Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms III

QUOTE(griegzde @ 2012 07 07, 11:40)

O is sukneliu man sita grazi suknele  Tik idomu kaip atrodytu realybeja  g.gif

tai suknele ir parodyta realybeje kaip atrodo, o ne ant pakabos pakabinta 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(griegzde @ 2012 07 07, 11:40)

O is sukneliu man sita grazi suknele  Tik idomu kaip atrodytu realybeja  g.gif

drinks_cheers.gif gudriai rankos sudėtos, toks jausmas, kad dengia nereikalingą bangelę rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2012 07 07, 10:51)
tai suknele ir parodyta realybeje kaip atrodo, o ne ant pakabos pakabinta  4u.gif  smile.gif

As turiu omeny ant manes biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 07 07, 10:55)
drinks_cheers.gif gudriai rankos sudėtos, toks jausmas, kad dengia nereikalingą bangelę rolleyes.gif

Cia tokia pati tik kita spalva ir isvisu pusiu My Webpage . Na man grazu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo griegzde: 07 liepos 2012 - 11:01
Sveikos,

as pasirodysiu blush2.gif , pirma karta, kadangi nei pozuoti moku, nei fotografe mano superine (bet stengesi smile.gif ), tai foto kokybe nesuperine.
Paskutiniu metu tiesiog pamilau maxi dress. Nebegaliu be ju.
Dazniausiai virsutine dalis "cropped denim jaket" buna arba labai megiamas svarkas.
Jusu teismui prisiduodu ax.gif ir laukiu patarimu smile.gif

Ach tos nuotraukos doh.gif ilgai viskas vyksta smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ax.gif
Atsakyti
Eclair graziai atrodai thumbup.gif svarkelis aisku uzslepia viska ko nereikia,pabrezia liemens linija,o ilgis irgi labai svarbu,nes nepataikius su ilgiu sijonas,ar suknele dar labiau pabrezia apkunuma smile.gif
Atsakyti
super atrodai 4u.gif thumbup.gif
ir visai nepasakyciau apkuni esi rolleyes.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Eclair, faina suknelė, ir šiaip tinka tau.

Tik jei prie švarko, man norėtųsi uždaresnių basučių/batelių (tik be kulno), o jei prie flip flopų - kai taip karšta - švarkelio ir nereik turbūt, arba kažkoks laisvesnis - kad ir džinsinis, ar bent šviesesnis švarkelis. 4u.gif
Atsakyti
Aciu mergaites 4u.gif

Is Australijos pilnai sutinku del bateliu, bet turejau tik vienus blush2.gif , kuriuos taip nutryniau, kad i siuksliadeze pagaliau iskeliavo. Tai dabar tenka autis tuo kas liko ax.gif
O del svarkelio ar dzinsines striukytes, niekada nenusiimu, kaip karsta ir bebutu, nes labai jau rankeles mano (baleronikai) ne kaip atrodo rolleyes.gif , todel visada uzmaskuoti smile.gif. O tam lengvesnes aprangos nerandu, aptempta netinka, nes labiau paryskina doh.gif . Na taip ir vargstam rolleyes.gif
Atsakyti
Dėl rankų, kai noriu užmaskuot, bet be švarko - renkuosis kimono - man patinka.

O kai taip karšta - nu jau dzin, kokios tos mano rankos cool.gif Džiaugiuosi, kad bent tokias turiu laugh.gif

o beje, iš kur suknelė? ji be rankovių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iš Australijos: 07 liepos 2012 - 17:55
QUOTE(iš Australijos @ 2012 07 07, 18:52)

o beje, iš kur suknelė? ji be rankovių?

mane irgi labai domina kur pirkote suknele 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2012 07 07, 18:36)
mane irgi labai domina kur pirkote suknele  4u.gif  blush2.gif

Suknele is Ebay smile.gif

http://www.ebay.co.u...6#ht_3007wt_988

Kimono g.gif gal galite man pvz imest blush2.gif (mazdaug platejancios rankoves taip)
Atsakyti
QUOTE(Eclair @ 2012 07 07, 21:29)
Suknele is Ebay  smile.gif

http://www.ebay.co.u...6#ht_3007wt_988
Kimono  g.gif  gal galite man pvz imest  blush2.gif  (mazdaug platejancios rankoves taip)

jeigu ne paslaptis, koks dydis pas jus? blush2.gif
as nelabai gaudausi juose doh.gif doh.gif
Atsakyti