Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai, 20 tema

QUOTE(Cobre @ 2012 05 04, 08:41)
nezinau ar i tema  g.gif  anoje temoje kaip ir su augalais gal daugiau reiktu. yra atskira lauko baldu tema, bet.... kol niekas nepasisake pries, tai cia papalepesiu, o jei bus priestaraujanciu, tada kelsiuosi ten, kur pasius  biggrin.gif
buk gerute, pasedek. ir paziurek, ar nera kazkas labai blogai su kokybe.

del stalo, tai mastau, kad gal kokias metalines kojas, ar karkasa susiveikciau ir tamsiom plytelem apsiklijuociau, dar koki sviesu dekora pavaryciau del grozio  biggrin.gif  na, kazka tokio mastau. ar labai blogai mastau?  g.gif tas stalas, kuris yra, tai man visai nepatinka  schmoll.gif  o vien tik kedes lenkai uz 650 zlotu pardavineja, cia uz6 vienetus. vokietijoje pigiau?

einam i musu sodu tema, ten gi visa aplinka - terasos, pavesines, baldai.... gathering.gif
Perkelk ten sita savo zinute, galesim placiau paplepeti.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2012 05 04, 09:00)
einam i musu sodu tema, ten gi visa aplinka - terasos, pavesines, baldai....  gathering.gif
Perkelk ten sita savo zinute, galesim placiau paplepeti.

Vakare mirksiukas.gif imesiu ir terasos nuotrauka is Italijos. Su pergole wub.gif baldai paprastuciai, bet kaip gerai atrode realiai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 05 04, 10:09)
Vakare  mirksiukas.gif imesiu ir terasos nuotrauka is Italijos. Su pergole  wub.gif baldai paprastuciai, bet kaip gerai atrode realiai  wub.gif  thumbup.gif

Sveika mirksiukas.gif . zinutes tavo neturiu. Bet ta mergaite buvo is tindirindi forumo. g.gif
Zinok paprasciau surasti vezeja per skelbiu LT, nes visi per Lenkija vaziuoja.

O ikelkit sodu tema.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2012 05 04, 12:08)

Zinok paprasciau surasti vezeja per skelbiu LT, nes visi per Lenkija vaziuoja.

O ikelkit sodu tema.... ax.gif

gerai sakai drinks_cheers.gif bandysiu gal smile.gif

http://www.supermama...;#entry54793811

Atsakyti
Sveikos, kazkuri ieskojo meistriuko zidinio apdailai, tai kalbejau su broliu, sake, gaila, bet negali, nes kazkokios spec, frezos reikia.... 4u.gif As kai elementariai norejau, tai man padare blush2.gif
Atsakyti
Gal zinot, kaip vadinasi minkstasuoliai tokie kurie miegamajam prie lovu gale dedas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AninaNina @ 2012 05 06, 11:00)
Gal zinot, kaip vadinasi minkstasuoliai tokie kurie miegamajam prie lovu gale dedas? 4u.gif

bed end stool :
(labai gerai rubu kalnui krauti biggrin.gif )

http://www.google.lt...mIpSQ4gTp6Y27Bw
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 07, 12:18)
bed end stool :
(labai gerai rubu kalnui krauti biggrin.gif )

http://www.google.lt...mIpSQ4gTp6Y27Bw

nuostabus baldas. thumbup.gif
Atsakyti
Reikia jūsų nuomonių dėl plytelių 4u.gif
Išsirinkau sienines, bet dar abejoju dėl grindinių...
My Webpage
My Webpage
Šias parsivežiau kaip galimas, kažko geresnio nelabai randu. Mano užmanymas grindines plyyteles pjaustyti ir klijuoti iš jų 10-16 cm. aukščio plintusus. Apbadas eis ir viršuje ir sieninių plytelių apačioje. Visas vonios kambarys bus klijuojamas iki pusės sienos (apie 8 kvadratai). Ar turit kokių įžvalgų, kad kas negerai gali gautis? g.gif Mat man tai nelabai kol kas matosi kaip atrodys, bet bijau, kad nebepatiks kai jau darbas bus padarytas ax.gif
Atsakyti
as bent jau isivaizduoju kad bus labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristaline @ 2012 05 11, 22:17)
Reikia  jūsų nuomonių dėl plytelių  4u.gif
Išsirinkau sienines, bet dar abejoju dėl grindinių...
My Webpage
My Webpage
Šias parsivežiau kaip galimas, kažko geresnio nelabai randu. Mano užmanymas grindines plyyteles pjaustyti ir klijuoti iš jų 10-16 cm. aukščio plintusus. Apbadas eis ir viršuje ir sieninių plytelių apačioje. Visas vonios kambarys bus klijuojamas iki pusės sienos (apie 8 kvadratai). Ar turit kokių įžvalgų, kad kas negerai gali gautis?  g.gif Mat man tai nelabai kol kas  matosi kaip atrodys, bet bijau, kad nebepatiks kai jau darbas bus padarytas  ax.gif

cia Mapisa plyteles, jei neklystu? as bijociau pjaustymo.Aisku pigiau negu pirkti tikrus apvadus, bet meistro tai labai nagingo reikia. smile.gif
Buvau ir as nusiziurejus kazka panasaus, bet visos sienos apstatytos, tai plyteliu grozio nebesimato.
Tad klijuosiu tik duso zona, o daugiau lubas ir sienas dazysiu.
Atsakyti
QUOTE(ambre @ 2012 05 12, 10:30)
cia Mapisa plyteles, jei neklystu? as bijociau pjaustymo.Aisku pigiau negu pirkti tikrus apvadus, bet meistro tai labai nagingo reikia. smile.gif
Buvau ir as nusiziurejus kazka panasaus, bet visos sienos apstatytos, tai plyteliu grozio nebesimato.
Tad klijuosiu tik duso zona, o daugiau lubas ir sienas dazysiu.

Taip, Mapisa. Meistras bus pats šeimininkas, gana kruopštus, tikiuosi viskas pavyks ir rezultatas bus geras smile.gif
Atsakyti