Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai, 20 tema

Liniuxxx, taigi ir neturi nieko keisti vien todel, kad kazkokia motera cia sumaste, kad tau reikia spinteles nusikabinti mirksiukas.gif 4u.gif Tiesiog kas uzsivaideno, ta ir surasiau, gal tau pravers, gal kokiai kitai personai nuo to visai kitokiu, bet gal dar geresniu minciu kils ir ji tau savo nuostabia vizija issakys mirksiukas.gif tik tuo tikslu ir rasiau biggrin.gif na, bet tu ir pati viska supranti biggrin.gif
Atsakyti
kaip idomiai atrodo tas zidinys su krosnele bigsmile.gif o is kur apdaila gavot ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 05 29, 18:49)
na, bet tu ir pati viska supranti  biggrin.gif

drinks_cheers.gif dekinga uz visokias nuomones, o pasikartojant pasakysiu -atsirenku kas man tinka, padarau savas isvadas ir tada jau einu prie sprendimu igyvendinimo ax.gif o gaunas kaip gaunas smile.gif siaip sitas forumas lb gerai, jei buciau ji skaicius pries pradedant statyt ir isirenginet nama -buciau isvengus daug klaidu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuxxx: 29 gegužės 2012 - 19:38
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 05 29, 20:16)
Tikrai gerai padarei, kad kaminas tos pat spalvos. Labai viskas pas jus dailiai. O kodel krosnele prie tokios zidinio apdailos dejot, o ne zidini (kapsule)?

QUOTE(Rasytee @ 2012 05 29, 21:35)
kaip idomiai atrodo tas zidinys su krosnele  bigsmile.gif  o is kur apdaila gavot  ax.gif ?

tai MB darbo rezultatas jis, dirba su tokiais zidiniais, mano norams vietos neliko biggrin.gif virs zidinio kabinsiu veidrodi, tik klausimas koks cia veidrodzio remas tiktu g.gif
Atsakyti
Liniuxxx grazus gartraukis, dera prie stalo ir kedziu. Virsutines spinteles prasosi keiciamos, bet kaip supratau tai ateities planuose. Nors kitiems gal ir normaliai atrodys jos, man is principo tokio tipo nepatinka - telpa i jas nedaug, atsidaro nepatogiai, atrodo nlb kaip smile.gif bet kiekvienam savo wink.gif

Ribbena grazu bigsmile.gif bet veidrodzio kazkaip neisivaizduoju sitoj vietoj unsure.gif

As su savo miegamuoju vis vargstu, tapetus isklijavo ir sugriuvo visa mano tolimesne vizija doh.gif norejau baltos lovos ir baldu sviesiu bet ziuriu kad bus perdaug blankus kambarys, nebus jokio cinkelio, nykuma tokia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ribbena @ 2012 05 30, 01:05)
virs zidinio kabinsiu veidrodi

Kodel ???
Man nieko ner graziau, kaip ireminta, didele seimos nuotrauka wub.gif
Atsakyti
gartraukis grazus, bet mano akiai tai ziauriai pjaunasi su spintelemis , zymiai geriau atrode tas senas ax.gif
Atsakyti
Ribbena, labai grazus zidinys ir visas kambarys (man tik irgi kazkaip atrodytu, kad kapsule butu labiau tikus), o veidrodis, manau, tiktu visoks ir apvalus, ir ovalus ir staciakampis, reiktu ziureti ko dar tam kambary bus.
Atsakyti
Man patinka veidrodziai ant zidiniu jei tik graziai padaryta ir tinka tenai:) Ribbena Manau pabandysi ir atrasi kas tau tinka.
Liniuxx, gartraukis man patinka, pati toki turiu:), tik aisku tos virsutines spinteles kada nors ateity galetu ir pasikeisti:)) pacios:))

Pas mane pasikeitimu irgi jau yra, tik kazkas pasidare su mano fotki reikalu, niekaip negaliu nuotrauku idet.. reiks eit studijuot kita idejimo buda:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daffni: 30 gegužės 2012 - 09:14

RIBENA, idedu foto virtuves, kur prasei.
Parodyk ir tu dar ka nors bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Kedes prie salos pervilkom, nes buvo juoda oda:
user posted image

Laikrodis jau pakabintas, cia sena foto:
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 05 29, 17:32)

senasis gartraukis puikiai tiko paemus virtuvini komplekta kaip atskira elementa.
Naujasis - tempia virtuve prie bendro interjero. Kadangi tavo namu interjeras nera sunkus klasikinis, virtuviniai baldeliai graziai isipaiso. Pakabinamos spinteles truputi iskrenta is klasikos remu, bet is kitos puses ziurint, butu visai idomus tas nestandartinis derinys, jei ne tie spinteliu matiniai stiklai. Cia jau kaip ugnis ir vanduo.
Jei pvz. stiklai butu skaidrus, vaizdas labai pasikeistu i klasikini, o investicijos minimalios. Tada ir ta atvira nisa gartraukiui is desines labiau isipaisytu i bendra spinteliu linija, o ir siaip vaizdas nebebutu toks minimalistinis ir sterilus. Nebent tau paciai tos spinteles nera patogios ar turi dar kokiu trukumu, kad ju kada nors visai atsisakyti.
Atsakyti
Dabar vis lauko geliu su mazaja prisiskinam i virtuve, nes ten daugiausiai bunam ax.gif

user posted image

user posted image

Man kai saule apsviecia patalpa, tai labai labai miela wub.gif
Cia turbut visos pamenat mano mazaji tulika biggrin.gif , tai cia rytine saule anksti apsviecia ax.gif
user posted image

Atsakyti