Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms III

Kokia ta stebuklinga dieta,gal isduosi? g.gif beveik visuose yra plus size skyreliai,bet as asmeniskai megstu matuotis,vis nesiryztu siustis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2012 06 06, 14:49)
Sveika  ax.gif na del uzsienietisku saitu tai nelabai ka zinau, gal kitos kuom pades rolleyes.gif  mane irgi domintu jeigu kuri zino unsure.gif
o takko, tai ten visi tokie kaip maisai, atrodo didelis rubas bet ir dar labiau storina, pridaryta visokiu priciudu schmoll.gif  bazej yra pora skiriuku, jeigu esi Kauno..  unsure.gif na o daugiau, tai kaip pasiseka, Humanose kartais gali rasti tikrai ka  biggrin.gif nors naudingo ir grazaus is didesniu dydziu smile.gif  bet cia reikia tureti kantrybes ir vis ieskoti, ieskoti ir dar karta ieskoti  biggrin.gif  biggrin.gif

Aha, as is kauno biggrin.gif

QUOTE(shidochika @ 2012 06 06, 16:49)
Kokia ta stebuklinga dieta,gal isduosi?  g.gif  beveik visuose yra plus size skyreliai,bet as asmeniskai megstu matuotis,vis nesiryztu siustis  smile.gif

Jei manes klauset, tai jokiu stebuklingu dietu nesilaikau bigsmile.gif ,nevalgau nieko miltiniu,kiaulienos( aisku vasara kai saslyku ir desreliu sezonas atidarytas tai sunku) biggrin.gif .nevalgau bulviu.valgau su paukstiena ar zuvim salotas, ryzius...na zodziu eiline dieta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(deimantine+ @ 2012 06 06, 18:05)
Aha, as is kauno biggrin.gif
Jei manes klauset, tai jokiu stebuklingu dietu nesilaikau  bigsmile.gif ,nevalgau nieko miltiniu,kiaulienos( aisku vasara kai saslyku ir desreliu sezonas atidarytas tai sunku) biggrin.gif .nevalgau bulviu.valgau su paukstiena ar zuvim salotas, ryzius...na zodziu eiline dieta biggrin.gif

trumpai tariant suderini maista. o ne kotletukus su bulviu kose ir duona valgai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 06 06, 15:04)
Aš perkuosi Laredoute , tik vis prastėja ten sąlygos.

aš kaip noriu dar kokių trijų tunikų - suknelių, kurias buvau aną kartą užsisakiusi, kokia tikimybė, kad jų bus? ten iš viso būna pernai metų rūbų ?? laugh.gif
Atsakyti
arba noriu tokios, tik ne už tokią kainą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 06 08, 15:26)
arba noriu tokios, tik ne už tokią kainą  biggrin.gif

jomajo..grazi tai grazi, bet kaina dar grazesne biggrin.gif DD
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Javute: 08 birželio 2012 - 18:10
QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 06 08, 14:27)
aš kaip noriu dar kokių trijų tunikų - suknelių, kurias buvau aną kartą užsisakiusi, kokia tikimybė, kad jų bus? ten iš viso būna pernai metų rūbų ?? laugh.gif

Palaukim nuolaidų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 06 08, 23:46)
Palaukim nuolaidų  mirksiukas.gif

laukiu išsišiepus, kad tik greičiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivaj @ 2012 06 02, 15:40)
Šiek tiek vaizdų, na bent akims paganyti :-)
user posted image

aciu vaivaj, kad uzrode sias sukneles. Issirinkau modeliuka sukneles, siusiu antra is desines, tik visa vienos spalvos. biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
Stilinga motera smile.gif
http://alliemcgev.blogspot.com/
Atsakyti
yra bloge tikrai į ką pažiūrėt, bet yra ir į ką geriau iš viso nežiūrėti laugh.gif drąsi mergina tikrai thumbup.gif
Atsakyti
kaip ir visada, kai tik stilinga grazi apvalute, tai visuomet su vapsvos liemeniu sad.gif
Atsakyti