Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame,

Sveikos 4u.gif

esu naujokė, visko neperskaitysiu blush2.gif matau, kad daugelis jcrew rūbelių didinti.. jei viršutinės dalies nešioju M dydį, tai jcrew reiktų imti S? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2012 04 13, 16:07)
Factory skyrelyje toks uzrasas atsirado:
SPRING CLEANING: TAKE UP TO 50% OFF THE ENTIRE FACTORY SITE.* Prices as marked.
Taip gautusi, kad to -30 nebetaiko

Nieko nesigautu, taiko ta nuolaida.
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2012 04 13, 15:50)
Aciu  4u.gif
As su 89 paemiau xs dydi, tikiuosi nekabes po pazastim g.gif

aš su 90 turiu S, nieks man ten nekaba
netgi galvoju pasiimt M, nes noriu laisvesnės, o ne aptemptos

QUOTE(ausryte.b @ 2012 04 13, 16:15)
Sveikos 4u.gif

esu naujokė, visko neperskaitysiu blush2.gif  matau, kad daugelis jcrew rūbelių didinti.. jei viršutinės dalies nešioju M dydį, tai jcrew reiktų imti S? g.gif

dažniausiai taip ypač maikutės, megztukai ne tiek.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2012 04 13, 16:20)
dažniausiai taip ypač maikutės, megztukai ne tiek.

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 04 13, 15:17)
Nieko nesigautu, taiko ta nuolaida.

TAIKO patikrinau ... smile.gif
nepanikuokit merginos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2012 04 13, 13:31)
Siti kokie fainuoliai,manau labai patogus butu  wub.gif prie dzinsiuku kokiu  bigsmile.gif
http://www.jcrew.com...suede/34972.jsp

Labai norėčiau šitų, gaila, mano dydžio nėra... Turiu panašius tik be kailio ir ne jcrew, nerealūs man jie. thumbup.gif

QUOTE(Aleja.lt @ 2012 04 13, 13:38)
panasus EMU yra. Tik kaina kita.. Gal kas uzmate panasiu kitur?

Clarks turi.
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2012 04 13, 15:07)
Sitie faini, reiks pagaudyt, bet tai va net dviem dydziais mazesnius nei iprastai reik imti, tai reiskia 6 reik gaudyt g.gif

soy,kąąąą unsure.gif aš užsisakiau 8usa su 25 cm pėda? tai tiek jie padidinti, kažkas baisaus, ar tikrai? g.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2012 04 13, 15:56)
soy,kąąąą  unsure.gif  aš užsisakiau 8usa su 25 cm pėda? tai tiek jie padidinti, kažkas baisaus, ar tikrai? g.gif  verysad.gif  verysad.gif

Taip, parašyta prie batų... Čia vyriški dydžiai nurodyti. Jei nešiojat 38 dydį, jums reikėjo 6 imti.
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2012 04 13, 16:00)
Koki dydi pirkai?

8usa g.gif bet va soy sako, kad jie padidinti tongue.gif
blimba jau prieš du mėn buvau ck tokius parsisiuntus, tai parėjo didoki stipriai tiko 39,5 eur, o mano 38eur. ax.gif na ne jau nelemta man bus vėl cray.gif
Papildyta:
QUOTE(micefee @ 2012 04 13, 16:59)
Taip, parašyta prie batų... Čia vyriški dydžiai nurodyti. Jei nešiojat 38 dydį, jums reikėjo 6 imti.

My Webpage

na išprotėsiu tuoj verysad.gif verysad.gif tikrai nepaskaičiau, nes buvo prie women, tai net nekreipiau dėmesio, tai ką, ten pareis kaip 40 eur. tada?

na ne veltui 13diena ir penktadienis, tikrai tuoj veksiu doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Tai taip, ten gi aprase raso, kad moterys turetu imti dviem dydziais mazesniu nei iprastai, nes batai 'unisexiniai'. Jei 8, tai reikejo imti 6
Atsakyti
Merginos gal kas turit marskinukus tokio tipo - boy shirt?..

http://www.jcrew.com...~~~~~/71612.jsp

Atitinka dydziai? Ta prasme pagal ju lentele dydziu?.. Nes pamenu kad silkiniai per pecius lyg mazinti, idomu kaip tokie.. g.gif
Aciuuu uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
Kas turite šį, parašykite man XXS dydžio išmatavimus. Būsiu labai dėkinga wub.gif

http://www.jcrew.com...D=1334334193162
Atsakyti