Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

Labas 4u.gif

nieko daug nerasysiu, nes tuoj eisiu miegot ax.gif

QUOTE(Avocado @ 2012 04 14, 14:45)
kisssa666, man patinka tavo sukuosena 4u.gif rodos, kad turi labai storus plaukus, wow bigsmile.gif
aciu ax.gif plaukais nesiskundziu 4u.gif nors cia plius storumo pridejo ir pati kasa ax.gif
o jau ir sukneles lygtais radom clap.gif

QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 04 14, 15:56)
Užsakiau 6 žmonėms, nors Kissa negalės  4u.gif

taip taip,kissa labai atsipraso, bet kissa tieeeeek prisigere 5dieni, kad ryt 6dieni 10ryto namo atejo, ir per visa diena vos vos issiblaivino doh.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Ethella @ 2012 04 15, 15:28)
Atvažiuos Simpatija, pavaišinsiu su kava ir važiuosim į koncertą  bigsmile.gif

na ir kaip tau? biggrin.gif as irgi buvau sian doh.gif pats koncas gal ir neblogas, bet jau garsas, kaip jie uzmirsta tos mikrofonus ijungti... nu ka as zinau doh.gif ir praeita konca buvo tas pats, ir sita doh.gif
Atsakyti
Labas, miargai user posted image

Mhm, Ethella su Simpatija vakar "LT balsas" filmavime buvo, mums lb patiko wub.gif nežiūrint į tai, kad šalia mūsų sėdėjo išprotėjusių paauglių krūva doh.gif ko jos ten tik nedarė lipa ant tų kėdžių, klykia, nugriūna, vėl rėkia, čipsus "ryja" doh.gif ir juokas, ir nervas ėmė doh.gif

Po filmavimo toliau buvo Fools Garden koncertas - šita dalis mums patiko labiausiai... wub.gif Vienas su gitara, kitas su mikrofonu, o visi žmonės pajungti - šoka, linguoja, ploja, dainuoja- nerealu ! bigsmile.gif

Viena iš jų dainų

O mes - išsišiepę abu... wub.gif Keksiukus Jam supakavau, sakė šiandien bus pietums su kava wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ethella: 16 balandžio 2012 - 09:09

Labas rytelis... 4u.gif

Klausykit lyja klaipedoje... doh.gif unsure.gif kur pavasaris...toks grazus savaitgalis buvo...

Mano savaitgalio draugas vakar skambino 3 kartus,kazkaip nenormalu man atrodo... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Nauja, lietinga savaitė...

QUOTE(kissa666 @ 2012 04 16, 00:55)

o jau ir sukneles lygtais radom clap.gif

Smagi šventė laukia wub.gif Draugės vestuvės, jeigu nemaišau? Turbūt vasarą? rolleyes.gif

Ethella, oi tu, skraidūnė mūsų wub.gif Labai labai graži daina, jau repeatinu kelintą kartą...

Seila, kodėl tau tai atrodo nenormalu? blush2.gif Jeigu vaikinas patiko, jo demėsys kaip tik turėtų džiuginti. Gal jau seniai kontaktavai su vaikinu, tai atpratusi nuo dėmesio? g.gif O gal tiesiog per mažai patiko tau jis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocado: 16 balandžio 2012 - 09:45
Labas 4u.gif

QUOTE(Ethella @ 2012 04 16, 10:03)
Mhm, Ethella su Simpatija vakar "LT balsas" filmavime buvo, mums lb patiko  wub.gif  nežiūrint į tai, kad šalia mūsų sėdėjo išprotėjusių paauglių krūva  doh.gif  ko jos ten tik nedarė lipa ant tų kėdžių, klykia, nugriūna, vėl rėkia, čipsus "ryja"  doh.gif  ir juokas, ir nervas ėmė  doh.gif

kurioj vietoj sedejot? ax.gif

QUOTE(Avocado @ 2012 04 16, 10:43)
Smagi šventė laukia wub.gif Draugės vestuvės, jeigu nemaišau? Turbūt vasarą? rolleyes.gif

taip, geriausios bigsmile.gif lygtais i pirmas pamerges einu blush2.gif liepos 21d. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Seila @ 2012 04 16, 11:20)
Labas rytelis... 4u.gif

Klausykit lyja klaipedoje... doh.gif  unsure.gif kur pavasaris...toks grazus savaitgalis buvo...

Vilniuje irgi prilijo smile.gif Aš tai manau, kad šitas lietutis dabar labai kaip tik smile.gif greičiau visi medžiai pradės žaliuoti, dulkes nuplaus ax.gif biggrin.gif

Atsakyti
Avocado nezinau...gal atpratusi... blush2.gif na dailus man jis pasirode, bet tookia neilga akimirka ji maciau... bigsmile.gif tai zaibas netrenke taip kad sakyciau,wau... mirksiukas.gif Na pripazinkite pati situacija tokia labai netiketa,man taip nera buve... ax.gif tokie netiketi atsitiktinumai, jie visada privercia sypsotis, ir prisiminti grazius dalykus bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 04 16, 10:09)
Vilniuje irgi prilijo smile.gif Aš tai manau, kad šitas lietutis dabar labai kaip tik smile.gif greičiau visi medžiai pradės žaliuoti, dulkes nuplaus  ax.gif  biggrin.gif

taip tikrai...gamtai tik i gera... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocado @ 2012 04 16, 10:43)

Seila, kodėl tau tai atrodo nenormalu? blush2.gif Jeigu vaikinas patiko, jo demėsys kaip tik turėtų džiuginti. Gal jau seniai kontaktavai su vaikinu, tai atpratusi nuo dėmesio? g.gif O gal tiesiog per mažai patiko tau jis.

Avocado, tu mane visada žavi savo optimizmu, bet pritarčiau Seilai, mane tokie irgi gąsdina biggrin.gif Tikrai atrodo keistai, kai vieną kartą matytam žmogui po kelis kartus per dieną skambini biggrin.gif Meilė iš pirmo žvilgsnio ar lengvas pamišimas? Mane asmeniškai neadekvačiai didelis dėmesio kiekis atstumia lygiai taip pat, kaip visiškas dėmesio nerodymas. Bet kokiu atveju nereikia skubėti vaikino nurašyti, gal viskas su juo gerai biggrin.gif

Utricularia, aš ir buvau pagalvojusi, kad būtų smagu nueiti į gyvus koncertus, kiek čia dar viskas truks? Gal kas žinote? Vakar truputėlį per TV pažiūrėjau, niekaip nesupratau, kodėl tą tamsią merginą vis palieka. Na simpatiška ji, bet dainuoja man ji negražiai. Pažiūrėjau ir Lūšnynų milijonierių, pastaruoju metu mane kamuoja įvairūs prisiminimai, tai šitas filmas irgi priminė pavasarį prieš keletą metų.
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 04 16, 12:51)
Avocado, tu mane visada žavi savo optimizmu, bet pritarčiau Seilai, mane tokie irgi gąsdina  biggrin.gif

Nu gal pamilo jis Seilą iš pirmo žvilgsnio biggrin.gif

Aš ką tik išsitryniau savo anketą iš pažinčių portalo... net palengvėjo g.gif Na žinokit, ten tikrai keistas pasaulis ir noriu nuo jo pailsėti. Gyvensiu savo gyvenimą, kantriai lauksiu ir ateis tas jaunikaitis, žinau... irnesakyk.gif wub.gif
Pavargau nuo tų internetinių pokalbių, kažkokios blevyzgos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocado @ 2012 04 16, 11:13)
Nu gal pamilo jis Seilą iš pirmo žvilgsnio biggrin.gif

Aš ką tik išsitryniau savo anketą iš pažinčių portalo... net palengvėjo g.gif Na žinokit, ten tikrai keistas pasaulis ir noriu nuo jo pailsėti. Gyvensiu savo gyvenimą, kantriai lauksiu ir ateis tas jaunikaitis, žinau... irnesakyk.gif  wub.gif

Tai jau tikrai... drinks_cheers.gif bigsmile.gif

As lygiai tokios pat nuomones...Gal jau netoli ta laime,gal...As visada sau kartoju: TAIP BUS NEVISADA...KOL KAS...
Papildyta:

Vakar bekalbant jis sako, tau tas melynas paltukas begalo tinka...O melyna spalva yra apskritai mano megiamiausia.Ir cia isivaizduok...vaziuojam prie juros ir i plenta per bruzgynus ir duobes islipa ilgakoje grazuole... ax.gif O mums kalbinant eini nuleidus galva ir sypsaisi, kaip galima nepakibinti... blush2.gif Man jo ta zinute po to: Tu kaip zibute tuose miskuose su melynu paltuku. bigsmile.gif sako as visada savo draugams sakau, jog moteryje svarbiausia ne jos krutines dydis,o ilgos kojos... wub.gif blush2.gif labai i tema visi tie zodeliai... rolleyes.gif o mano sypsena iki ausu susirasinejant ir plepant...geras jausmas,glostantis sirdute... rolleyes.gif
Atsakyti
Kissa, mes sėdėjom H sektoriuje smile.gif

Belle, va va mes irgi nesupratom, kodėl už tą merginą tiek balsuoja, nors kai ji dainavo salėj paaugliai klykė doh.gif
Beje, off topic, jai TIK 16, o atrodo kaip ryškiai virš 20 !!! blink.gif Mane iš tikro glumina, kai šiuolaikinės niolikinės atrodo kaip moteriškės mirksiukas.gif Vargšai vyrai užsišokti gali ant tokių vaikų lotuliukas.gif

Mums lb lb patiko Milda Martinkėnaitė su blizgančia suknele, jos balsas toooks, kad sėdėjom pašiurpę wub.gif

Seila, o susitikti nesiūlo? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 04 16, 12:27)

As lygiai tokios pat nuomones...Gal jau netoli ta laime,gal...As visada sau kartoju: TAIP BUS NEVISADA...KOL KAS...

O aš tokio tikėjimo nebeturiu... taip pasaulis sutvarkytas, jame visada buvo ir bus ir vienišų žmonių ir nieko čia nepadarysi.
Atsakyti