Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai, 20 tema

QUOTE(daffni @ 2012 05 14, 18:53)
o tu skaitai mano mintis, nes vat vienintele kuri mano manymu ten dar tiktu tai svelni alyvine drinks_cheers.gif

bet lovatiese vistiek rinkciausi balta arba artima baltai. Balta spalva suteikia erdves pojuti. Jei kompas gerai spalva rodo, tai tiktu tokia, kaip fotelio sviesieji dryziai.
Akcentai (pagalveles, koks vazonelis ant komodos, uzuolaidu parisimas, jei tik i viena puse darysi) galetu buti ir kokie melsvai alyviniai.
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2012 05 14, 22:50)
Is foto atrodo visai nieko, tik as kaip supratot megeja viska isciupinet, tai reiks pazet. Tik bet kuriuo atveju ant tokiu langu kaip maniskiai manau nereikia jokiu tradiciniu dieniniu uzuolaidu.

nu tai zinoma kad reik ciupinti smile.gif as tas uzuolaidas pamaciau ir isimylejau- pas save jau neturiu kur kabinti, tai galvoju kam dar isiulyti biggrin.gif Ant Jusu langu tikrai nereikia dieniniu, bet jau kad buvo toks komplektas pakabintas, toki ir nufotkinau. Yra atskirai medziagos tokios pirkti- ir kaina visai nieko- lyg 36lt/m g.gif o pacios naktines uzuolaidos pasiutos be parisimu -369- irgi sakyciau nebloga kaina g.gif Gal kuriai kitai merginai pravers mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kvietkas @ 2012 05 15, 00:05)
vaje, daffni, nerealiai  wub.gif  tai kaip jusu namai atrodo, jei sodyba tokio lygio bigsmile.gif

Po teisybei daug prasciau blush2.gif
is tikro sodyba isirenginejam kaip antrus namus. gal todel viska darom taip, nes dabartiniam bute kur gyvenam as nesu nei pati plyteliu rinkusi, nei gridnu. daug kas jau buvo. kai ka keitem - kai kas liko visai nekeista.
kazkaip mastom kad visgi teks keisti busta, tai radikaliai nieko ir nedarom. gal kai baigsim sodyba, praeis keli metai - subresim naujo buto paieskoms ir irengimui rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daffni: 15 gegužės 2012 - 08:45
QUOTE(vida777 @ 2012 05 15, 08:58)
bet lovatiese vistiek rinkciausi balta arba artima baltai. Balta spalva suteikia erdves pojuti. Jei kompas gerai spalva rodo, tai tiktu tokia, kaip fotelio sviesieji dryziai.
Akcentai (pagalveles, koks vazonelis ant komodos, uzuolaidu parisimas, jei tik i viena puse darysi) galetu buti ir kokie melsvai alyviniai.

Nu tikiuosi nemanai kad as galeciau uztiesti vienspalve alyvine lovatiese lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2012 05 15, 08:47)
Nu tikiuosi nemanai kad as galeciau uztiesti vienspalve alyvine lovatiese lotuliukas.gif

ai, tiesiog patikslinau savo komentera, kad nepagalvotum jog as taip manau lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2012 05 14, 14:56)
.sakau reik pasirodyt kas pas mane naujo, ..Turim lova jau ir kelis baldelius:
lova

dar

ir labai uztrukom su visai apvadais apvadeliais doh.gif
apvadai
..

nu labai grazus namai bigsmile.gif isimylejau wub.gif

QUOTE(daffni @ 2012 05 14, 18:53)
..uzuolaidu po kol kas nekabinsiu, bet mano manymu det gal tik ant vieno kairio sono tokio kaip dekora, ka manot? (nors aisku gali prireikt ir uztraukt g.gif . ai, pagyvensim - pamatysim:)

as galvociau kad ant vienos puses surisus butu ciki mirksiukas.gif

turiu klausima jums...kaip isgavote tokia rastu spalva? g.gif
cia balinti seni sienojai ar nauji? g.gif
temos neseku, gal ir anskciau minejus esi ax.gif va isokau siandien ir toki grozi uzmaciau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2012 05 15, 13:20)
nu labai grazus namai bigsmile.gif isimylejau wub.gif
as galvociau kad ant vienos puses surisus butu ciki  mirksiukas.gif

turiu klausima jums...kaip isgavote tokia rastu spalva? g.gif
cia balinti seni sienojai ar nauji?  g.gif
temos neseku, gal ir anskciau minejus esi ax.gif  va isokau siandien ir toki grozi uzmaciau bigsmile.gif

rastus balinome. jie nauji. dazeme 2 ar 3 kartus. O dazai Remers.
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2012 05 14, 15:10)
Lova is TCH, o grindys 2 a laminatas, nes 1 a dejom parketlentes, bet kai gavom jas, tai skyresi nuo to ka uzsakem neatpazistamai, taigi susinervinom, visgi 1 aukste jas sudejom, o 2 nusipirkom laminata, kuris atrodo puikiai:))

Lova ir man -superine thumbup.gif Sakykit, o kas tas TCH g.gif
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2012 05 14, 16:10)
Lova is TCH, o grindys 2 a laminatas, nes 1 a dejom parketlentes, bet kai gavom jas, tai skyresi nuo to ka uzsakem neatpazistamai, taigi susinervinom, visgi 1 aukste jas sudejom, o 2 nusipirkom laminata, kuris atrodo puikiai:))

o iškur tas gražuolis krėsliukas, tokį pirkot ar pervilkot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svet_Lana @ 2012 05 15, 15:31)
Lova ir man -superine thumbup.gif Sakykit, o kas tas TCH g.gif

baldų įmonė,
aš trims kambariams užsisakiau

http://tch.lt/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 15 gegužės 2012 - 16:03
QUOTE(neinzy @ 2012 05 14, 21:08)

Labai gražios thumbup.gif Oi, kaip man į vieną kamputį tiktų biggrin.gif O jų plotis 145 cm, ar čia tik iš paveikslėlio taip atrodo?

Daffni, labai gražu wub.gif Mane tai labiausiai tas foteliukas traukia prisėsti lotuliukas.gif O tapetai - iš viso, be žodžių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ABC*: 15 gegužės 2012 - 20:02
QUOTE(izzidė @ 2012 05 15, 16:50)
o iškur tas gražuolis krėsliukas, tokį pirkot ar pervilkot? 4u.gif

Pirkau nauja is ermitazo stilingu namu per akcija:)
Papildyta:
QUOTE(Barboraaa @ 2012 05 15, 17:02)
baldų įmonė,
aš trims kambariams užsisakiau

http://tch.lt/

Oi, lauksim pasirodant:) mirksiukas.gif
Atsakyti