Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

Dabar turiu dilema... Ka su tais pomidorais daryt. Manau savaitele o gal net dvi jie dar pakentetu ant palangiu. O paskui kokiu pora savaicIu jiems tektu gyvent vieniems pleveliniam siltnamy. Galvoju taip- kita savaitgali susodinu ir apmulciuoju siaudais. Tai naktim nesusals manau. O va ka diena daryt...nes musu nebus dar, ar neiskeps jie dienom su uzdarytom durim... Atviru gi dar nepaliksi gi.. O gal?
Kaip manot kaip cia geriau padaryt? Patarkit man naujokelei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 04 22, 21:09)
Dabar turiu dilema... Ka su tais pomidorais daryt. Manau savaitele o gal net dvi jie dar pakentetu ant palangiu. O paskui kokiu pora savaicIu jiems tektu gyvent vieniems pleveliniam siltnamy. Galvoju taip- kita savaitgali susodinu ir apmulciuoju siaudais. Tai naktim nesusals manau. O va ka diena daryt...nes musu nebus dar, ar neiskeps jie dienom su uzdarytom durim... Atviru gi dar nepaliksi gi.. O gal?

o langelio nera siltnamyje atidaromo? paliktumet ji ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 04 22, 20:18)
jei toks žmogaus veidu tai grambuolis biggrin.gif
sveikinu tsakant

ale ir gėrybių pas jus, mažu gyvulininkyste o ne žemdirbyste užsiimkit? smile.gif

pamirsau dar varles ir rupuzes pamineti doh.gif doh.gif doh.gif

ziuriu db kaip atrodo ta grumbuolio lerva, fuij kokia bjaurybe, bet jauciu ne ta radau, nes cia matau tokios kojos priekyje yra, o kur radau, tai toks be koju, grynai kirminas storas

QUOTE(Partizanė @ 2012 04 22, 20:59)
nors galbūt jis rudeniop tampa tokio dydžio sulyg žmogaus ranka...

juokaujat blink.gif

tfu tfu tfu nuo tokios bjaurybes....
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 04 22, 21:01)
Oho  blink.gif  blink.gif  blink.gif negasdinkit... nes nupasakojot kai siaubo filme biggrin.gif jie tokie dideli buna???

Nu tik nesakyk kad karkvabalio nemacius? Baltas storas kirminas ir yra jo lerva. Kepk pietums arba siaip nutreksk. Labai blogi padarai. As pikta ant ju. Man vienais metais visas braskes suvare.
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 04 22, 21:09)

ar kaimyno nera jokio? as tai jo prasyciau, nes pas mumis cia visi draugiski, geranoriski rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 04 22, 16:56)
Aha, sutupdžiau visus, ir žydinčius, ir kovo mėnesio sėjos, šiandien pabaigtuvės buvo smile.gif
Vakar ne viską spėjau, nes kurmį su šakėm po visą šiltnamį vaikiausi.. naglas kurmis pasitaikė, aš pasodinu pomidorą, o jis po kokių 20 min žiūriu kilnoja mano daigus, pomidoro lapai kaip spanielio ausys tik lapsi aukštyn-žemyn..
Nepagavau kurmio, tik pomidorui lapą nukirtau netyčia.. biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Iš juoko net atrašyt kokias 5 min. negalėjau,
prajuokinai iki ašarų.
O dar kai aš spanielį turiu... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 04 22, 19:45)
tai kad nemano kate buvo...

Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2012 04 22, 21:11)
o langelio nera siltnamyje atidaromo? paliktumet ji ir viskas smile.gif

Nea. Durys is abieju galu. ..bet gal vyras sumeistrautu greit koki uztvara is pleveles kad iki puses duru pvz butu.na saltis kad nuo apacios neitu. Arba agro uzklociau apacia. O visai uzdaro geriau nepalikt jauciu kai zada + 26? O mulciuot siaudais ar geriau nereik?
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 04 22, 19:27)
nu neiseina man but darzininkei nors tu ka  doh.gif

viskas iseis. Ir dar kaip - juk naujokams ypac sekasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirz? @ 2012 04 22, 21:15)
ar kaimyno nera jokio? as tai jo prasyciau, nes pas mumis cia visi draugiski, geranoriski rolleyes.gif

Ne sad.gif yr du dziedukai bet butu nusikaltimas prasyt juos eit po puse km pirmyn atgal kasdien. O kur jauni tai chroniai visiski,vaikui valgyt nepaduoda kur jau ten jiem pomidorai mano.
Zodziu iseiciu jokiu ner. Reik patiem kazkaip suktis. Nuo geguzes vidurio jau vaziuosim ten but vasarai. O ikitol ...
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti