Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai, 20 tema

QUOTE(mamagabi @ 2012 04 16, 13:58)
Kvietkai - paveikslinis sviestuvas neturetu buti platesnis uz paveiksla, siauresnis prasom smile.gif

o jau stai paties sviestuvo metalo spalva galetu dereti prie salia kabancio (jei toks yra) lubinio sviestuvo metalo (jei toks yra).

Sviestuvo aukstis, jo vieta irgi svarbi, kad paveikslas nepakibtu per zemai.
Pabandyk isivaizduoti kokio mazdaug dydzio bus paveikslas ir tada tvirtink sviestuva.

aisku, aciu

metalo spalva rinksiuos zalvarine, kad deretu su koridoriaus spintu rankenelem, jos pas mane sendinto zalvario ir veidrodzio remas i ta spalva

aukstis lyg ner zemai, reiks pamatuot g.gif vadinasi, perziuresiu namie paveikslus, kad tiksliai apsisprest, ka kabinsiu..tarp kitko, dauguma paveiksliniu sviestuvu butent 60 cm, ar nebus problema rast siauresni, jei reikes unsure.gif

Atsakyti
ačiu mamagabi 4u.gif imetu daugiau nuotraukų, man labai patinka tų namų interjeras smile.gif teks su vyru kariauti lotuliukas.gif nes aš pati noriu palikti baltą ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kvietkas @ 2012 04 16, 14:04)
aisku, aciu

aukstis lyg ner zemai, reiks pamatuot g.gif vadinasi, perziuresiu namie paveikslus, kad tiksliai apsisprest, ka kabinsiu..tarp kitko, dauguma paveiksliniu sviestuvu butent 60 cm, ar nebus problema rast siauresni, jei reikes unsure.gif

Tikrai ne problema - as dazniau matau siauresnius... sudetingiau gali buti tik del metalo spalvos mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Idda @ 2012 04 16, 14:12)
ačiu mamagabi  4u.gif  imetu daugiau  nuotraukų, man labai patinka tų namų interjeras smile.gif teks su vyru kariauti  lotuliukas.gif nes aš pati noriu palikti baltą  ax.gif

Grazu, tikrai nenusivyliau smile.gif O ir tie, kas ten gyveno, zinojo ka daro - islaikyta ta pati mintis thumbup.gif O su vyru nereikia kariauti, ji reikia myleti ir pasakyti, kad tie namai "teisingi", su savo veidu, stiliumi...
Yra vieteliu, kurias galima dailinti, bet tai su laiku rolleyes.gif
Pirma ikelkite ir apsilkite naujuose namuose kojas, pagyvenkite taip kaip yra ir su laiku pajusite ko jums truksta/reikia/norisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 16 balandžio 2012 - 13:24
QUOTE(murmur @ 2012 04 16, 12:27)
nezinau kaip dedamos (ir ar yra isvis taisykle kazkokia), bet pas mus bute buvo sudetos 1,2m aukscio, paskui dazyta.

QUOTE(mamagabi @ 2012 04 16, 12:58)
Mirksniuk - atsakau taip smile.gif 

ačiū, mergaitės 4u.gif

nugis dar padėkit dėl to langų sudalinimo, reikia langistams pasakyti, kaip daryyyyt unsure.gif
langai pas mus tokių išmatavimų:
220cm plotis x 150cm aukštis
tada svetainėj pažeminti langai, ant vienos sienos 3 langai - 220x195, tada 220x235 durys į terasą ir 150x195 langas.
braižiausi ant popieriaus ir langavau, man lyg geriausiai (ant popieriaus) žiūrisi, kai 220x195 languoji po 4x4 langelius, 150x195 - po 3x4 langelius g.gif o 220x150 atitinkamai po 4x3 langelius g.gif ką manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirksniukas: 16 balandžio 2012 - 13:32
tikrai grazus namai, tik eik gyvenk ir zvenk, kol kas nieko nekeisciau smile.gif
Atsakyti
patarimo reikia

renku plyteles voniai,gražesnių nerandu kaip glazūruotas,ta prasme blizgias, ruošiuosi dar lengvą kilimą pasitiest ,kad negriuvinėtumėm,nebus taip daug grindų matyti. g.gif Ką manot? Ar grindys būtinai turi būt matinės.
Į santechniką nekreipkit dėmesio,tokios nebus.

pvz.

