QUOTE(mamagabi @ 2012 04 15, 18:15)
Noriu paklausti del tos irangos - ar su fotiku Canon EOS 550d galima ka gero isspaus
Su fotiku viskas ok, o visas vaizdas nuo objektyvu priklauso.
QUOTE(mamagabi @ 2012 04 15, 22:09)
Dekui visom, ale kas tas "sviesus" objektyvas
As tai visgi manau, kad gerai fotografijai dar ir ziniu reikia: iv. fotoaparato nustatymai/galimybes, fotografavimo atstumai, rakursai, apsvietimas, seseliai ir t.t. Ne taip cia viskas paprasta

Bet nebesipleskime...tema ne ta
Cia paskaityk
http://www.efoto.lt/...esus_objektyvas
Vat sigma 50mm f1.4 pavyzdziui
As kai pradejau dometis, man buvo kinieciu kalba tie parametrai visi
QUOTE(Idda @ 2012 04 16, 10:50)
vyras labai nusistatęs prieš baltą, tipo kaip ligoninėje

tai galvoju kokią švelnią rusvą, gelsvą, ar žalsvą vos vos matomą, na vis tiek dažysim naujai viską

nenoriu aš labai tų ryškių spalvų, man labiau prie širdies tokios švelnios ir neutralios.
Man balta ne ne ne, bet kiekvienam savo, o siaip grazu

(virtuvej per balta viskas

)
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 04 16, 12:05)
pasikartosiu su klausimu, gal kas atsakys

kokio aukščio dedamos plytelės vonios kambaryje, jei apačioj plytelės, viršuj dažyta? galvoju, ar 1m + dekoras pakankamai?
Man geriausia kai yra keli sprindziai virs kriaukles, neapsitasko siena ir dekorai maotsi, nes esu maciusi auksti kai dekorai palenda pusiau po kriaukle.
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 04 16, 14:25)
nugis dar padėkit dėl to langų sudalinimo, reikia langistams pasakyti, kaip daryyyyt
langai pas mus tokių išmatavimų:
220cm plotis x 150cm aukštis
tada svetainėj pažeminti langai, ant vienos sienos 3 langai - 220x195, tada 220x235 durys į terasą ir 150x195 langas.
braižiausi ant popieriaus ir langavau, man lyg geriausiai (ant popieriaus) žiūrisi, kai 220x195 languoji po 4x4 langelius, 150x195 - po 3x4 langelius

o 220x150 atitinkamai po 4x3 langelius

ką manot?
Ojojoi susiveliau. Visu pirma nesvarbu kokio dydzio tie langai, bet man grazu kai visu langu langeliai yra vienodo ar bent labai panasaus dydzio, na bent jau toj pacioj patalpoj vienodo dydzio ant skirtingu langu.
Pas mus lyg 30 aukstis, 20 plotis langiuku, ryt patikslinsiu. Nenumazinkit ju labai

, o geriau ant kokiu sienu statybose issipiest ne lango dydi, o stiklo paketo ir pasiskirstyt.