Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 04 14, 15:56)
Labas  4u.gif  Katik suskambinau,

tai 21 valanda "La Boheme", neveluoti!!!!   bigsmile.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Užsakiau 6 žmonėms, nors Kissa negalės  4u.gif

ok, DF balionėlis už iniciatyvą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2012 04 14, 17:42)
ok, DF balionėlis už iniciatyvą  4u.gif

puse balionelio Bellei paliksiu, uz pastangas prisiskambint i Mimoza 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocado @ 2012 04 14, 14:45)

Labai gerai, kad siandien mergaites lekiate pasilinksminti. Tikiuosi, pageres tavo zombiska savijauta mirksiukas.gif

Kartais tikrai neimanoma suprasti vyru schmoll.gif

Kartais gal reiktu pameginti pabendrauti ir su tais, kuriems nejauciame simpatijos?

Mano savijauta ir toliau "up and down"... matyt šiais metais kitaip ir nebus biggrin.gif

Na, aš tokius atšalimus esu išgyvenusi, matyt vyrai patys išsigąsta to per didelio artumo ir stengiasi atsiriboti, stengiasi įtikinti save, kad vis dar yra nepriklausomi, laisvi ir kontroliuoja padėtį. Iš savo patirties galiu pasakyti, kad kai pajutau, kad mane tikrai myli, tikrai rūpiu, tokiu dalykų nebebūdavo, neprašant, neverčiant, nieko nedarant, pats rinkdavosi pirmiausia mane, o jau paskui draugus ar kitą laisvalaikį. Tad nesakau, kad reikia iš karto nurašyti tokį vyrą, čia tik signalas, kad nereikia taip stipriai iš karto prisirišti ir visada reikia turėti savo gyvenimą.

O su tuo mėginimu pažinti žmogų, tai aš visada už. Bet čia irgi nežinosi, kartais tas pirmasis įspūdis pasiteisina, o kartais ir ne.
Papildyta:
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 04 14, 16:59)
puse balionelio Bellei paliksiu, uz pastangas prisiskambint i Mimoza  4u.gif  biggrin.gif

Jie tikrai ignoravo mane biggrin.gif Matyt mano numeris juoduosiose sąrašuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 04 14, 17:40)
Jie tikrai ignoravo mane  biggrin.gif Matyt mano numeris juoduosiose sąrašuose  biggrin.gif

Cha cha cha, nieko nuostabaus lotuliukas.gif Pameni gi pasakojau, kaip mes ruošėme draugei gimtadienio vakarėlį Mimozoj doh.gif Įvairūs ten žmonės dirba, negali pykti lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaitės mirksiukas.gif aš vat jau pailsėjusi ir gerai išsimiegojusi registruojuosi. Kaip jums vakar sekėsi?
Atsakyti
Labas rytas smile.gif neseniai atsikėliau 4u.gif Galva truputi skauda... blush2.gif
Pašokom vakare ir apie 3 val važiavom namo smile.gif

Smagu buvo su visom susitikt mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Geriu kavyte user posted image

Vakar buvo smagu, vyno priragavom, paplepėjom, pasišokom net su raudonkelniu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ethella: 15 balandžio 2012 - 10:41
Labas rytas, mergytes... 4u.gif Prisiduodu... ax.gif
Del vaikinu...zinot as karts nuo karto pagalvoju, jog kazin ar mokeciau draugauti su zmogumi, kai aplinkiniu vaikinu nuomones tokios ir pan.apie kurias jus cia kalbejote...Kiekvienas savo gyvena ir turi...bendro kurti nelabai nori... g.gif
Vakar fotosesija...mmm... bigsmile.gif prie juros, kopose, miskuose ir iseidinejant is tu misku i plenta ejom link masinos, pravaziavo toks nuliovas mersas biggrin.gif apsisuko ir pristabde...uz keliu sekundziu pasuko link musu...
tolygiai vaziuoja mums einant ax.gif berniukai du, kibina ax.gif vienas girtutelis kitas ne... kazkaip nepatogu,cia kimba bernai o mes su fotografe stengiames darbuotis...vistiek mes einam o jie tolygiai vaziuoja...sustojom mes ir nezinom ka daryti,islipo isvis vienas... pradejo plepeti...sakau gal leisit mums dirbti?sako vairuotojas,o numeri savo duosi... lotuliukas.gif blembacki galvoju...dar niekada neteko buti tokioje situacijoje,siaip toks nieko vaikinas...na bet pirmas vaizdas,daug labai negali spresti... blush2.gif galvoju duodu ir atstos bent...nes nei toliau dirbti, nes persirengti,negaliu... doh.gif po kiek laiko gaunu sms, tu tam miske kaip zibute su meynu paltuku atrodai...kikenam su fotografe. bigsmile.gif zodziu smagia diena apturejau. mirksiukas.gif tik gaila berniukas is kauno,susirasinejom vakar visa vakara...30metu...kviete susitikti, bet as turejau isvaziuoti.Aj bent siaip smagu prisiminus... thumbup.gif

O nuotraukytes kai jau gausiu butinai pasirodysiu... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seila: 15 balandžio 2012 - 11:11
Labas rytas 4u.gif

Tik dabar išsiropščiau iš lovos smile.gif Kokia graži šiandien diena, o aš jau jos pusę pramigau doh.gif

Kas man Panterose nepatiko, tai tas žmonių grūdimasis ir nuolatinis migravimas palei nosį, o taip visai smagu, manau viską lemia paties žmogaus nusiteikimas thumbup.gif
Atsakyti
Mhm, ir atrodo jau stengemes ne "ant praejimo" stovet, ale vis tiek visi vaiksto biggrin.gif

O as gi 7 ryte gavau sms, kad mane klube mate tas draugelis is sporto, hmmmm.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 04 15, 13:10)
Labas rytas, mergytes... 4u.gif Prisiduodu... ax.gif

Fotosesija su visais nuotykiais thumbup.gif biggrin.gif

QUOTE(Ethella @ 2012 04 15, 14:04)
Mhm, ir atrodo jau stengemes ne "ant praejimo" stovet, ale vis tiek visi vaiksto  biggrin.gif

O as gi 7 ryte gavau sms, kad mane klube mate tas draugelis is sporto, hmmmm.... lotuliukas.gif

Oho bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, aš irgi visą dieną miegu, nežinau, kas man yra, jėgų nulis, na bet tikiuosi, kad čia tik tokia fazė. Utricularia tu teisi esi, svarbiausia nusiteikimas, man kaip ir Quertamai jo vakar didelio nebuvo, vat nebuvo tos šėlionių nuotaikos ir daryk žmogus, ką nori, nors aš šiaip laabai mėgstu šokti.

Seila, super istorija thumbup.gif labai smagu, žiūrėk, gal kas netyčiom ir išsirutulios, bet kokiu atveju diena turėjo būti tikrai smagi ir jaučiu nuotraukos bus fanatastiškos.
Atsakyti