Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(Qwertama @ 2012 04 13, 15:07)
drinks_cheers.gif man lygiai tas pats. Tie penktadieniai tik liūdesį kelia...  unsure.gif iš viso - man liūdna.  verysad.gif

Jop, man pastaruoju metu irgi...
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 04 13, 16:01)
Man netinka, liūdnas penktadienis kažkoks, todėl negaudama, ko man tikrai reikia, bandysiu tuštumą užpildyti šmutkių ir batų paieškom, bent jau tam kartui pasijunti geriau  lotuliukas.gif 

DF, ar eini į pasimatymą??  smile.gif

Geros paieškos drinks_cheers.gif

vakar susirašėm, tai jei nieko nenutiks netikėto, tai eisim ax.gif

Qwertama, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 04 13, 15:11)
Man irgi ziauriai liudna...sedziu ir klapsi asaros darbe...dar radijas tokias dainas groja priverciancias grizti i prisiminimus... verysad.gif

Oi, tai tada tau visai liūdna, jei ir darbe klapsi...
Papildyta:
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 04 13, 15:12)
vakar susirašėm, tai jei nieko nenutiks netikėto, tai eisim  ax.gif

Na tai gero pasimatymo, gero vakaro, labai faina, kad susitiksit ir linkiu, kad išsirutuliotų viskas ten gerai smile.gif
Atsakyti
Labas ax.gif

as vel trumpai, nes einu dirbt doh.gif
rytoj gal tada i vincenzo kokia? g.gif reikia dar ziuret kur vietu yra... DF, gal tu vel pas mus kapitonu pabusi biggrin.gif o paskui jei norit, galim ir i Panteras, 311 iejimas kainuoja 10Lt mirksiukas.gif

Ethella, hm... as lygtais irgi i filmavima einu bigsmile.gif

sian buvau pas kirpeja, man jinai pabande padaryt sukuosena, kokia i vestuves pas drauge darys bigsmile.gif idejau nuotrauku i albuma, laukiu nuomoniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2012 04 13, 16:21)
Labas  ax.gif

as vel trumpai, nes einu dirbt  doh.gif
rytoj gal tada i vincenzo kokia?  g.gif  reikia dar ziuret kur vietu yra... DF, gal tu vel pas mus kapitonu pabusi  biggrin.gif o paskui jei norit, galim ir i Panteras, 311 iejimas kainuoja 10Lt  mirksiukas.gif

Ethella, hm... as lygtais irgi i filmavima einu  bigsmile.gif

sian buvau pas kirpeja, man jinai pabande padaryt sukuosena, kokia i vestuves pas drauge darys  bigsmile.gif  idejau nuotrauku i albuma, laukiu nuomoniu  ax.gif

graži šukuosena wub.gif aš taip pat buvau kažkurią dieną susipynusi, aišku ne taip dailiai blush2.gif

Dėl skambinėjimo, tai sorry, ši kartą pasuoju, reikalų turiu, gal kuri kita suskambintų? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 04 13, 15:37)
graži šukuosena  wub.gif  aš taip pat buvau kažkurią dieną susipynusi, aišku ne taip dailiai  blush2.gif

Dėl skambinėjimo, tai sorry, ši kartą pasuoju, reikalų turiu, gal kuri kita suskambintų?  ax.gif  4u.gif

Galiu pasukti, į Vinchenzo Mimoza? Keliese mes?
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 04 13, 15:37)
graži šukuosena  wub.gif  aš taip pat buvau kažkurią dieną susipynusi, aišku ne taip dailiai  blush2.gif

Dėl skambinėjimo, tai sorry, ši kartą pasuoju, reikalų turiu, gal kuri kita suskambintų?  ax.gif  4u.gif

aciu 4u.gif

as irgi niekaip, nes tuoj einu dirbt, iki pat vakaro, o tada pramogaut blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 04 13, 15:39)
Galiu pasukti, į Vinchenzo Mimoza? Keliese mes?

Ir kelintai valandai?
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 04 13, 15:40)
Ir kelintai valandai?

tai gal kokiem 6 zmonem? liks vietos tai liks g.gif o kelintai, hm... nezinau... 19.00? 20.00? g.gif
Atsakyti
Tai apsisprendžiam kelintai
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 04 13, 15:12)
Geros paieškos  drinks_cheers.gif

vakar susirašėm, tai jei nieko nenutiks netikėto, tai eisim  ax.gif

Qwertama4u.gif

Ačiū, balionėliai padeda smile.gif
o su kuo į pasimatymą eini? bigsmile.gif norėčiau ir aš.... blush2.gif sėkmės tau.

Aš manau 20 val.
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2012 04 13, 17:44)
Ačiū, balionėliai padeda smile.gif
o su kuo į pasimatymą eini?  bigsmile.gif norėčiau ir aš....  blush2.gif sėkmės tau.

Aš manau 20 val.

Su kaimynu
Atsakyti