QUOTE(tyli upė @ 2012 04 24, 07:42)

Kažkur kažkas nesueina.. Tai, jei dyrys atsidaro į iššorę, kuo jos kliudys klozetui, Mirksniuk?
Siaurint durų angą tikrai geras patarimas. 70 cm durų varčiai per akis.
Dėl dušo kabinos prasta patarėja.. bet gal verta pagalvoti apie slankiojančias duris.. jos vietos erdvėje neužimtų

Mažai patalpai mano galva reiktų nedidelių plytelių, bet nebūtinai jau 10*10. Tos vidutinės tinka. Tik metrinių/pusmetrinių plytų nesirinkit
pačios durys kliudyt nekliudytų, bet vaizdas, jei klozetas užeina ant durų, nelabai koks turbūt :

bet bandysiu pasinaudot patarimu susiaurinti duris

slankiojančias dušo duris turiu galvo kaip vieną iš variantų. tik tos atsidarančios į abi puses, galvoju, gal geriau tuo, kad atvėrus jas į vidų, kai dušas nenaudojamas, sudaromas neužgriozdintos erdvės vaizdas
QUOTE(vida777 @ 2012 04 24, 07:42)
*tie remai, priklausomai kokios firmos, buna ir aukstesni, ir zemesni, vieni platesni, kiti - siauresni.
Pirmiausia issirinkit rema, issimatuokit busimos sieneles auksti, tada issirinkit plyteles, ismatuokit kiek telpa sveiku plyteliu i sieneles auksti (jei nenorit pjaustyti) ir pagal tai darykit sienele.
Renkantis rema atkreipkite demesi i vandens nuleidimo mechanizma, o ypac jo dangtelio dizaina. Skirtingiems remams tinka atitinkami mechanizmai.
Tie nuleidimo dangteliai, kurie man tiko ir patiko, deja, netiko musu remui. Teko rinktis is tu, kas tinka, o kai kuriu pasirinkimas buvo ne toks jau ir didelis.
*10x10 plyteles mano nuomone per mazos - jos dar labiau "sutrauks" patalpa, tada jau geriau mozaika, ji atrodo vientisiau. Arba rinktis didesnesnes.
Graziausiai man atrodo, kai duso vidus isklijuotas tik sulig remo auksciu ir plociu.
Ir spalva reiketu mazai patalpai rinktis sviesesne, ne matine ir kuo lygesniu pavirsiumi.
* pažiūrėjau, kad standartinis potinkinis rėmas 113cm + dar ta sienelė kažkiek padidida aukštį

jeigu kaip galvojau dėti 4 plyteles į aukštį + dekoras 12cm = 112cm. tai jei gerai suprantu, kad būtų vienodo aukščio su sienele, reikia arba dėti 5 plyteles, arba jas pjauti?
** dušo vidų taip ir darysim, kad sutaptų su rėmo matmenimis.
tai plytelės geriau blizgios? pvz kažkas tokio?
Papildyta:
QUOTE(mamaSandra @ 2012 04 24, 08:30)
kad dar daugiau sutaupyt vieta wc - galima det visiskai klaiskini - retro, ta kur bakelis virs galvos kabinasi ir vanduo bega patraukus virvute.
As pati sau galvoju, kad jei visi namai crazy-classic stiliumi irengti butu, noreciau tokio
paziurekit internete, yra pavyzdziu tokio wc
aha, žinau tokius, siūliau iš pat pradžių vyrui, bet jam nepatinka