Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai, 20 tema

QUOTE(Mirksniukas @ 2012 04 17, 21:06)
grįžtu su savo klausimu dėl klinkerio ir stogo spalvų ax.gif
klinkeris bus va toks:
user posted image

ką patartumėt dėl stogo spalvos? internete daugiausia foto vis tik su tamsiu stogu g.gif

o kiek klinkerio bus? visas namas?

Pas mus molio spalvos cerpes, jos tokios svelnios raudonos spalvos:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2012 04 17, 20:12)
o kiek klinkerio bus? visas namas?

Pas mus molio spalvos cerpes, jos tokios svelnios raudonos spalvos:

gražu wub.gif pas jus plytų ir stogo spalvos dera, prie mūsiškių tokios spalvos stogas, man atrodo, per šviesus g.gif klinkeriu visas namas bus.

aš vis ruošiuos ir pamirštu tavęs paklausti: kažkada seniai rašei, kad buvai gavus virtuvinio paskaičiavimus iš Dizaino laboratorijos. ar darėtės pas juos ar kažkur kitur?
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 04 17, 21:35)
gražu  wub.gif pas jus plytų ir stogo spalvos dera, prie mūsiškių tokios spalvos stogas, man atrodo, per šviesus g.gif  klinkeriu visas namas bus.

aš vis ruošiuos ir pamirštu tavęs paklausti: kažkada seniai rašei, kad buvai gavus virtuvinio paskaičiavimus iš Dizaino laboratorijos. ar darėtės pas juos ar kažkur kitur?

Dabar fasadas pilkas. Del spalvos net nezinau dar.

Kas liecia baldus, pas mus statybos stovi....jokio judejimo. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 04 17, 18:30)
vis atrodė, kad ir tą, ir aną esu apgalvojus iš anskto, bet pasirodo, kai jau ateina metas rinktis ir daryt iš tikrųjų, tai abejonių ir klausimų krūvos iškyla doh.gif

pacios teisingiausios mintys dazniausiai buna tos, kurios ateina i galva pirmiausia, veliau pradedama blaskytis, dvejoti ir... galiausiai suklystama rolleyes.gif . Aisku, jei tai nera techniniai dalykai.

http://www.google.de...cI-SD4gS1wP3NDw

http://www.google.de...1...680&bih=878

Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 04 17, 20:06)
klinkeris bus va toks:
user posted image

ką patartumėt dėl stogo spalvos? internete daugiausia foto vis tik su tamsiu stogu g.gif

jei tik fragmentai klinkerio,+balkšvų spalvų tinkas ,tai pilkas stogas turėtų gražiai atrodyt

jei visas pastatas tokiom plytom dekoruotas, tuomet gali būt tamsesnė nei plytų

http://yaymicro.com/...-suburbs/859121

http://www.flickr.co...N00/6641720119/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 18 balandžio 2012 - 07:41
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 04 17, 18:30)
kai langistui pasakiau, kad noriu vienodų langų rėmų tiek varstomoj, tiek nevarstomoj daly, tai tik pažiūrėjo akis išpūtęs pradžioj, sako neee, taip negalima...

aisku. Lietuvoje dar daug kas "negalima" verysad.gif .
Gal ir nesigincyciau, jei pati to "negalimo" netureciau. Kaip jau rasiau, pas mus i terasa yra langas is 4-iu daliu. Vidurines 2 dalys - varstomos durys, o is sonu po viena vitrinine (nevarstoma) dali, ant kuriu yra uzdetas lygiai toks pat remas kaip ir varstomu duru profilio.

