Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai, 20 tema

QUOTE(mamaSandra @ 2012 04 24, 13:21)
Mirksniuk, matyt kazka praleidau. Kodel butinai pastatomas wc?
tokioj mazoj patalpelel kai reiks aplink ji isvalyt - oakrobatiniu sugebejimu reiks issiraityt smile.gif
Juokauju as  ax.gif
Tegu nesupyksta klasikes, bet tas pakabinamas wc tikras geris praktiskumo ir patogumo prasme.

ne aš pastatomo noriu, o Barboraa, aš jai tik nuorodą potinkinio rėmo įdėjau wink.gif
kadangi man reikia ne tik grožio, bet ir patogumo bei lengvos priežiūros, tai klozetus renkuosi pakabinamus klasikinės formos tongue.gif

QUOTE(daffni @ 2012 04 24, 15:09)
De duso duru: mes pasidarem tokias, nes patalpa irgi nedidele.
http://hotimg23.fotk...236_187/011.jpg
Nors jei buciau galejus, buciau emus slankiojancias. Bute turim slankiojancias, tai man pats geriausias variantas. Tik cia pas mus kadangis dusas 80 cm, tai jei butume eme slankiojancias, ilipt jau MB tektu soniuku pasisuku lotuliukas.gif
tai emem sitas. siaip tikrai kai atveri i vidu erdves pojutis padideja:) bet siaip man jos nelabai, kazkaip sandarumo truksta. na bet man ir duso padas kazkoks per zemas. na vienu zodziu del erdves gerai, bet siaip jei galite siulau det slankiojancias, bus dar geriau su erdve:)

gražios plytelės wub.gif

mes jokio dušo pado nedarysim, nuotekas grindyse bus padarytas ar kaip jis ten vadinasi ir dušo sienelė. labiausiai noriu berėmės konstrukcijos, bet jeigu imti slankiojančias - jos visos su rėmu ir dar viršuj toks nemenkas skersinis, šiandien kaip tik apžiūrėjau krūvą. labai man tas rėmas ne prie širdies, nu bet ką daryt, kai normaliai atsiveriančios netinka, nes daužysis į kriauklę ir klozetą doh.gif dar penkiakampė kabina, kur per vidurį durys atsidaro, tai tokia gal dar tilptų mums; http://www.baltijosb...n...t&Itemid=53

šiandien buvau plytelių parduotuvėj, dizainerė padarė planelius, tai telpa man normaliai dušo patalpoj klozetas ant šoninės sienos thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(murmur @ 2012 04 24, 16:19)
Ir dar del duso duru norejau pasakyt is patirties, nesirinkciau daugiau gyvenime skaidraus stiklo duru  doh.gif  total kosmar tas valymas, turi ne tik po kiekvieno maudymosi bet net po menkiausio krano atsukimo valyt  doh.gif Arba gyvent su kleckuotu  doh.gif

bet labai mažoj patalpoj skaidrus stiklas, man atrodo, yra geriausias pasirinkimas, kad dušas neatrodytų kaip didelis baldas, nes tonuotas stiklas jį tokį ir padarytų ir erdvė dar labiau vizualiai sumažėtų g.gif
Atsakyti
[quote=daffni,2012 04 24, 16:09]

Plyteles labai grazios, gal is Linea????? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2012 04 24, 15:09)
p.s. prasau nesikabineti del nevienodos krano ir zarneliu spalvos ax.gif

pasakei ir sventa, nors zodziai taip ir verziasi lauk biggrin.gif .

Na nesuprantu as, kas uzejo dabar visur tuos zalvarinius kranus deti - kur tinka ir kur ne... Rezultate - puse lupto, puse skusto.
Kartais net sviestuvus ir veidrodzius stengiamasi priderinti prie kranu spalvos, o kitakart ir vienas vamzdis baltas, kitas geltonas gerai...
Daffni, nekreipk demesio i mano komentara, nes tavo pasirinkimas jau padarytas, cia labiau pamastymui toms, pas ka dar nepadaryta.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 24 balandžio 2012 - 16:55
Sveikos 4u.gif
Ateinu ne patarimu sikart susirinkt, o rezultato parodyt biggrin.gif

Pamenat mano zidini? Va kaip jis dabar atrodo, netiketai 'nukritus' plytelems biggrin.gif
user posted image

Dabar sekantis zingsnis -normalus apvadai grindims ir sienoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 04 24, 16:37)
bet labai mažoj patalpoj skaidrus stiklas, man atrodo, yra geriausias pasirinkimas, kad dušas neatrodytų kaip didelis baldas, nes tonuotas stiklas jį tokį ir padarytų ir erdvė dar labiau vizualiai sumažėtų g.gif

Pas mus visuose dusuose stiklas, ir i nieka kita jo nekeisciau - patalpa atrodo sviesesne, erdvesne, nes tas stiklas yra beveik nematomas. Nors vanduo pas mus ypatingai kalketas, po maudymosi valytuvu stikla nubraukiam, o karta per savaite nuvalau langu valikliu.

