Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai, 20 tema

kilimėlyje dominuoja pilksva spalva, su kakavine,
turiu vieno audinio pavz, tai pafotkinsiu...kal patarsite, gerai kokia puse deti:)
ir dar....

svetaine.... ir virtuvinis reikia zuolaidu, ka patarsite? blaskausi labai, patalpos tokios pereinamos, bet is svetaines nesimato vituves, ir is vietuvės -swetainės, bet norisi kazkaip visa ta surišti:)

[URL=http://www.radikal.ru]user posted image[/URL

URL=http://www.radikal.ru]user posted image[/URL]

dėl miegamojo dukros, tai butinai pirksime toki senovini kresliuka (kazkodėl norisi gėlėto)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_zija: 17 balandžio 2012 - 14:15
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 04 17, 12:22)
ačiū visoms už komentarus dėl langų 4u.gif  šiandien važiuojam pas langistus, tai būsiu laabai sumani ir tiksliai žinosiu, ko man reikia tongue.gif

prasom nepamirsti pasidalinti ispudziais gryzus smile.gif , nes dauguma atlekia su neatideliotinais klausimais ir galvosukiais, o rezultatais pasidalinti daznai nebegryzta... Aciu ir viso gero.
Atsakyti
QUOTE(Vi_zija @ 2012 04 17, 12:44)
Mergaites patarkite, kazkaip viena karta idejau foto... ir tyla:)

Jeigu dukrai taip patinka, tai lai taip ir būna. Turbūt jau ne maža, kad kosmetinį staliuką renkasi wink.gif Kai užsimanys spalvos ir žinos kokios, tada ir paspalvinsit detalėmis.
Atsakyti
QUOTE(Kristaline @ 2012 04 17, 15:59)
Jeigu dukrai taip patinka, tai lai taip ir būna. Turbūt jau ne maža, kad kosmetinį staliuką renkasi wink.gif Kai užsimanys spalvos ir žinos kokios, tada ir paspalvinsit detalėmis.

tikrai nemaža 21 metai:) tai aciu dievu juodos lovos kaltines atkalbejau pirkti doh.gif, siaip savo tapetus i kambari issirinko per 2 minutes, atejo, pamate ir viskas:) man tai buvo g.gif , stende parduotuvej kelis kartus praejau net i akis nekrito:)

geriausiai tai sūnus 10-tes metu kaip rinko tapetus, pasake kad bus tokie kokius noresiu ( nu pagalvojau sakes, bus masinos ir t.t.) bet is karto issirinko tokius , (idedu foto) kaip su dukra bandeme atkalbeti ir parinkti kitokius , ner verkti pradejo, jei nebus tokiu,,, tada jokiu nereikia,,,,
reziume- daba ir mums patinka, ir jam gerai, ar da draugai ateina sako ..... nu labai faina, gali anglu kalba mokytis
drauges mergaite buvo issirinkusi delfinus , ir ji klijavo,,,, pasake, jos kambarys, kiek tos vaikystes:) tegu buna taip:) kaip pamaciau delfinu kambary-vos nenugriuvau, bet vaikui patinka:)

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_zija: 17 balandžio 2012 - 15:42
QUOTE(mamagabi @ 2012 04 15, 19:15)
Visoms dar karta didelis aciu 4u.gif
Del smulkesniu detaliu foto - butinai atsizvelgsiu rolleyes.gif
Noriu paklausti del tos irangos - ar su fotiku Canon EOS 550d galima ka gero isspaust tuo klausimu g.gif 
Maloniai prasom mirksiukas.gif Linkejimai bye1.gif
Netrukus galesite megautis savo dideles terasos malonumais thumbup.gif

OI, jei apie terasas... net nezinau ka man su savaja daryt... Vyras apkale statydamas taip pavesine,. kad dabar nezinau kaip susvelnint vaizda... gal turit kokiu terasu nuotrauku graziu kas?
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2012 04 16, 11:47)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  tik pamaciau nuotrauka ir pirma mintis "kokia grazi balta sienu spalva!!!!"  wub.gif  wub.gif

Balta ir nenuterlinta.... kas su mazais vaikais mazai tiketina... blush2.gif . Kada, gi tie vaikai mano paaugs, nes dabar tik valineju savo, ir ne baltas... doh.gif
Papildyta:
Mergiukai, man dar labai idomi jusu nuomone:
Jei namo spalva - dramblio kaulo,
stogo - sokoladine,
langu - kaip stogo,
trinkeliu (mazu kvadratiniu) - juodaibordo,

g.gif g.gif g.gif tai kokia, gi tvora det??????????
Ar tiks mano issvajota balksva, svelniai balintos kavos?
Ar geriau det stogo spalvos?

