Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai, 20 tema

QUOTE(Ribbena @ 2012 04 15, 11:45)
pamusala siusiu  ant vienos juosteles su uzuolaida, pamusalas butinas, miegamojo langai rytu puseje, slepsimes  nuo saules,  pamusalas kaip apsauga nuo saules spinduliu uzuolaidai, ir  del vaizdo is lauko puses paslepti isvirksciaja audinio puse, aciu uz patarimus  4u.gif

tai pamusala atskirai siusi? ar teisningai supratau?
tarkim as pati nusipirkau audini uzuolaidoms is linas+medvilne+poliesteris, pamusala norejau iskart siuti is atlaso, taciau didele tikimybe, kad pagrindinis audinys gali trauktis, tad nusprendziau atskirai siuti pamusala ir uzuolaida, o juos tarpusavyje sukabint atskirais kabliukais.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2012 04 14, 00:12)
O jei dar apie tavo leytes pakalbet - tikiuos moderatoriai nesupyks, nes lelytes tikrai klasikinio stiliaus, man noretusi nuotraukose matyti daugiau detaliu: tarkim lelyciu rankytes, akys, sukneles sagutes, t.y. tos detales, kurios parodo jog idejai tikrai daug kruopstaus darbo ir jos - nepakartojamos. Deja, tokiom nuotraukom padaryt reikia atitinkamos irangos, taciau jei savo ateiti ir versla sieji su tuo - tai gan nedidele investicija  ax.gif

Visoms dar karta didelis aciu 4u.gif
Del smulkesniu detaliu foto - butinai atsizvelgsiu rolleyes.gif
Noriu paklausti del tos irangos - ar su fotiku Canon EOS 550d galima ka gero isspaust tuo klausimu g.gif

QUOTE(Didele_meile @ 2012 04 14, 11:08)
Mes vieni is tu laiminguju, kuriems Mamagabi prisidejo prie interjero kurimo  4u.gif Kaip sakant ne visiems duotas tas visumos suvokimo jausmas, todel smagu, kad dar yra zmoniu, kurie padeda, skiria savo laika ir dalinasi savo patirtim ir idejomis.
Dar karta aciu Mamagabi  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Maloniai prasom mirksiukas.gif Linkejimai bye1.gif
Netrukus galesite megautis savo dideles terasos malonumais thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 15 balandžio 2012 - 17:19
Mamagabi gal nueik i kokius kursus foto , nes su bet kokiu fotiku galima padaryti neblogas foto 4u.gif esu macius vienos pazystamos foto su "muiline" ir buvau be zado . o jau koks bebutu veidrodinis fotikas nuotraukos bent jau man grazesnes
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2012 04 15, 18:15)
Visoms dar karta didelis aciu 4u.gif
Del smulkesniu detaliu foto - butinai atsizvelgsiu rolleyes.gif
Noriu paklausti del tos irangos - ar su fotiku Canon EOS 550d galima ka gero isspaust tuo klausimu g.gif 

tikrai galime, ir net labai geru thumbup.gif
tik nejudancius objektus (interjera, detales) fotuografuoti butinas statyvas (ko as ir pati dar neturiu. Jo kaina nuo 40eur iki....
Na ir objektyvo "sviesaus" reiktu.
Bet pasirodo didziaja irangos gali jau turi.
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2012 04 15, 17:15)

Galima, ir net labai mirksiukas.gif pritariu mamasandrai, kad objektyvo reiketu kuo sviesesnio, o del trikojo nemanau, kad jis butinai reikalingas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2012 04 15, 18:15)

jau merginos atsake, kad net labai galima..tik didzioji dalis foto kokybes priklauso ne nuo pacio fotiko, o nuo tinkamo objektyvo..pas man toks pats fotikas, beje ax.gif
Atsakyti
Dekui visom, ale kas tas "sviesus" objektyvas doh.gif
As tai visgi manau, kad gerai fotografijai dar ir ziniu reikia: iv. fotoaparato nustatymai/galimybes, fotografavimo atstumai, rakursai, apsvietimas, seseliai ir t.t. Ne taip cia viskas paprasta rolleyes.gif Bet nebesipleskime...tema ne ta smile.gif
Atsakyti
merginos, dedant vonios kambaryje plyteles tik iki pusės, užtenka, kad tai būtų 1m (dar + kažkiek cm dekoro)?
Atsakyti
Laba diena, perkame namuką su vyru, šiuo metu visame name sienos išdažytos baltai stiliukas toks juodai baltas visur, vyrui labai nepatinka balta spalva, norisi jam kažkių spalvyčių ax.gif labai prie širdies man klasikinis interjeras. yra ten toks holas- svetainė labai aukštomis lubomis, na per du aukštus. gal kas padės kokią spalvytę sienų pasirinkti?
imetu nuotraukytę
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Didele_meile @ 2012 04 14, 10:08)
Mes vieni is tu laiminguju, kuriems Mamagabi prisidejo prie interjero kurimo  4u.gif Kaip sakant ne visiems duotas tas visumos suvokimo jausmas, todel smagu, kad dar yra zmoniu, kurie padeda, skiria savo laika ir dalinasi savo patirtim ir idejomis.
Dar karta aciu Mamagabi  4u.gif  4u.gif  4u.gif

galima girti Mamagabi be galo be krasto, bet butent kai pats klientas viesai prisipazysta, kad yra laimingas ir patenkintas atliktu darbu, tai pats tikriausias ir geriausias ivertinimas. Itikti kitam zmogui ir padaryti ji laiminga tikrai nera lengva.
Saunuole Mamagabi 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Idda @ 2012 04 16, 07:34)
Laba diena, perkame namuką su vyru, šiuo metu visame name sienos išdažytos baltai stiliukas toks juodai baltas visur, vyrui labai  nepatinka balta spalva, norisi jam kažkių spalvyčių  ax.gif labai prie širdies man klasikinis interjeras. yra ten toks holas- svetainė labai aukštomis lubomis, na per du aukštus. gal kas padės kokią spalvytę sienų pasirinkti?
imetu nuotraukytę
user posted image

Kai pamačiau tą foto, susižavėjau ir tikrai jokios spalvos šitam interjerui nelipdyčiau. Man čia labai tinka balta spalva thumbup.gif . Išlaikytas klasikinis stilius, sprendžiant iš parodyto kampo.
O baldai, visai juk ne juodi, o tamsiai rudi smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kristaline @ 2012 04 16, 10:27)
Kai pamačiau tą foto, susižavėjau ir tikrai jokios spalvos šitam interjerui nelipdyčiau. Man čia labai tinka balta spalva  thumbup.gif . Išlaikytas klasikinis stilius, sprendžiant iš parodyto kampo.
O baldai, visai juk ne juodi, o tamsiai rudi  smile.gif .

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tik pamaciau nuotrauka ir pirma mintis "kokia grazi balta sienu spalva!!!!" wub.gif wub.gif
Atsakyti