Galit papasakot apie Lieknėjimo treniruotę penktadienį? ar labai sunki, kaip vyksta užsiėmimai? pagal laiką galiu tik perpiet lankytis, tik va nenoriu organizmo šokiruoti dideliu krūviu

as esu buvusi seniau,tai nepasirode super sunki,nors as ir siaip tokia ne itin sportiska,bet kruvis buvo tirkai ne per didelis
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 02 21, 19:22)
cia kaip kada, priklauso nuo Aurelijos nuotaikos

na ir skruzdėlynas šiandien kalanetikoj

QUOTE(Tomienė @ 2013 03 12, 19:52)
skruzdelynas dabar visur, gi pavasaris arteja...

galėtų kokią 15 val dar būti vien kalanetika
manau dalis nedirbančių eitų dieną
kaip pvz. II ir IV

QUOTE(Tomienė @ 2013 03 12, 19:52)
Džiaugiuosi, kad ankstėliau atėjau, o tai paskui buvo žmogus prie žmogaus...

Šiaip tokiu metu einu retai, tik per atostogas, kaip dabar, bet buvau apakus, kiek žmonių. Vakar 12-ą body sculpte tiek nebuvo, tiesa - ir treniruotė silpnesnė, nei kalanetika, mano subjektyvia nuomone

Aš tai dar paburbėsiu ne ant klubo, o ant lankytojų. Vakar mačiau vieną mergą su žemėtais sportbačiais salėj, kurią čia dieną, gal aną savaitę - užeinu į dušą, o ten dvokia kaip viešąjam tulike, nu tu kurmi, apsimyžo, atsiprašant jau kažkuri, jokio supratimo kai kurios neturi. O paskui skundžiasi - nešvaru klube... Nu tai gal nuo savęs reikia pradėt.
Išsiburbėjau

Žmonių tai tikrai žiaaaauriai daug dabar.... Per kai kurias treniruotes net stepų pritrūksta, žmonės atsineša iš kitos salės
Gal kas praeitą sekmadienį pas Neringą Body Sculpte buvot, įmanoma į salę patekti ar nebe
? Nes ir šiaip pas ją sekmadieniais daug būdavo.

QUOTE(Miaška @ 2013 03 14, 17:20)
Aš tai dar paburbėsiu ne ant klubo, o ant lankytojų. Vakar mačiau vieną mergą su žemėtais sportbačiais salėj, kurią čia dieną, gal aną savaitę - užeinu į dušą, o ten dvokia kaip viešąjam tulike, nu tu kurmi, apsimyžo, atsiprašant jau kažkuri, jokio supratimo kai kurios neturi. O paskui skundžiasi - nešvaru klube... Nu tai gal nuo savęs reikia pradėt.
o kaip kedus pamatei?

ai, nebent per gulimus pratimus

aš į dušą nevaikštau

QUOTE(Apia @ 2013 03 14, 18:18)
Gal kas praeitą sekmadienį pas Neringą Body Sculpte buvot, įmanoma į salę patekti ar nebe
? Nes ir šiaip pas ją sekmadieniais daug būdavo.

aš pirmadieniais būnu kalanetikoj, tai po jos į salą toks mergų antplūdis

Bet kiekviena renkasi pagal save, vienos moka už treniruotę, kitos už chi chi chi

QUOTE(Tomienė @ 2013 03 14, 19:41)
o kaip kedus pamatei?
šiaip taisyklės draudžia
aš į dušą nevaikštau
vieši dušai man kelia siaubą
dėl to ir į klubą einu su paprastais rūbais
toks jausmas, kad šeši autobusai atvažiavo
kur jos ten telpa
ar "patogu" treniruotis, kai šiknom lietiesi?
mane kalanetikoj jau nervina, kai šalia stovi, nu neatlieki pratimo gerai iki galo, o jei dar šalia tik chi chi chi
Bet kiekviena renkasi pagal save, vienos moka už treniruotę, kitos už chi chi chi

aš į dušą nevaikštau

Kad batai nesvarus, tai matosi ir tada, kai ant stepo pavyzdziui apsilima daro..
Kai daug zmoniu tikrai labai nepatogu, bet ka daryti, kai tavo pasirinkimas laiko atzvilgiu labai ribotas, eini tada, kada gali...

[quote=Tomienė,2013 03 14, 18:41]
o kaip kedus pamatei?
šiaip taisyklės draudžia
aš į dušą nevaikštau
vieši dušai man kelia siaubą
dėl to ir į klubą einu su paprastais rūbais
[/quote]
Per gulimus pratimus ir pamačiau, kai žemėtu sportbačiu man prieš nosį pamojavo, po tokių ir stepai smėliuoti liek
Man didesnį siaubą kelia mintis nesipraususiai rengtis švarius rūbus, na bet čia jau kiekvienam savo. Sportuoju daug metų, viešų dušų nesibaidau, nors BG - patys prasčiausi iš mano lankytų sportklubių Vilniuje.
[=Apia,2013 03 15, 10:52]
Kai daug zmoniu tikrai labai nepatogu, bet ka daryti, kai tavo pasirinkimas laiko atzvilgiu labai ribotas, eini tada, kada gali...
Pernai pavasari tas pats buvo, bet uz tai vasara prareteja... 
[/quote]
Aha, pernai vasarą pradėjau BG lankyt, tai nieko panašaus į tokius tabūnus nebuvo
, o vakar irgi: atėjau į step intro 19 val., tai iš prieš tai buvusios treniruotės tabūnas išgarmėjo, tada sugarmėjo salėn mūsų tabūnas, o po mūsų - ir vėl panašus kiekis 20-os val. treniruotėn.
Šiaip man netrukdo kiekis, ateinu tokiu laiku, kad spėju viską pasiimt ir vietą normalią susirast, pradeda trukdyt, kai atlekia pavėlavusios ir vos ne tau ant galvos atsistoja
o kaip kedus pamatei?

aš į dušą nevaikštau

[/quote]
Per gulimus pratimus ir pamačiau, kai žemėtu sportbačiu man prieš nosį pamojavo, po tokių ir stepai smėliuoti liek

Man didesnį siaubą kelia mintis nesipraususiai rengtis švarius rūbus, na bet čia jau kiekvienam savo. Sportuoju daug metų, viešų dušų nesibaidau, nors BG - patys prasčiausi iš mano lankytų sportklubių Vilniuje.
[=Apia,2013 03 15, 10:52]

[/quote]
Aha, pernai vasarą pradėjau BG lankyt, tai nieko panašaus į tokius tabūnus nebuvo

Šiaip man netrukdo kiekis, ateinu tokiu laiku, kad spėju viską pasiimt ir vietą normalią susirast, pradeda trukdyt, kai atlekia pavėlavusios ir vos ne tau ant galvos atsistoja

taip... pavasariui artejant o dar labiau pries vasara zmoniu pilna o kaip buna 12h treniruotese? daug zmoniu?