Apie langus su skirtukais kiekvienas gali tureti savo nuomone ir visos jos bus teisingos.
Man asmeniskai is isores klasikiniam namui labiausiai tinka ir graziausiai atrodo langai su skirtukais. Tik uzuolaidos tokiems langams jau irgi turi buti atitinkamai priderintos - klasikines, simetriskos ne tik vieno lango, bet dazniausiai ir viso auksto ar visos namo sienos atzvilgiu.
Bet! Is vidaus labai labai nemegstu uzdengtu langu, o ypac uzuolaidomis. Man reikia sviesos, atviro vaizdo, rysio su gamta. Todel pas mane langai be skirtuku.
Jeigu atsitinka taip, kad nuo vaizdo uz lango reikia sleptis, tada jau man geriau langai su skirtukais, nei uzuolaidos. Langai su skirtukais truputi/is dalies pridengia vaizda - ar ziuretum is lauko i vidu, ar is vidaus i lauka.
O apie skirtukus ant lango isores negaliu net galvoti (cia jau jokie grozio kriterijai mano nuomones nepakeistu) - dar vieno valymo vargo ant savo galvos nei uz ka neuzsikrauciau. Uztenka man tokiu vidaus duru, kad neuzsimirsciau ka tai reiskia (nors langu valymas mano vienas megstamiausiu darbu smile.gif ).
Atsakyti
Retai cia bunu, bet Jusu patarimai auksiniai. Si karta ir as del langu, turiu keleta klausimeliu, busimajame living room (alia svetaine) ketiname deti du langus iki zemes, patarkite, ar juos daryti varstomus ar ne?Svetaine bus bendra su virtuve, ten jau yra varstomas langas. O gal daryti langa su durimis i lauka?Gal kokiu minciu del skirtuku turite, nes man ju labai norisi, o fantazija nelaki........PADEKITE MAN 4u.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Neblogų viengulių lovų, tinkančių tiek mergaitėms, tiek berniukams, yra SBA balduose. Ir pasirinkimas salone man pasirodė didesnis nei yra internetiniame puslapyje.
Dar ir tapetų yra gražių, jei kuriai aktualu.
Daffni, ar ne tokie tavo tapetai? http://www.sbabaldai...ai_lace_eb1347_
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2012 04 17, 21:50)
Dabar fasadas pilkas. Del spalvos net nezinau dar.

aš buvau pagalvojus, kad tos rausvos plytos ant namo - klinkeris tongue.gif

QUOTE(vida777 @ 2012 04 17, 22:30)
pacios teisingiausios mintys dazniausiai buna tos, kurios ateina i galva pirmiausia, veliau pradedama blaskytis, dvejoti ir... galiausiai suklystama  rolleyes.gif .

auksinė tiesa 4u.gif

ačiū visoms, pasisakiusioms ir įkėlusioms nuorodų dėl stogo spalvos, tikrai padėjot 4u.gif

dėl langų skirtukų vakar sukau galvą ir braižiau braižiau braižiau iki 3 val nakties wacko.gif važiuosiu pas langistą pakeisti pirminį variantą blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(kuzdaite @ 2012 04 18, 11:18)
Retai cia bunu, bet Jusu patarimai auksiniai. Si karta ir as del langu, turiu keleta klausimeliu, busimajame living room (alia svetaine) ketiname deti du langus iki zemes, patarkite, ar juos daryti varstomus ar ne?Svetaine bus bendra su virtuve, ten jau yra varstomas langas. O gal daryti langa su durimis i lauka?Gal kokiu minciu del skirtuku turite, nes man ju labai norisi, o fantazija nelaki........PADEKITE MAN 4u.gif aciu 4u.gif

jeigu už tų langų terasa ar gražus kiemelis (t.y. jei išeinama ne prie kaimynų tvoros iš karto) - aš tik už langą su durimis arba net už plačias dvivėres stiklines duris smile.gif
dėl skirtukų iš manęs nekokia patarėja, pačiai pagalbos reikia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ribbena @ 2012 04 14, 11:33)

Ta pacia siandien gavau biggrin.gif , tik emiau visus atspalvius, o kurio labiausiai reikejo, neidejo, neturejo... Dar siusiuos veliau.

QUOTE(aistukas @ 2012 04 14, 17:32)
Ribbena, garazi medziagyte  smile.gif Man regis, kaip tik tokia, kokios Rytine kava norejo. Koperuokites biggrin.gif
Beje,  po kiek metras iseina?

Atitinka ka maciau internete, liux thumbup.gif
Mazosios labai patiko, emiau gelytes/drugeliai/pauksteliai....... tik medziaga tokia kietoka g.gif

QUOTE(mamaSandra @ 2012 04 15, 11:20)
Paskutinis mano "grobis" 27m ROMO audinio i svetaine. Kai audinio metras gavosi 10lt su siuntimu - nuspendziau, kad galiu sau leis ti uzuolaidas dvejas turet ir keisti pagal nuotaika  ax.gif

Kaina tai nenormaliai gera biggrin.gif
Parodyk 4u.gif (dar paskaitysiu toliau, gal jau ir rodeisi ax.gif )

QUOTE(Ribbena @ 2012 04 15, 11:45)
pamusala siusiu  ant vienos juosteles su uzuolaida, pamusalas butinas, miegamojo langai rytu puseje, slepsimes  nuo saules,  pamusalas kaip apsauga nuo saules spinduliu uzuolaidai, ir  del vaizdo is lauko puses paslepti isvirksciaja audinio puse, aciu uz patarimus  4u.gif

O as be pamusalo galvoju, nes vakaru siaure tam kambary rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2012 04 15, 18:15)
Noriu paklausti del tos irangos - ar su fotiku Canon EOS 550d galima ka gero isspaus

Su fotiku viskas ok, o visas vaizdas nuo objektyvu priklauso.

