Jei kojos ilgos,labai tinka tas plisuotas sijonukas,tik zemaugems jis nelabai jauciu tiktu

Turiu net kelis tokius lengvai plisuotus sijonus truputi zemiau keliu i apacia truputi platejancius ,pas mane klubai gerokai platus tai labai gerai paslepia apvalumus

QUOTE(amir 000 @ 2012 09 16, 21:03)
ot isibrausiu pas jus
paaiskinkit kaip suprasti minimaizerius
atsiprasau nu negirdejau sio pavadinimo
mano krutine ir 95 D ir labai aktuolu ir kaip ja sumazinti vizuoliai,iejau i tinklapi triumph bet angliskai nesuprantu ?

Na issamu atsakyma jau parase merginos, o jei norite angliskai isivesti reiktu vesti minimizer bra.
Gal kuri matet ar zinot kur pirkti tikrai veiksmingu koreguojanciu apatiniu? Po gimdymo pilvas nukaro. Liko kaip sterble
, noretusi kokios nors ale apspaudziancios apattines maikutes. Vis pasiziuriu I topshop puslapi, bet is ten pirktis nesinori, norisi pirkti pamatuota daikta

QUOTE(Bridz
@ 2012 09 20, 14:19)

Gal kuri matet ar zinot kur pirkti tikrai veiksmingu koreguojanciu apatiniu? Po gimdymo pilvas nukaro. Liko kaip sterble
, noretusi kokios nors ale apspaudziancios apattines maikutes. Vis pasiziuriu I topshop puslapi, bet is ten pirktis nesinori, norisi pirkti pamatuota daikta

yra apatinių drabužių parduotuvėse

O as jauciuosi kaip tik geriau, kai man niekas niekur nekaba
, gal matet kokios kainos tu apatinuku?

QUOTE(Bridz
@ 2012 09 20, 15:46)

O as jauciuosi kaip tik geriau, kai man niekas niekur nekaba
, gal matet kokios kainos tu apatinuku?

nepasakysiu tiksliai, bet pasirodė, kad brangu. o ir kelių modelių yra, tai skirtingos kainos

Nesinoretu isleisti daugiau kaip 60 litu

Turiu gėrį: gracija - kainavo apie 80 lt (berods Miglė arba Triumph), aptempiantys šortai labai labai pasiteisinęs pirkinys - aukštas liemuo ir idealiai aptempia pilvą tokie (netikėjau, kad gali taip vizualiai pakeisti, ypač gerai prispaudžia pilvą):

Bet nuotraukoje neatrodo, kad liemuo labai aukstas
, pas jus jie irgi tokie ilgi? Man tai reikia kad ta pilvuka aptemptu ir dar gerai butu, kad po krutine susidariusi riebaliuku rata pasleptu
. Galvoju su kuo geriau jausciausi ar su tokiais sortais , tik tarkim zymiai ilgesniu liemeniu ar su kokiu bodziu...

QUOTE(Bridz
@ 2012 09 20, 16:28)

Bet nuotraukoje neatrodo, kad liemuo labai aukstas
, pas jus jie irgi tokie ilgi? Man tai reikia kad ta pilvuka aptemptu ir dar gerai butu, kad po krutine susidariusi riebaliuku rata pasleptu
. Galvoju su kuo geriau jausciausi ar su tokiais sortais , tik tarkim zymiai ilgesniu liemeniu ar su kokiu bodziu...

Aš pirkau tokius ilgus, nes pabijojau kad storas leškas baisiai išryškins trumpi (baisiai atrodo, kai įsirėžia), o liemuo man baigias beveik ties (.)(.) - na kokie 4 cm iki krūtinės (ūgis 172, svoris 88 ir visas "džiaugsmas" prasideda žemiau krūtinės