekate ?? bigsmile.gif
Gal pirma savo kompleksus apsitvarkykite ir pamilkite save, tada bus nebaisu izengti i normalu sporto kluba. doh.gif
Atsakyti
Kokia tu "nuostabi" biggrin.gif tiesiog trykšti "gerumu" biggrin.gif turbūt šitą "grožį" iš "sporto klubo" atsinešei, ar tėveliai taip išauklėjo? g.gif good.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 01 27, 23:04)
Laba,
prieš kelis metus lankiau BG, tai tuo metu ten buvo galima sakyti ne sporto klubas, o "parodysiu save"  cool.gif Kažkaip nejaukiai kartais būdavo  blush2.gif

O kaip tai pasireiskia? Niekad to nepastebejau. g.gif Na buna, kad merginos labai istreniruotais kunais, bet tai net nezinau, skonio reikalas... man ne visada grazu.

QUOTE(destination @ 2013 01 28, 15:49)
vat aš ir prieš kokius 4 metus lankiau, tai nelabai aplinka patiko, tai įdomu kaip dabar  4u.gif bet vistiek viską pasvėrus neblogus atsiminimus kelia BG  wub.gif

Aplinka nepakito. Galetu tas sutriususias sofas pakeisti suolais

QUOTE(lauryna @ 2013 01 29, 08:41)

Ar buvot kada impulse, kad nesamones snekate ??  bigsmile.gif
Gal pirma savo kompleksus apsitvarkykite ir pamilkite save, tada bus nebaisu  izengti i normalu sporto kluba. doh.gif

Lauryna, iskeitet BG i impulsa? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meile_G @ 2013 01 29, 10:13)
O kaip tai pasireiskia? Niekad to nepastebejau.  g.gif Na buna, kad merginos labai istreniruotais kunais, bet tai net nezinau, skonio reikalas... man ne visada grazu.

Na, kiek aš mačiau - ne BG ir ne Impulse - tai tokia publika, kur ateina pasirėdę apranga, net nelabai tinkama sportui, bet labai pabrėžiančia visus esamus ir menamus privalumus, toliau - makiažas kaip į klubą, plevėsuojantys plaukai, kilometro dirbtiniai nagai... Na ir kadangi tokios būklės vargiai įmanoma sportuot, tai tokios personos daugiau šlaistosi po salę ir plepa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meile_G @ 2013 01 29, 10:13)
O kaip tai pasireiskia? Niekad to nepastebejau.  g.gif Na buna, kad merginos labai istreniruotais kunais, bet tai net nezinau, skonio reikalas... man ne visada grazu.
Aplinka nepakito. Galetu tas sutriususias sofas pakeisti suolais
Lauryna, iskeitet BG i impulsa? smile.gif

Aham, atejo permainu laikas. biggrin.gif
Atsakyti
manau visuose klubuose yra tokiu zmoniu kurie ateina ne sportuoti o pasirodyti ir bijanciu nagus susilauzyti.

bet as asmeniskai nekreipiu demezio i kitus man svarbu treneriai o ne zmones aplink smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 01 29, 22:00)
manau  visuose klubuose yra tokiu  zmoniu kurie ateina ne sportuoti o  pasirodyti ir bijanciu nagus susilauzyti.

bet as asmeniskai nekreipiu demezio i  kitus  man svarbu  treneriai o ne  zmones aplink smile.gif

Ingakalni, ta proga... ar yra dar 12os kartu abonementas, grupinis is jusu?
Atsakyti
aš dabar sportinuosi impulse, nu ir nepatinka jis man visai, treniruotės bg daug fainesnės. bet bg liūdna,kad nėr Kristinos, man pas ją labai patiko, o impulse kiek buvau treniruočių, anei viena neprilipo, einu ten tik todėl, kad nėr kur prie namų daugiau eit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Angie_Kiras @ 2013 01 28, 20:27)
Hm, na tikrai nepasakyčiau (jau bent trejus metus čia vaikštau)  rolleyes.gif  Va kad Forum Palace būna "parodysiu save" (jau ne vieną tokią nuomonę girdėjau), tai tikrai patikėčiau smile.gif

Ir as nepasakyciau drinks_cheers.gif Tie/tos, kurie ateina parodyti save is kart issiskiria is visumos... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2013 01 29, 08:41)
Ar buvot kada impulse, kad nesamones snekate ??  bigsmile.gif
Gal pirma savo kompleksus apsitvarkykite ir pamilkite save, tada bus nebaisu  izengti i normalu sporto kluba. doh.gif

Labai teisingi, tik kiek grubokai pasakyti žodžiai. Bet būtent tokie labiausiai pasiekia žmogaus ausis ir skatina susimąstyti cool.gif
Man patinka BG aplinka, ir tos, kurios su makiažais, ilgais nagais ir šukuosenom ateina tikrai netrigdo, smagu pažiūrėti - kokią techniką naudoja, kokios naujovės biggrin.gif Jau nekalbant apie tai, kad nemažai žmonių ateina po darbų/mokslų, tai negi dar reikėtų makiažą plautis prieš treniruotę g.gif
Atsakyti