QUOTE(Liniuxxx @ 2012 04 24, 16:54)
Sveikos 4u.gif

10 balu 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 24 balandžio 2012 - 16:57
liniuxx gerai atrodo , tvarkingai 4u.gif
o tai kur tas jusu zidinys blush2.gif ?kitoj pusei?
Atsakyti
Aciu, Vida777, ir man patinka drinks_cheers.gif Esu dekinga sios temos merginoms uz patarimus -daznai ir tiesmukus (na kartais mes jus nenorim pripazint, kad padarem nesamone biggrin.gif ), bet labai naudingus - uztat dabar ziuriu ir rezultatu tikrai esu patenkinta thumbup.gif
Rasytee, ne taip pasakiau -cia tik kaminas, prie jo statysim krosnele rudeniop ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 04 24, 17:37)

pas mus neskaidrus, bet visai normaliai. Cia MB baisiai tokio norejo, kad tik lasu nesimatytu:)
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2012 04 24, 17:53)
pasakei ir sventa, nors zodziai taip ir verziasi lauk  biggrin.gif .

Na nesuprantu as, kas uzejo dabar visur tuos zalvarinius kranus deti - kur tinka ir kur ne... Rezultate - puse lupto, puse skusto.
Kartais net sviestuvus ir veidrodzius stengiamasi priderinti prie kranu spalvos, o kitakart ir vienas vamzdis baltas, kitas geltonas gerai...
Daffni, nekreipk demesio i mano komentara, nes tavo pasirinkimas jau padarytas, cia labiau pamastymui toms, pas ka dar nepadaryta.

zinok sutinku:)
is tikro kol nebuvau sitam forume, nelabai domejausi, turejau pakankamai siauroka supratima. Bet kai pamatai daug pavyzdziu, supranti kad ne tik zalvariniai kranai tau tiktu:)
Papildyta:
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 04 24, 17:54)
Sveikos 4u.gif

Pamenat mano zidini? Va kaip jis dabar atrodo, netiketai 'nukritus' plytelems  biggrin.gif
user posted image

Dabar sekantis zingsnis -normalus apvadai grindims ir sienoms 4u.gif

Vaizdelis kaip is paveiksliuko wub.gif
Papildyta:
[quote=kuzdaite,2012 04 24, 17:51]
[quote=daffni,2012 04 24, 16:09]
Plyteles labai grazios, gal is Linea????? 4u.gif
[/quote]

Ne, Linea per brangu:)
is 1000 plyteliu maniskes.
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 04 24, 16:54)
Sveikos 4u.gif

Pamenat mano zidini? Va kaip jis dabar atrodo, netiketai 'nukritus' plytelems  biggrin.gif

thumbup.gif wub.gif
tik kur pats židinys? lens.gif juokauju, jei gerai pamenu, krosnelę planuojat dėti?

QUOTE(vida777 @ 2012 04 24, 16:53)
* kas uzejo dabar visur tuos zalvarinius kranus deti - kur tinka ir kur ne... Rezultate - puse lupto, puse skusto.
cia labiau pamastymui toms, pas ka dar nepadaryta.

** Pas mus visuose dusuose stiklas, ir i nieka kita jo nekeisciau - patalpa atrodo sviesesne, erdvesne, nes tas stiklas yra beveik nematomas. Nors vanduo pas mus ypatingai kalketas, po maudymosi valytuvu stikla nubraukiam, o karta per savaite nuvalau langu valikliu.

* būtent dėl šios priežasties aš apsisprendžiau dėti klasikinius (nors dar irgi svarstau, kad gal dėti geresnės firmos neutralaus dizaino), bet chromo spalvos kranus, nors už panašią kainą radau ir kitų spalvų.
man gražiausia - vario ar sendinto žalvario. bet tokiu atveju būtent kranai tampa pagrindiniu kambario akcentu, o man norisi kad dėmesys geriau kryptų ne į juos, o į kitas detales - gražų veidrodį, vonios kambario aksesuarus, lentynėles, tekstilę ir pan. be to, susidėjus spalvotus kranus, nesvarbu, ar jie vario, ar aukso ar kt. spalvos, viską jau tada reikėtų derinti prie jų (bent jau man taip norėtųsi) - ir popieriaus bei wc šepecio laikiklius, ir veidrodžio rėmus, ir šviestuvų ar sieninių bra metalines dalis, jau nekalbant apie visus tuos santechninius vamzdelius ir kitas metalines vonios/kriauklės/dušo/wc detales.

** ir aš taip manau, todėl net nesvarčiau neskaidraus stiklo drinks_cheers.gif o kas čia per valytuvas - specialiai dušo stiklams būna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirksniukas: 24 balandžio 2012 - 17:15
daffni, nu zinok super man tavo vonia wub.gif

Mirksniukas, a nematai zidinio?? biggrin.gif
Taip, bus krosnele, tik va db mastau kokia cia ta spalva issirinkt reikes g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuxxx: 24 balandžio 2012 - 17:16
Mirksiukas paskaiciau ir nesupratau iki galo ax.gif
tai desit vienos spalvos kranus o kitos spalvos veidrodzio remus ,sviestuvus g.gif ?

siaip gi nera problema tuos visus vamzdelius ir pajungimus nusipirkti ir kranu spalvos , bent jau man ta problema neiskilo
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 04 24, 18:12)
o kas čia per valytuvas - specialiai dušo stiklams būna?

Tikrai yra toks valytuvukas. mums rode, atseit islipi is duso - perbrauki juo ir laseliu kaip nebuta. Bet tai braukyk kiekviena karta...ai, man tai tingetusi ax.gif
Atsakyti