Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms III

grazi graazi wub.gif
tik spalvytes ryskesnes noretusi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(iš Australijos @ 2012 07 14, 09:51)
Fainas. Tik nerandu jo ilgio parašyta. koks jo ilgis, gal galite parašyti? Ant manekenkos man trumpokas atrodo, kaip maxi.

Jis ne maxi, bet gerokai žemiau kelių 4u.gif
Atsakyti
Norėčiau...

user posted image

Atsakyti
QUOTE(vaivaj @ 2012 07 17, 23:04)
Norėčiau...

user posted image

labai grazu! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivaj @ 2012 07 17, 23:04)
Norėčiau...

user posted image

grazu, wub.gif
Atsakyti
čia sijonas?
man toks ilgis ne prie dūšios, nebent kojos būtų labai dailios..

kam tas paklodes cituojat?
Atsakyti
QUOTE(iš Australijos @ 2012 07 19, 10:42)
čia sijonas?
man toks ilgis ne prie dūšios, nebent kojos būtų labai dailios..

Man irgi ilgis netiktų ir iškirptė per didelė blush2.gif
Atsakyti
Man cia panasu i suknele g.gif spalvos labai grazios,aukstaugems turetu graziai ziuretis,bet man noretusi biski ilgesnio sijono smile.gif
Atsakyti
Na man irgi atrodo, kad suknutė. Man tiktų ir ilgis, ir iškirptė, na gal ją kiek ir pasiaurinčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(iš Australijos @ 2012 07 19, 10:42)
čia sijonas?

gal kombinuota dviejų dalių suknelė? labai panašu rolleyes.gif arba super gerai priderinta thumbup.gif ilgis man visai nieko, iškirptė - neturėčiau ką į tokią sudėti biggrin.gif blush2.gif bet man gražu
Atsakyti
Sveiki,

nematau situ nuotrauku, tai tikrai pasitikslint noriu, ar cia tos pacios giriamos suknutes nuoroda? http://www.ebay.co.u...6#ht_3055wt_988

jei nesioju 12-14 amerikietiska dydi, tai cia kazin koki reiktu imt?

aciu 4u.gif
but visai idomu dar tas nuotraukas ant savininkes paziuret, nes foto neberodo blush2.gif

QUOTE(Eclair @ 2012 07 07, 15:06)
Sveikos,
as pasirodysiu  blush2.gif , pirma karta, kadangi nei pozuoti moku, nei fotografe mano superine (bet stengesi  smile.gif ), tai foto kokybe nesuperine.
Paskutiniu metu tiesiog pamilau maxi dress. Nebegaliu be ju.
Dazniausiai virsutine dalis "cropped denim jaket" buna arba labai megiamas svarkas.
Jusu teismui prisiduodu  ax.gif  ir laukiu patarimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Musiukass @ 2012 07 19, 15:25)
Sveiki,

nematau situ nuotrauku, tai tikrai pasitikslint noriu, ar cia tos pacios giriamos suknutes nuoroda?

nuoroda tikrai sita, sita gerai pamenu smile.gif o del sukneliu rasykit savininkei 4u.gif smile.gif
Atsakyti