QUOTE(mamagabi @ 2012 04 14, 00:01)
Dar neturiu...turiu tik dizaina, bet neturiu kas ji idiegtu
Todel jei kas zinote/pazystate kas ta ismano ir galetu nebrangiai atlikti - buciau labai dekinga
O tu ir nereklanuok - idedi nuoroda ir psio, kaip ka tik baldu nuoroda idejo boruziuke. Informacija dalintis galima! Visas pirmas temos puslapis ta rodo
As labiau panasi i pirmaja

Todel jei kas zinote/pazystate kas ta ismano ir galetu nebrangiai atlikti - buciau labai dekinga

O tu ir nereklanuok - idedi nuoroda ir psio, kaip ka tik baldu nuoroda idejo boruziuke. Informacija dalintis galima! Visas pirmas temos puslapis ta rodo

As labiau panasi i pirmaja

Tu teisi, nemokama reklama SM vyksta ohoho, bet beda ta, kad buvau auklejama labai didele saviverte turinciu tevu, kurie skeipijo man, jog atvirumas ir savigarba yra esminai zmogiskojo prado pagrindai. Kadangi cia tema ne apie tai - nesiplesiu

O jei dar apie tavo leytes pakalbet - tikiuos moderatoriai nesupyks, nes lelytes tikrai klasikinio stiliaus, man noretusi nuotraukose matyti daugiau detaliu: tarkim lelyciu rankytes, akys, sukneles sagutes, t.y. tos detales, kurios parodo jog idejai tikrai daug kruopstaus darbo ir jos - nepakartojamos. Deja, tokiom nuotraukom padaryt reikia atitinkamos irangos, taciau jei savo ateiti ir versla sieji su tuo - tai gan nedidele investicija