Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms III

QUOTE(Robisss @ 2012 06 11, 11:32)
kaip ir visada, kai tik stilinga grazi apvalute, tai visuomet su vapsvos liemeniu sad.gif

žinokit, jei jūs taip susiveržtumėte, būtų ir pas jus liemuo... man tai rodos, kad jos liemuo yra padarytas, ypač šitos foto mane tuo įtikina romance in the park 4u.gif diržiukas visą laiką sukuria liemens viziją thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
o mane kaip tik dirziukai padaro nestuke.gif . Pilvas issoka toliau uz krutine blink.gif
Atsakyti
Sveikos gražuolės:)
Kartais paskaitinėju jūsų temą, peržiūriu įkeltus pvyzdėlius. O dabar ateinu pas jus prašydama patarimo ax.gif
Man žiauriai gražu įvairiusios maxi suknelės ir sijonai, bet kažkaip vis neįsivaizduoju savęs juose. Senokai spintoje vliojasi toks sijonas, išsitraukiau, pasimatavau ir nežinau, ar jis man patinka, ar tinka, ar jau mest jį iš namų. Tai prašau įvertinti, ar galima taip eit į žmones? Jei taip, kokį viršų reiktų derint? Jis toks plonas, laisvai krentantis, iki pat žemės.

http://public.fotki....my-first-album/

Atsiprašau už prastą foto kokybę ir nešvarų veidrodį, kol neperkėliau į kompą atrodė geriau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Menula @ 2012 06 11, 19:58)

Nuostabus sijonas thumbup.gif , paderinus su panašaus atspalvio tik šviesesne maikyte-liuks, arba šviesesnė gerokai maikutė ir panašaus atspalvio šalikėlis wub.gif
Atsakyti
Labai fainas sijonukas thumbup.gif as tai prie jo balta kokia nors maikute vilkciausi... blush2.gif
Atsakyti
pritariu abiem komentaram:)) drasiai nesiokite sijonuka..priderinkite palaidine, megstuka ir bus super 4u.gif
Atsakyti
Pritariu aukščiau rašiusioms merginoms. Ir visai Jus ne apvalutėsmile.gif
Atsakyti
Tikrai kad neapvalute thumbup.gif smile.gif
ka jus cia veikiat vis paskaitinedama tai nezinau, na bet kaip sakoma niekas nedraudzia ax.gif smile.gif
Atsakyti
sijonas iš tiesų puikus 4u.gif
pasižiūrėkite, gal ką nors prisitaikysite sau mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
čia yra truputį patarimų apie maxi sijonukų nešiojimą. Ilgi sijonai šį pavasarį ir vasarą yra ant bangos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Menula @ 2012 06 11, 19:58)
Tai prašau įvertinti, ar galima taip eit į žmones? Jei taip, kokį viršų reiktų derint? Jis toks plonas, laisvai krentantis, iki pat žemės.

Su sijonu tai galite į žmones eiti, bet derinkite trumpesnę palaidinę, kad nebūtų aptemptas pilvukas. Gražiai turėtų atrodyti su švarkeliu (trikotažiniu arba džinsiniu).

Prieš tai žinutėje įmestam bloge tokia wow moteris - hot mamma! Jaučiuosi tikrai gerokai mažiau seksuali už ją, nors ir perpus kūdesnė biggrin.gif Nerealus pavyzdys, ką daro savęs pateikimas ir pasitikėjimas savimi smile.gif
Atsakyti
Prisiziurejau cia tu vaizdeliu,kaip galima maxi sijona deveti ir taaaaip uzsimaniau sijono ilgo...isigijau galvos skausma dabar,teks nert i sijonelio paieskas doh.gif
Atsakyti