Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame,

QUOTE(Soy @ 2012 04 13, 17:08)
Tai taip, ten gi aprase raso, kad moterys turetu imti dviem dydziais mazesniu nei iprastai, nes batai 'unisexiniai'. Jei 8, tai reikejo imti 6

nuo žioplumo nėra vaistų, kai pasakėte, tai, taip paskaičiau ax.gif o aš jau sekmadienį vėlai vakare užsisakiau ir šiandien laiminga laukiu smile.gif galvoju kokie bus faini batai bigsmile.gif o še tau nežinau sūnui bus jaučiu dar dideli, o vyrui gal maži g.gif na pažiūrėsiu kas čia gausis km tiks mums iš unisex biggrin.gif geras modeliukas visai šeimai biggrin.gif tongue.gif
gaila kad dar keturmečiui netinks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(biscuit @ 2012 04 13, 20:24)
Kas turite šį, parašykite man XXS dydžio išmatavimus. Būsiu labai dėkinga  wub.gif

http://www.jcrew.com...D=1334334193162

Mačiau parduodat šį megztuką? ax.gif Netiko?
Atsakyti
QUOTE(biscuit @ 2012 04 13, 19:24)
Kas turite šį, parašykite man XXS dydžio išmatavimus. Būsiu labai dėkinga  wub.gif

http://www.jcrew.com...D=1334334193162

o kokie tiksliai domina? mano xxs, kaip tik gavau pries kelias dienas.
Atsakyti
su 90cm krutine ir klubais 93cm. ar tiks 2usa dydis suknutės? g.gif

lillian suknutė
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2012 04 13, 20:16)
Mačiau parduodat šį megztuką?  ax.gif Netiko?

Ten ne mano. Padedu Kate25 parduoti, matyt kažkas užsisakė ir nesusimokėjo g.gif

QUOTE(evelinki @ 2012 04 13, 20:32)
o kokie tiksliai domina? mano xxs, kaip tik gavau pries kelias dienas.

Kiek rankovytė nuo petuko, per krūtinę ir visas ilgis nuo petuko. Ačiū cool.gif

Aš pati laukiu tokio tik mėlyno wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biscuit: 13 balandžio 2012 - 19:55
QUOTE(biscuit @ 2012 04 13, 21:54)
Ten ne mano. Padedu Kate25 parduoti, matyt kažkas užsisakė ir nesusimokėjo g.gif

Aaaa ax.gif Fainas megztukas labai wub.gif Aš irgi tokio laukiu biggrin.gif Čia turbūt dauguma tokio laukia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2012 04 13, 21:13)
Aaaa  ax.gif Fainas megztukas labai  wub.gif Aš irgi tokio laukiu  biggrin.gif Čia turbūt dauguma tokio laukia  biggrin.gif

Taip. Nes tooooks išpardavimas buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biscuit @ 2012 04 13, 20:54)
Kiek rankovytė nuo petuko, per krūtinę ir visas ilgis nuo petuko. Ačiū  cool.gif

Aš pati laukiu tokio tik mėlyno  wub.gif

per krutine 42cm, rankoves ilgis 60cm ir visas ilgis 54 cm berods
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2012 04 13, 21:34)
per krutine 42cm, rankoves ilgis 60cm ir visas ilgis 54 cm berods

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2012 04 13, 19:30)
nuo žioplumo nėra vaistų, kai pasakėte, tai, taip paskaičiau ax.gif o aš jau sekmadienį vėlai vakare užsisakiau ir šiandien laiminga laukiu smile.gif  galvoju kokie bus faini batai bigsmile.gif  o še tau nežinau sūnui bus jaučiu dar dideli, o vyrui gal maži g.gif  na pažiūrėsiu kas čia gausis km tiks mums iš unisex biggrin.gif  geras modeliukas visai šeimai biggrin.gif  tongue.gif
gaila kad dar keturmečiui netinks ax.gif

Taip juokiausi skaitydama smile.gif Gerai,kad modelis unisex, tai jei bus Jums didelis,tai vienas is seimos nariu nores to ar nenores, privales apsiauti ir nesioti mirksiukas.gif Kaip gerai,kai yra daug potencialiu pretendentu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(biscuit @ 2012 04 13, 21:35)

ner uz ka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloja @ 2012 04 13, 21:41)
Taip juokiausi skaitydama smile.gif Gerai,kad modelis unisex, tai jei bus Jums didelis,tai vienas is seimos nariu nores to ar nenores, privales apsiauti ir nesioti mirksiukas.gif Kaip gerai,kai yra daug potencialiu pretendentu 4u.gif

chloja, kas nelieka bigsmile.gif kai per neapdairumą, kas gaunasi, kad batai visai šeimai unisex blink.gif blush2.gif taip džiaugiausi, o kai temoje paskaičiau, kai merginos parašė, kad reikia 2 dydžiais mažesnių, tuo metu man išsprogo net akys, kaip tam iš LEDYNMEČIO KREŠUI blink.gif
jo gaus matuotis visi kai batai pareis, kaip toj pasakoj kur tą kurpaitę matavo princas, kur tiko pelenei, taip pas mus bus su tais batais lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti