Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms III

QUOTE(shidochika @ 2012 09 05, 15:00)
Prasom i mane kreiptis TU,kad ir sena boba esu,nejaukiai jauciuos kai mane vadina JUS  blush2.gif
Niu smagu kad pas mus gryzai,dar smagiau kad tuos 4 kg pametei  thumbup.gif  as irgi gailiuosi kad aukstakulniu nelabai galiu devet,jau labai jie man graziai ziurisi,figura patempia,palieknina  bigsmile.gif  su apatiniu trikotazu tai ne kas,turejau tokia moteriskute turguj,tikrai kokybiska vezdavos produkcija,bet kazkur pradingo jinai  unsure.gif

4u.gif SHIDOCHIKA,jau tau su apatiniu trikotazu problemos kaip ir neturetu parduotuvese but g.gif virsutinei daliai ir as be vargo gaunu,ji pas man i kuklius 95/c telpa lotuliukas.gif bet va minkstoji apacia i 3x neivairuoja. schmoll.gif siaip telpu,bet kai gumytes prie celiulito duobeliu dar papildomu rinkeliu pridaro,vaizdelis nekoks doh.gif
Atsakyti
O nebandet siustis apatiniu kur nors is uzsienio?
Atsakyti
[/IMG]user posted imageuser posted imageuser posted imagekaip ir nemaciau anksciau situ nuotrauku,kaip jums vaizdai juose bigsmile.gif man tai labai grazu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Rutele_S @ 2012 09 06, 08:44)
O nebandet siustis apatiniu kur nors is uzsienio?

kol kas ne, kazkada sitoj temoj lyg ir buvau uzmacius adresu,bet vakar prasedejus valanda taip ir neradau-kai kurios senesnes temos pratrintos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2012 09 06, 08:13)
4u.gif SHIDOCHIKA,jau tau su apatiniu trikotazu problemos kaip ir neturetu parduotuvese but g.gif virsutinei daliai ir as be vargo gaunu,ji pas man i kuklius 95/c telpa lotuliukas.gif bet va minkstoji apacia i 3x neivairuoja. schmoll.gif siaip telpu,bet kai gumytes prie celiulito duobeliu dar papildomu rinkeliu pridaro,vaizdelis nekoks doh.gif

O kur perkat? Man kita bėda... Dydis 80E,F... doh.gif Vienintėlius, kuriuos atradau Sermija firmos, bet rast, kad būtų toks dydis irgi gana sunku.
Atsakyti
mergaites, www.lilu.lt yra tikrai dideliu dydzio, tiek papinuku tiek kelnaiciu. Paziurekit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2012 09 06, 06:13)

Nu taip atrodo gal kad ner tu problemu,bet zinok problema tame kad galiu visa kruva issimatuot ir nieko neissirinkt,dydis kaip ir aiskus 80D,bet toli grazu ne visi modeliukai tinka,su siuntimu kelis kart prasoviau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shidochika @ 2012 09 06, 10:53)
Nu taip atrodo gal kad ner tu problemu,bet zinok problema tame kad galiu visa kruva issimatuot ir nieko neissirinkt,dydis kaip ir aiskus 80D,bet toli grazu ne visi modeliukai tinka,su siuntimu kelis kart prasoviau  doh.gif

SU VIRSUM MAN VISKAS OK bigsmile.gif PAZIUREJAU NUORODELE,TAI,KURIU MODELIUS UZSIMERKUS STVERCIAU,GAMINA XL DYDI schmoll.gif AS DIEVINU SORTUKUS ,NES JIE NEISIVERZIA I KUMPINE cool.gif
Atsakyti
QUOTE(shidochika @ 2012 09 06, 10:53)
Nu taip atrodo gal kad ner tu problemu,bet zinok problema tame kad galiu visa kruva issimatuot ir nieko neissirinkt,dydis kaip ir aiskus 80D,bet toli grazu ne visi modeliukai tinka,su siuntimu kelis kart prasoviau  doh.gif

man pats pačiausias Triumpf minimaizeris. va šitas:
http://triumph.com/tia/en/5724.html
labai patogus dėvėti, nepersišviečia per baltus drabužius. Mokėjau 135-139 lt, tiksliai nepamenu. Nuolaidų, akcijų šiam modeliui dar niekada neužtikau verysad.gif
Atsakyti
As taip pat pagrinde sortukus deviu,liemeneles megstu tik pakietintas,bet istisai kad kieta butu,be jokiu neriniu,kaspinu,zodziu lygias tokias smile.gif
Atsakyti
Triumph'e irgi visko yra, as ten va atejus kur sukabinti praktiskai nieko nerandu, iskart klausiu pas pardavejas, tai visada ten uz ju kur buna liemeneles, is tenais duoda matuotis smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2012 09 06, 13:13)
Triumph'e irgi visko yra, as ten va atejus kur sukabinti praktiskai nieko nerandu, iskart klausiu pas pardavejas, tai visada ten uz ju kur buna liemeneles, is tenais duoda matuotis smile.gif  ax.gif

taip taip, iš dėžučių tokios būna. bet joms nuolaidų praktiškai niekada nėra.
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2012 09 06, 11:11)
man pats pačiausias Triumpf minimaizeris. va šitas:
http://triumph.com/tia/en/5724.html

Mano krutne 95 D-tai irgi visa laika perku is triumpf minimaizerius. Mano modelis kitoks, bet esme manau ta pati-krutines mazinimas vizualiai. Aisku tokiom kainom neisgaliu prisipirkti ju daug. Bet stengiuosi visad tureti tamsu ir sviesu is sios serijos. Reikes pabandyti jusu rekomeduojama.
O triusikelius dazniausiai perku is turgaus su aukstu liemeniu. Labai dideliu groziu neiseina prisipirkti, bet uztat jie patogus, nesusiraitalioja po pilvu. biggrin.gif
Atsakyti