Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(Palme22 @ 2012 04 22, 17:20)
nenusals pomidorai siltnamyje plevele dengtame?

Jei nebus šalčių, nenušals
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 04 22, 16:56)
Aha, sutupdžiau visus, ir žydinčius, ir kovo mėnesio sėjos, šiandien pabaigtuvės buvo smile.gif
Vakar ne viską spėjau, nes kurmį su šakėm po visą šiltnamį vaikiausi.. naglas kurmis pasitaikė, aš pasodinu pomidorą, o jis po kokių 20 min žiūriu kilnoja mano daigus, pomidoro lapai kaip spanielio ausys tik lapsi aukštyn-žemyn..
Nepagavau kurmio, tik pomidorui lapą nukirtau netyčia.. biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

as kol kas tik kate vaikiau savo siltnami, ir drebejau kad nenuverstu mano daigus biggrin.gif

NU ka padariau fotosesija, kadangi nieko daugiau negaliu padaryti naudingo siandien smile.gif
taigi pradedam smile.gif :
kazkas norejo i Black cherry paziureti(vazoninis)
[attachmentid=221394]
Bajaja nepanasus visai i svyrancius g.gif
[attachmentid=221399]
cia kokie daigai neturetu buti(ir pas mane tokiu yra blush2.gif )...
[attachmentid=221395]
cia mano siltnamis dabar taip atrodo:
[attachmentid=221396]
nu ir pabaigai tiesiog grazus vaizdelis tongue.gif
[attachmentid=221398]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 22 balandžio 2012 - 17:50
tany kokie dideli taviskiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2012 04 22, 17:45)
tany kokie dideli taviskiai  wub.gif

nezinau ar cia gerai...nes priversta jau juos sodinti... ir nera pasirenkimo... gerai, kad orai nusimato neblogi, o kas butu kitu atveju blink.gif
Atsakyti
tany, kaip graziai zydi wub.gif

ir siaip daigiukai grazus labai - yra i ka pasiziureti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2012 04 22, 18:00)
tany, kaip graziai zydi  wub.gif

ir siaip daigiukai grazus labai - yra i ka pasiziureti  4u.gif

aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
tany, tavo šiltnamiukas tobulai tvarkingas, daigeliai idealiai prižiūrėti wub.gif puikios nuotraukėlės pakelia nuotaiką smile.gif
Nors imk ir duok tau pagyrimo raštą biggrin.gif Šaunuolė drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 04 22, 18:16)
tany, tavo šiltnamiukas tobulai tvarkingas, daigeliai idealiai prižiūrėti wub.gif  puikios nuotraukėlės pakelia nuotaiką smile.gif
Nors imk ir duok tau pagyrimo raštą biggrin.gif Šaunuolė drinks_cheers.gif

Aciu labai ax.gif Labai malunu ypac is taves gaut pagyrima tongue.gif

o siltnamiukas dar nebaigtas mirksiukas.gif vejos apvadas bus uzdetas, pacios lisves turetu kazkaip sumazeti, nes turi dar likti sienui vietos, o jau dabar tvorele mazesne uz lisve, o po to takas bus uzpiltas(bet jau po sodinimo) dekorativiniu mulciu. Ir po kokios savaites po sodinimo uzklota sienu ir siaudais, vo tada jau bus baigta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 22 balandžio 2012 - 18:28
Sveikos,

mano pomidoriukai dar labai mazi... kada jau juos butina sodinti i siltnami? Na kad spetu uzaugti, kol vaisius tures vesti? biggrin.gif Reik dabar gal jau siltai juos laikyt? Na ant palanges pries saule? Nes dabar jie pas mus vesioj salej, popiet ant ju atsisuka saule.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 04 22, 16:25)
Kurioj vietoj čia tas kibiras? g.gif ..pakrapnojo mažumėlę, tuo ir baigėsi, visai maloni diena šiandien.. smile.gif

pas mus pylė kaip reikalas šiandien. Gerai, kad vaismedžius vakar susodinau, tai šiemet pomidorus šiltnamy sodint buvo kaip sykis smile.gif Susodinau, atrodo, daug. Bet suskaičiavau likusius - dar virš 40 liko g.gif Ale sukišau ir visus Polfastus ir Esmeraldas, kurie į mano 100-tuką neįsiskaičivo, tai visgi nutariau, kad labai didelį darbą atlikau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 04 22, 18:38)
Reik dabar gal jau siltai juos laikyt? Na ant palanges pries saule? Nes dabar jie pas mus vesioj salej, popiet ant ju atsisuka saule.

šiaip, jeigu jau turit tokią saulėtą palangę, tai reikėjo nuo pat pradžių ant jos ir laikyt.. kelkit, kad kuo daugiau saulės šviesos gautų.
Papildyta:
QUOTE(tany @ 2012 04 22, 17:33)
as kol kas tik kate vaikiau savo siltnami..

o aš visad su abiem katėm šiltnamį ir aplamai darže/sode dirbu smile.gif Jos visada visur eina su manim wub.gif Net grybaut bando eit kartu biggrin.gif
Beje, kurmius jos gaudo nuostabiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 22 balandžio 2012 - 18:46
pasirodau savo darzeli pas mama. Stiklintam balkone. Bet kai kuriu kojeles melynos...salta....na kitaip ner vietos vistiek...mama nesiot nepasiraso pirmyn atgal doh.gif Krauna ziedelius jau kai kurie smile.gif
Atsakyti
zinokit, siandien vos infarkto negavau, kai ant tako pamaciau pelena doh.gif nezinau, ar jis buvo uzedes ko, bet toks leisgyvis, tai uzdengiau kibira, kad nepabegtu niekur g.gif siandien isitikinau, kad pas mane yra visko, ir kurmiu, ir pelenu, ir kurkliu, sraigiu ir dar bemulciuojant braskes radau toki stora balta kirmina blink.gif kazin ar ten tik ne grumbuolis...brrr

siandien baigiau persodinti pomidorus i puslitrinius bokalus, keikiausi ir sakiau, kad kitais metais ispikiuojant is karto i puslitrinius sodinsiu.

Vyras siltnami plove, sunese komposto zemes, sukase lysves, beliko aptravelius aplink taka sudeti, ir vienas siltnamis bus "gatavas"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 22 balandžio 2012 - 18:59