Forma tokia galvociau Tik nesumasciau ka su stulpeliais daryt?:
user posted image
user posted image

KA manot?

NA, atsiprasau, kad tiek klausimu pazeriau..... bet tikiuosi komentaru... DEKUI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šeima iš 5: 17 balandžio 2012 - 16:06

Del tvoros spalvos: manau balksva tinka praktiskai prie visko:) jei jau taip norisi - kodel gi ne, bet as derinciau ja kartu su stogo spalva - sokoladine.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daffni: 17 balandžio 2012 - 16:20
QUOTE(vida777 @ 2012 04 17, 16:22)
prasom nepamirsti pasidalinti ispudziais gryzus  smile.gif  , nes dauguma atlekia su neatideliotinais klausimais ir galvosukiais, o rezultatais pasidalinti daznai nebegryzta... Aciu ir viso gero.

butinai... savo ispeikta virtuves projekta grazinau pataisymui blink.gif pasinaudojusi jusu patarimais pas baldininka grizau prtotinga, ir skalbimo masinai vieta name atsirado nedarkys vaizdo virtuveje.
QUOTE(Vi_zija @ 2012 04 17, 17:26)

drauges mergaite buvo issirinkusi delfinus , ir ji klijavo,,,, pasake, jos kambarys, kiek tos vaikystes:) tegu buna taip:) kaip pamaciau delfinu kambary-vos nenugriuvau, bet vaikui patinka:)

geras vaiko pasirinkimas, tokie piesineliai ant sienu thumbup.gif paliekant vietos vaiko fantazijai, kaip kad mano pasirinktieji http://www.juliaclar...eadowsweet-2856 tik bus lime spalvyte, tikiuosi patiks dukrytei mintyse vaikscioti takeliais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(šeima iš 5 @ 2012 04 17, 16:05)
Jei namo spalva - dramblio kaulo,
       stogo - sokoladine,
       langu - kaip stogo,
       trinkeliu (mazu kvadratiniu) - juodaibordo,

g.gif  g.gif  g.gif  tai kokia, gi tvora det??????????
Ar tiks mano issvajota balksva,  svelniai balintos kavos?

o kodel neinat su aplinkos klausimais i klasikiniu sodu ir kiemu tema. Manau anksciau ar veliau teks ten visoms susitikti, o ir cia interjeras su aplinka (ne eksterjera turiu mintyje) nesimaisys.
Tvora graziausiai atrodys tokia pat kaip ir namo spalva - dramblio kaulo. Tamsi tvora paskes bendroje aplinkoje/gamtoje, o sviesi papildys nama ir ji isryskins.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 17 balandžio 2012 - 16:49
QUOTE(vida777 @ 2012 04 17, 14:22)
prasom nepamirsti pasidalinti ispudziais gryzus  smile.gif  , nes dauguma atlekia su neatideliotinais klausimais ir galvosukiais, o rezultatais pasidalinti daznai nebegryzta... Aciu ir viso gero.