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Idda @ 2012 04 16, 13:12)
ačiu mamagabi  4u.gif  imetu daugiau  nuotraukų, man labai patinka tų namų interjeras smile.gif teks su vyru kariauti  lotuliukas.gif nes aš pati noriu palikti baltą  ax.gif

4u.gif atrodo labai jaukūs namai. Tokius su viskuo ir pirkot? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 16 balandžio 2012 - 14:38
QUOTE(Idda @ 2012 04 16, 13:12)

Tikrai labai skoningi namučiai 4u.gif
Man miegamojo lovų dizainas labai patiko - mano bernams tokios tiktų smile.gif
Atsakyti
Man tie namučiai labai wub.gif tik dalis baldu bus palikta: virtuvinis, komoda ta kur prie židinio ir dar visokie niekučiai, kėdės ir t.t. Gaila bet lovą tikrai išsiveš ax.gif
man truputį per "sunkūs" kai kurie baldai, labaiu norėčiau provanso stiliaus baldų, šviesesnių namų wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Idda: 16 balandžio 2012 - 15:00
QUOTE(Idda @ 2012 04 16, 15:59)
Man tie namučiai labai  wub.gif tik dalis baldu bus palikta: virtuvinis, komoda ta kur prie židinio ir dar visokie niekučiai, kėdės ir t.t. Gaila bet lovą tikrai išsiveš  ax.gif
man truputį per "sunkūs" kai kurie baldai, labaiu norėčiau provanso stiliaus baldų, šviesesnių namų  wub.gif

Tu tikrai parodyk vyrui kuo daugiau foto parinkusi su baltomis sienomis. Gal pakeis nuomone mirksiukas.gif
Maniskis irgi bijojo, kad pas mus bus per balta ir per sviesu, bet dabar jau pats pakeite seniai nuomone.
Visgi prie baltu sienu galima derint bet kokiios spalvos baldus, tekstile ir pan. pliusu tikrai daug:)
bet jei kategoriskai nores spalvu, siulyciau rudos atspalvius, kad ir sviesi balinta kava, labai jaukiai atrodo. Dar kazkas kalbejo apie zalia, amerikieciai turi tokiu idomiu atsplaviu, pas mus net nesu macius interjeruose, bet bent jau ju foto atrodo nerealiai:)
tik jokiu geltonu tonu!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 04 16, 11:05)
*pasikartosiu su klausimu, gal kas atsakys ax.gif kokio aukščio dedamos plytelės vonios kambaryje, jei apačioj plytelės, viršuj dažyta? galvoju, ar 1m + dekoras pakankamai?

*ir dar dėl suskirstytų langeliais langų: pagal ką reikėtų apspręsti tų lagelių dydį, kad nebūtų nei per daug, nei per mažai sulanguota? g.gif

*plyteliu auksti reiketu rinktis atsizvelgiant i baldus ir santechnika. Be to, auksciai gali ir skirtis, pvz. prie vonios, prie praustuvo.
*graziausiai atrodo staciakampiais (i auksti) sudalinti langai/durys.
Ar cia ismatavimai paties stiklo paketo, be remo g.gif ? Ne visai supratau - tokio dydzio langai bus visi nevarstomi? O durys (220cm plocio) i terasa bus stumdomos, ar kaip?

QUOTE(Kristaline @ 2012 04 16, 14:56)
Man miegamojo lovų dizainas labai patiko - mano bernams tokios tiktų  smile.gif

turbut pirmos lovos, kuriu pasirinkimui pilnai pritarciau smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 04 16, 14:25)
ačiū, mergaitės  4u.gif

nugis dar padėkit dėl to langų sudalinimo, reikia langistams pasakyti, kaip daryyyyt unsure.gif
langai pas mus tokių išmatavimų:
220cm plotis x 150cm aukštis
tada svetainėj pažeminti langai, ant vienos sienos 3 langai - 220x195, tada 220x235 durys į terasą ir 150x195 langas.
braižiausi ant popieriaus ir langavau, man lyg geriausiai (ant popieriaus) žiūrisi, kai 220x195 languoji po 4x4 langelius, 150x195 - po 3x4 langelius g.gif o 220x150 atitinkamai po 4x3 langelius g.gif ką manot?

Na pas mus langai vienas is tu "tep lep" padarytu darbu, taip kad patarinet nepatarsiu, kai pas pacia blogai:)
tik jei kartais kur nors butu langai is dvieju daliu, na kad gali langa atvert per viduri, tai nepamirsk, kad jau automatiskai gaunasi perskyrimas vienas. Nes padarem suskirstyma, o tada del varstymo pakeitem nuomone ir gavosi kad langu langeliu mazulyciu apstu doh.gif .
jauciu neaiskiai parasiau blush2.gif
sakiau kada vasara bandysiu atlupt tas juosteles.....
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2012 04 16, 15:41)
turbut pirmos lovos, kuriu pasirinkimui pilnai pritarciau  smile.gif .

Taip, pirmos lovos smile.gif
Atsakyti