Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms III

Grazios sukneles tikrai, bet , deja, mano obuolio figurai nei viena netiktu. Visur pupsotu pilvas-kad ji kur devynios bash.gif
Atsakyti
O bandei tame psl pabandyt nustatyt savo figuros tipa?idomiai pasizaist,pasiulo tada pagal tipa sukneliu,nu jei yra tas pilvas niekur nesidesi,kazka reikia rengtis,o ten tikrai labai protingai visokiais paraukimais pridengia ko nereikia bigsmile.gif
Atsakyti
vajvaj, kokie grožiai... bigsmile.gif figūrytė pas moteris thumbup.gif nors 100 proc. įsitikinusi esu, kad jos su gracijom. Kažkurio blogo savininkei rašiau apie sukneles ir figūrą, tai rašė, kad gracijos labai padailina visą reikalą, ir jei nori būti graži, kad nei vien nereikalinga bandelė negadintų silueto - dėkis graciją. O jei jauti, kad per karštą, varžo ir pan. - vaikščiok patogiai ir grožėkis kitom moterim, kurios atrodo puikiai bet kokiu oru mirksiukas.gif

Iš įdėtų suknelių man labiausiai patiko šios:

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image 4u.gif
Atsakyti
man visai neatrodo apkunios, putlutes ir pan biggrin.gif
tikros manekenes, tokios labai jau skanios lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tai visos sukneles nerealios wub.gif ir manekeniu figuros tikrai graziai ziurisi...jeigu cia gracijos pagalba,tai po galais kokia ta gracija pirkt,kad ir mano apvalumai taip gerai ziuretusi! g.gif
Atsakyti
Aš pati gracijos neturiu - kolkas tenkinuosi pilvą apspaudžiančiais apatiniais, tokiais vat:
http://www.houseoffr...default,pd.html
Tai šiaip esu labai patenkinta - tik reikia tiksliai dydį atsirinkti - per didelis jokios naudos neduos, o su permažu lašinukas virs per liemenį. Ir aišku prie šių karščių nepatogus reikalas. Nukeliavo į spintą rudens laukti.

Tiesa, dar turėjau ir maikutę tos pačios firmos:
http://uk.triumph.co...1...8&size=000S
, bet man ji labai nepatiko - matyt blogą dydis buvo - smukdavo man ta maikė žemyn, po liemenuku susisukdavo. Kol užsidėdavau 9 prakaitai išpildavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seven devils: 10 liepos 2012 - 14:32
Apatinius tokius ir as turiu,bet jie spintoj giliai ikisti,nes nepasiteisino,ritasi zemyn nuo pilvo ir jokios naudos.Ziurejau situos http://harmonylife.l...duct_id=109,bet bijau,kad jei didesnis svoris mano,tai leskutes tu apatiniu risis i virsu....
Atsakyti
QUOTE(Eclair @ 2012 07 08, 17:26)

Labai grazi suknyte  smile.gif gal parasysite is kur?

iš čia
Atsakyti
Plus size fashion žurnalai skanios peržiūros 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 07 10, 20:09)

Aciu labai labai! Turesiu ka pasiskaityti laisvu laiku ir pasijausti itin grazi blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(iš Australijos @ 2012 07 10, 21:54)

NA MANE TA PARDUORUVĖ SUŽAVĖJO thumbup.gif KOKIŲ GROŽYBIŲ,BET KAŽIN KAIP VYKSTA PIRKIMAS,REIKAI TURĖTI SVARŲ,AR KAIP? blush2.gif ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixe @ 2012 07 11, 11:26)
NA MANE TA PARDUORUVĖ SUŽAVĖJO thumbup.gif  KOKIŲ GROŽYBIŲ,BET KAŽIN KAIP VYKSTA PIRKIMAS,REIKAI TURĖTI SVARŲ,AR KAIP? blush2.gif  ax.gif  smile.gif

Reikia turėti kreditinę kortelę su litukais joje bigsmile.gif ir pirmyn 4u.gif

Šiandien tik gavau siuntinėlį iš ten ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mainridas: 12 liepos 2012 - 15:22