aš čia visada grįžtu, kiekvieną dieną po kelis kartus biggrin.gif
kai langistui pasakiau, kad noriu vienodų langų rėmų tiek varstomoj, tiek nevarstomoj daly, tai tik pažiūrėjo akis išpūtęs pradžioj, sako neee, taip negalima. tada aš jam parodžiau savo atsineštas foto (atsispausdinau, ką Vida buvo įdėjus), parodžiau, kas ir kaip, ir viskas pasidarė galima. langai bus iš dviejų dalių, viena dalis bus ir atidaroma, ir varstoma, o kita - tik atidaroma (t.y. atversti jos nebus galima, o ir atidaryti bus galima tik tą kitą iš pradžių atidarius, rankena irgi bus tik viena). kaip suprantu, taip ir pigiau gaunasi nei daryti abi dalis normaliai atsiverčiančias, na, o mane toks variantas pilnai tenkina smile.gif
šiaip tai nustebęs tas vadybininkas buvo, sako, kam jums tie vienodi langų rėmai, juk jie labai mažai skiriasi. sakau, kaip tai mažai, va, foto tai netgi labai skiriasi, jokio grožio tada nėra. sako jis, tai čia tik dėl grožio jums taip reikia?? blink.gif tongue.gif
o dėl skirtukų, tai iš tiesų galvos skausmas vis dar.. unsure.gif man labai patinka langai su skirtukais ir visada sakiau, kad pas mus name tokie ir bus. bet kažkur tolimam blaivaus proto kampuky visada kirbėjo dvejonė - o jei atsibos jie (nes dėtume į stiklo paketą), jei po kiek laiko nebepatiks tas vaizdas "pro grotas".. todėl kai neinzy įdėjo šią nuorodą http://www.jpstudija.lt/LT/55/a.html , man ji labai patiko smile.gif todėl pabraižėm langų planelius su tokio pricipo skirtukais kaip 7-toje foto. bet dabar vėl svarstau, jei jau tik tiek jų, tai ar iš viso bereikia g.gif ką daryyyt, kaip nuspręst? doh.gif karsta.gif

Papildyta:
beje, išsirinkom klinkerio spalvą (tiksliau, atspalvį, nes žinojom, kad norim raudonų). kaip manot, koks stogas gražiausiai būtų? kažkaip visąlaik maniau, kad tamsiai rudas, bet dabar ėmiau ir suabejojau g.gif kažin kažkokio atspalvio raudonas (ar koks vyno raudonumo) tbūtų per daug raudona viskas? g.gif
vis atrodė, kad ir tą, ir aną esu apgalvojus iš anskto, bet pasirodo, kai jau ateina metas rinktis ir daryt iš tikrųjų, tai abejonių ir klausimų krūvos iškyla doh.gif
Atsakyti
As jau 3 metai gyvenu name su "grotuotais" langais, yra ir triju daliu placios "grotuotos" durys i soda. Nenusibodo nei kiek, labai patinka, labai grazu ir ne kiek netrukdo, netgi tos "grotos" kartais kaip uzuolaidos pasitarnauja - biski pridengia vaizda is lauko i namo vidu. Tai yra klasikinis ir labai elegantiskas variantas, tokiu langu pilna visur, tik Lietuvoje dar nelabai iprasta. Del jautimosi kaip kalejime, mano nuomone, tai yra tik kazkieno asmeninis ir nebutinai teisingas isitikinimas. Man atrodo, kad ju klausimu gali buti du dalykai aktualus: galbut tokie grotuoti langai yra gerokai brangesni negu paprasti? Ir kitas dalykas - valymas. Tokius langus bei duris isvalyti darbo vis tiek siek tiek daugiau negu be ju, nes reikia kreipti demesi i daugybe kampuciu, kurie susidaro "grotuojant". Mano name is vidaus visa tai yra beicuota, siek tiek tamsesnes negu naturalaus medzio spalvos, labai praktiska netepli spalva, tad tu dulkiu nesimato net idealiai nevalant. (Is lauko visa tai yra baltos spalvos, dazyta.) Bet jeigu is vidaus butu baltai dazyta, tai prieziuros reikalautu daugiau. As tokias duris ketinu deti buto viduje, siek tiek baiminuosi del valymo, bet ka padarysi - kitokio grazaus varianto as tuo tarpu nematau.
Atsakyti
grįžtu su savo klausimu dėl klinkerio ir stogo spalvų ax.gif
klinkeris bus va toks:
user posted image

ką patartumėt dėl stogo spalvos? internete daugiausia foto vis tik su tamsiu stogu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirksniukas: 17 balandžio 2012 - 20:07