QUOTE(vida777 @ 2012 04 17, 14:22)
prasom nepamirsti pasidalinti ispudziais gryzus

, nes dauguma atlekia su neatideliotinais klausimais ir galvosukiais, o rezultatais pasidalinti daznai nebegryzta... Aciu ir viso gero.
aš čia visada grįžtu, kiekvieną dieną po kelis kartus
kai langistui pasakiau, kad noriu vienodų langų rėmų tiek varstomoj, tiek nevarstomoj daly, tai tik pažiūrėjo akis išpūtęs pradžioj, sako neee, taip negalima. tada aš jam parodžiau savo atsineštas foto (atsispausdinau, ką Vida buvo įdėjus), parodžiau, kas ir kaip, ir viskas pasidarė galima. langai bus iš dviejų dalių, viena dalis bus ir atidaroma, ir varstoma, o kita - tik atidaroma (t.y. atversti jos nebus galima, o ir atidaryti bus galima tik tą kitą iš pradžių atidarius, rankena irgi bus tik viena). kaip suprantu, taip ir pigiau gaunasi nei daryti abi dalis normaliai atsiverčiančias, na, o mane toks variantas pilnai tenkina

šiaip tai nustebęs tas vadybininkas buvo, sako, kam jums tie vienodi langų rėmai, juk jie labai mažai skiriasi. sakau, kaip tai mažai, va, foto tai netgi labai skiriasi, jokio grožio tada nėra. sako jis, tai čia tik dėl grožio jums taip reikia??
o dėl skirtukų, tai iš tiesų galvos skausmas vis dar..

man labai patinka langai su skirtukais ir visada sakiau, kad pas mus name tokie ir bus. bet kažkur tolimam blaivaus proto kampuky visada kirbėjo dvejonė - o jei atsibos jie (nes dėtume į stiklo paketą), jei po kiek laiko nebepatiks tas vaizdas "pro grotas".. todėl kai neinzy įdėjo šią nuorodą
http://www.jpstudija.lt/LT/55/a.html , man ji labai patiko

todėl pabraižėm langų planelius su tokio pricipo skirtukais kaip 7-toje foto. bet dabar vėl svarstau, jei jau tik tiek jų, tai ar iš viso bereikia

ką daryyyt, kaip nuspręst?
Papildyta:
beje, išsirinkom klinkerio spalvą (tiksliau, atspalvį, nes žinojom, kad norim raudonų). kaip manot, koks stogas gražiausiai būtų? kažkaip visąlaik maniau, kad tamsiai rudas, bet dabar ėmiau ir suabejojau

kažin kažkokio atspalvio raudonas (ar koks vyno raudonumo) tbūtų per daug raudona viskas?
vis atrodė, kad ir tą, ir aną esu apgalvojus iš anskto, bet pasirodo, kai jau ateina metas rinktis ir daryt iš tikrųjų, tai abejonių ir klausimų krūvos iškyla