Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms III

QUOTE(jolax @ 2012 09 06, 14:04)
Mano krutne 95 D-tai irgi visa laika perku is triumpf minimaizerius. Mano modelis kitoks, bet esme manau ta pati-krutines mazinimas vizualiai. Aisku tokiom kainom neisgaliu prisipirkti ju daug. Bet stengiuosi visad tureti tamsu ir sviesu is sios serijos. Reikes pabandyti jusu rekomeduojama.

aš irgi turiu tik šį vienintelį. aišku, labai norėčiau dar ir juodo
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2012 09 06, 14:34)
aš irgi turiu tik šį vienintelį. aišku, labai norėčiau dar ir juodo

PAS MAN TAI NER KO MAZINT,PAGAL UZPAKALI ,BENT JAU DYDZIU GALETU BUT KRUTINE DIDESNE ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2012 09 06, 10:30)
mergaites, www.lilu.lt yra tikrai dideliu dydzio, tiek papinuku tiek kelnaiciu. Paziurekit  4u.gif

viskas 95cm apimtim baigiasi...
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2012 09 07, 17:48)
viskas 95cm apimtim baigiasi...

Gal jus neziurejote kur dideli dydziai?
stai 110D mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, pasirodau, kaip ir zadejau 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Niu daili suknele,ir spalva laaabai grazi bigsmile.gif tik batukus as buciau kitus dejusis g.gif bent oficialiai daliai,kokius aukstakulnius kad kojytes pailgintu,padailintu thumbup.gif suknyte tai puiki thumbup.gif
Dar pamirsau,plaukai kiek matau foto labai grazus,pavydziu kasu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shidochika: 14 rugsėjo 2012 - 12:04
QUOTE(Javute @ 2012 09 14, 11:57)

Javute,
atrodai super. Mėgstu tokią medžiagytę 4u.gif drinks_cheers.gif 10balų wub.gif
Atsakyti
shidochika - ten tie patys ilgiausi ne mano blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif isduriau biggrin.gif aciu 4u.gif del bateliu, man jie irgi nelabai, buvau dvejus pirkus, vienus kai pirkau viskas ok buvo, nu reikejo detis per vestuves nebeykisu doh.gif liko kas liko biggrin.gif

nuotrauka - aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Javute: 14 rugsėjo 2012 - 13:33
Spalva fantastinė suknelės thumbup.gif ir kaklo linja superduperklas thumbup.gif labai tiko prie ilgų kasų (nesvarbu kieno laugh.gif)
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 09 14, 18:09)
Spalva fantastinė suknelės thumbup.gif ir kaklo linja superduperklas thumbup.gif labai tiko prie ilgų kasų (nesvarbu kieno laugh.gif)

Prajuokinai zhaliaakee lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2012 09 14, 18:22)
Prajuokinai zhaliaakee lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif  biggrin.gif  4u.gif

prašom juoktis į sveikatą lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai grazi suknele ir spalva superine thumbup.gif
Atsakyti