Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(Asese @ 2012 04 20, 13:49)
Aš truputį paprieštarausiu  mirksiukas.gif
Šiaudai sulaiko drėgmę, ne taip greit išdžiūsta - tai labai gerai paaugusiems daigams  4u.gif
Ir žemę saulė ne taip stipriai įkaitina - šaknims vėsiau - tai irgi labai gerai smile.gif

nu pas mane jau ne daigai, o tikri krumai biggrin.gif ...
Papildyta:
tiesa siandine is arti apziurejau savo naminius pomidorus, kazkiap buvau juos apleidus... tai va panasu, kad teks sodinti visus iskart, nes jiems dar labiau laikas i zeme... istyse nerealiai doh.gif pasirodo jau laikesi tik atsireme i stikla, pasukau ir gulasi, teko eit ieskoti pagaliuku paremti.. ech... bus daug darbo si savaitgali rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(atigisa @ 2012 04 20, 12:00)
Per drėgna, mažai šviesos ir vietos. Laikas jau į pastovią vietą kelt. geriausias vaistas būtų.

o jei surizikuoti ir jau savatgali sodinti i plevelini siltnami?nes maniskiams irgi mirtinai reikia daugiau vietos doh.gif
Atsakyti
Pastaraisiais metais , sodindama pomidorus, i duobute imesdavao po puse strimeles. Buna gal uz tris litus saldytu maisiokas nemazas. Augo gerai. Gal dar koki dalyka zinot, kad jiems patiktu
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 04 20, 14:51)
Man žuvys netinka, bus po to konfliktas su vyru, valgomi dalykai jam skaudi tema blush2.gif

Pernai pirkau zuvu miltus Senukuose trasu skyriuje, o siemet pamirsau, aciu kad priminei.
Atsakyti
nnu mergynos tai i kokius vazonus sodinat savo black cherry? as viena noreciau jai i vazona kelt, nezinau i kuri, kabinama ae pastatoma g.gif
jolituxx musu "Elite" Seklos black cherry?
Atsakyti
Skaitau ir stebiuosi, kad kai kurios tiek daug daigų augina.. Galvoju, kokias ten plantacijas turit blink.gif
Šian paskaičiavau savo.. 120 daigų.. doh.gif
2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sasuke @ 2012 04 20, 17:09)
Skaitau ir stebiuosi, kad kai kurios tiek daug daigų augina.. Galvoju, kokias ten plantacijas turit  blink.gif
Šian paskaičiavau savo.. 120 daigų..  doh.gif
2.gif

Oho rolleyes.gif tai nedaug ? As auginu trecdali sito kiekio.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2012 04 20, 17:11)
Oho rolleyes.gif  tai nedaug ? As auginu trecdali sito kiekio.

Atvirkščiai, per daug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 04 20, 14:51)
Man žuvys netinka, bus po to konfliktas su vyru, valgomi dalykai jam skaudi tema blush2.gif

o pašvinkusi žuvis irgi skaudi tema?
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2012 04 20, 11:06)
popiežiaus pašventintas...

och tu rupkele kai dėjau žvengt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 04 20, 15:57)
jolituxx musu "Elite"  Seklos black cherry?

Taip būtent tos, šiūmetinė naujiena 4u.gif gi galėjau bent žymeklį pridėt gal būtų buvę aiškiau ale ot žiopla doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Venta9 @ 2012 04 20, 15:26)
Pernai pirkau zuvu miltus Senukuose trasu skyriuje, o siemet pamirsau, aciu kad priminei.

Nėra už ką, aš tada irgi bandysiu atidžiau jų ieškoti senukuose 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Partizanė @ 2012 04 20, 16:22)
o pašvinkusi žuvis irgi skaudi tema?

Tuo labiau, dar sumastys suvartot ir tokią lotuliukas.gif po to būsiu apkaltinta, kad nutručyjau vyrą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Upas @ 2012 04 20, 00:00)
Priklauso kaip sodinsite vagomis, ar lysvėmis.
Lysvėmis 4 eilės 80cm lysvė
5 eilės 100cm lysvė.
galima prakeisti jei (zig zagu) 1 eilėje sodinsite nuo 0 +50+50...
Kitoje eilėje sodinsite 0+25+50+50...
Tarp eilių 20cm
(kas 20cm padarote eiles su ranka, kaip salotas ridikus sėti, ir jose kas 50cm sodinat, toje pačioje eilėje, kitas sodinsis už 50 cm)
Vagomis sodinsite ne kas 50, o kas 20 ir vaga bus 50cm.(kaip bulves)
http://img834.images.../6889/lysve.jpg

Aciuuuuuu labai, superinis paaiskinimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2012 04 20, 14:21)
Na jie man pačiai jau neblogi, bet kai pasižiūriu, kad ant kaimynų lango jau vos ne pusės metro, tai aš nežinau...

aha, tegu jie ten ir vargsta nuo peraugimo irnesakyk.gif

QUOTE(tany @ 2012 04 20, 16:57)
nnu mergynos tai i kokius vazonus sodinat savo black cherry? as viena noreciau jai i vazona kelt, nezinau i kuri, kabinama ae pastatoma g.gif
jolituxx musu "Elite"  Seklos black cherry?

sodinsiu į 35 cm skersmens pastatomą ant žemės, aukštis didesnis bet kadangi jis nenormaliai didelis jau dabar, tai aš jį mažu parišiu g.gif
arba jei netingėsiu, tai surasiu tokį reikalą:
user posted image

nu būna ir gražesniu, ne atsikišusiais dratgaliais

QUOTE(jolituxxx @ 2012 04 20, 17:40)
Tuo labiau, dar sumastys suvartot ir tokią  lotuliukas.gif po to būsiu apkaltinta, kad nutručyjau vyrą 

lotuliukas.gif bože, tie vyrai... visur kur stabdis biggrin.gif
Atsakyti