Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(Ex @ 2012 04 19, 09:09)
nu va bigsmile.gif būsi pati ankstyviausia valgytoja (po Gaudvilės) biggrin.gif o mano daigeliai vis dar tebežydi, apsipomidoruoti neskuba.. ax.gif

nea, ne po Gaudvilės smile.gif Ji gi irgi svetimiems augina. Man ir Asesei atidavė, o sau turbūt ir nepasiliko.. doh.gif
O savo Polfastų nematau, gal savaitgalį irgi kokiu užsimezgėliu pradžiugins.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 04 19, 09:53)
ale ir tai bijau kad vienas  šiltnamis pilnas gausis  g.gif

g.gif pala.. o tai kiek šiltnamių žadi pomidorais užtrombuoti? kiek daigų šįmet "apžiojai"? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 04 19, 09:24)
g.gif pala.. o tai kiek šiltnamių žadi pomidorais užtrombuoti? kiek daigų šįmet "apžiojai"? blink.gif

šiltnamiai du. O daigų ~100 smile.gif Na, su Polfastais gal kiek daugiau, nes į pagrindinį skaičių žemaūgių netraukiau smile.gif
Bet į šiltnamius dar ir dalis paprikų keliaus, kiek tilps po pomidorų. Kitom kokias priedangas gal darysiu.
Atsakyti
Oi gerai, kad mano pomidorai nebuvo siltnami palikti praeita nakti per ta baisia salna doh.gif

vakar vakare uzejau ir ravau palergonijas nusalusias verysad.gif , tai pomidoram tris kart kirdik butu blink.gif

Va tau ir super duper polikarbonatinis siltnamis unsure.gif
Atsakyti
kazkaip siandien nekarsta siltnami... tik 18...bet vis vien isnesiau...
del sodinimo.. tu kuriu daigai neperauge tai ir neskubekit... bet pvz mano atveju as i juos ziuriu ir drebu, kad tik iki sekmadienio isgyventu... pribarsciau vakar net grino humuso truputi is virsaus, pries tai zemes kazkada buvau pribarscius, palaiscius uzvakar, nu sveseja nors tu ka doh.gif ... uzmirkiau dar to humuso, bet dabar siltnami salta tai baisu su juo laistyti(nes siltnami stovi), laukiu kol susils...
Atsakyti
nu va nuejau fotosesija padaryti...
parodau kas negeraim namo pomidoram, gal kas pasakis kaip gelbeti...
cia mano naminiai
[attachmentid=221319]
o cia nesiojami i siltnami
[attachmentid=221320]
[attachmentid=221321]

gal jiems temperaturos sviravimai nepatiko g.gif, nes naminiems nieko panasaus nera...
Papildyta:
[attachmentid=221322]
o cia kaip suprantu pazymeta zieda galima jau salinti, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 04 19, 10:09)
nu va bigsmile.gif būsi pati ankstyviausia valgytoja (po Gaudvilės) biggrin.gif o mano daigeliai vis dar tebežydi, apsipomidoruoti neskuba.. ax.gif

Mano - Gaudvilės pomidoras irgi žydi šiltnamyje laimingas wub.gif Iš maniškių dar nei vienas nežydi, tik keli yra su žiedukais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 04 19, 10:35)
šiltnamiai du. O daigų ~100  smile.gif  Na, su Polfastais gal kiek daugiau, nes į pagrindinį skaičių žemaūgių netraukiau smile.gif
Bet į šiltnamius dar ir dalis paprikų keliaus, kiek tilps po pomidorų. Kitom kokias priedangas gal darysiu.

ax.gif o kokio dydžio...maniškis dabar 3x10 , bet kai pasižiūrėjau...nelabai daug ir tilps rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 04 19, 11:20)
ax.gif o kokio dydžio...maniškis dabar 3x10 , bet kai pasižiūrėjau...nelabai daug ir tilps rolleyes.gif

vienas gal 3,6x6, kitas 4x8 m ar 4x9 m - pamiršau jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 04 19, 12:23)
vienas gal 3,6x6, kitas 4x8 m ar 4x9 m - pamiršau jau  biggrin.gif

thumbup.gif o...tai tau viskas ir tilps... thumbup.gif

Tany , aš žiūriu žiūriu į tavo pomidorus...man atrodo viskas jiems gerai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 19 balandžio 2012 - 11:25
Tany o kas jiems blogai tie kur namie? zali, del laibumo nezinau ax.gif man maniskiai irgi laiboki atrodo, bet as tik pirmoke tai negaliu pasakyti ar cia tokie turi buti ar ne.
o pasakykit is praktikos mergaites kiek daigu sutilps i siltnami 2,5x 4,3? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 19 balandžio 2012 - 11:26
mano keliu pomidoru, anksti sodintu (02.14) apatiniu lapu krastai pradeda svieseti, sakykit, ko truksta jiems g.gif
Papildyta:
QUOTE(tany @ 2012 04 19, 12:01)

gal jiems temperaturos sviravimai nepatiko g.gif, nes naminiems nieko panasaus nera...

cia is savo uzrasu knygeles istraukiau rolleyes.gif

...''Dažniausiai salotinė viršutinių lapų spalva rodo, kad trūksta azoto arba geležies.

Ir geležies, ir azoto yra dilgėlių rauge''
Atsakyti