QUOTE(mamagabi @ 2012 04 15, 22:09)
Dekui visom, ale kas tas "sviesus" objektyvas doh.gif
As tai visgi manau, kad gerai fotografijai dar ir ziniu reikia: iv. fotoaparato nustatymai/galimybes, fotografavimo atstumai, rakursai, apsvietimas, seseliai ir t.t. Ne taip cia viskas paprasta rolleyes.gif Bet nebesipleskime...tema ne ta smile.gif

Cia paskaityk 4u.gif
http://www.efoto.lt/...esus_objektyvas
Vat sigma 50mm f1.4 pavyzdziui ax.gif
As kai pradejau dometis, man buvo kinieciu kalba tie parametrai visi lotuliukas.gif

QUOTE(Idda @ 2012 04 16, 10:50)
vyras labai nusistatęs prieš  baltą, tipo kaip ligoninėje  doh.gif tai galvoju kokią švelnią rusvą, gelsvą, ar žalsvą vos vos matomą, na vis tiek dažysim naujai viską  ax.gif nenoriu aš labai tų ryškių spalvų, man labiau prie širdies tokios švelnios ir neutralios.

Man balta ne ne ne, bet kiekvienam savo, o siaip grazu 4u.gif (virtuvej per balta viskas biggrin.gif )

QUOTE(Mirksniukas @ 2012 04 16, 12:05)

pasikartosiu su klausimu, gal kas atsakys ax.gif kokio aukščio dedamos plytelės vonios kambaryje, jei apačioj plytelės, viršuj dažyta? galvoju, ar 1m + dekoras pakankamai?

Man geriausia kai yra keli sprindziai virs kriaukles, neapsitasko siena ir dekorai maotsi, nes esu maciusi auksti kai dekorai palenda pusiau po kriaukle.

QUOTE(Mirksniukas @ 2012 04 16, 14:25)
nugis dar padėkit dėl to langų sudalinimo, reikia langistams pasakyti, kaip daryyyyt unsure.gif
langai pas mus tokių išmatavimų:
220cm plotis x 150cm aukštis
tada svetainėj pažeminti langai, ant vienos sienos 3 langai - 220x195, tada 220x235 durys į terasą ir 150x195 langas.
braižiausi ant popieriaus ir langavau, man lyg geriausiai (ant popieriaus) žiūrisi, kai 220x195 languoji po 4x4 langelius, 150x195 - po 3x4 langelius g.gif o 220x150 atitinkamai po 4x3 langelius g.gif ką manot?

Ojojoi susiveliau. Visu pirma nesvarbu kokio dydzio tie langai, bet man grazu kai visu langu langeliai yra vienodo ar bent labai panasaus dydzio, na bent jau toj pacioj patalpoj vienodo dydzio ant skirtingu langu.
Pas mus lyg 30 aukstis, 20 plotis langiuku, ryt patikslinsiu. Nenumazinkit ju labai rolleyes.gif , o geriau ant kokiu sienu statybose issipiest ne lango dydi, o stiklo paketo ir pasiskirstyt.
Atsakyti

QUOTE(Mirksniukas @ 2012 04 17, 21:06)
klinkeris bus va toks:
user posted image

Musu gal panasus klinkeris, o stogas pilkas, tik as jo norejau sviesesnio cool.gif .
Tik ne raudonas ar bordo, kaip rasei schmoll.gif
Rudi pabode siap rolleyes.gif
O kokia danga?

QUOTE(Barboraaa @ 2012 04 18, 08:32)
jei tik fragmentai klinkerio,+balkšvų spalvų tinkas ,tai pilkas stogas turėtų gražiai atrodyt

jei visas pastatas tokiom plytom dekoruotas,  tuomet gali būt tamsesnė nei plytų

http://yaymicro.com/...-suburbs/859121

http://www.flickr.co...N00/6641720119/

Super pavyzdziai, amerikoniski biggrin.gif
Papildyta:
Na ir prirasiau biggrin.gif , senokai beskaicau cia.
Laiptu mums vis nebaigia, uzstrigo baliustru tekintojai...

Atsakyti