Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms III

Jei kojos ilgos,labai tinka tas plisuotas sijonukas,tik zemaugems jis nelabai jauciu tiktu smile.gif
Atsakyti
Turiu net kelis tokius lengvai plisuotus sijonus truputi zemiau keliu i apacia truputi platejancius ,pas mane klubai gerokai platus tai labai gerai paslepia apvalumus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amir 000 @ 2012 09 16, 21:03)
ot isibrausiu pas jus 4u.gif paaiskinkit kaip suprasti minimaizerius g.gif  blush2.gif  blush2.gif  atsiprasau nu negirdejau sio pavadinimo blush2.gif  mano krutine ir 95 D ir labai aktuolu ir kaip ja sumazinti vizuoliai,iejau i tinklapi triumph bet angliskai nesuprantu ? blush2.gif  doh.gif

Na issamu atsakyma jau parase merginos, o jei norite angliskai isivesti reiktu vesti minimizer bra.
Atsakyti
Dažnai jus paskaitau ax.gif o dabar atėjau padėkoti už minimaizerių užrodymą. Mano krūtinė 85 F, tai tikrai turiu bėdų su liemenukais. Brangoki jie, nu bet toks fainas, tiesiog prilipo thumbup.gif taupau pinigėlius dar vienam biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri matet ar zinot kur pirkti tikrai veiksmingu koreguojanciu apatiniu? Po gimdymo pilvas nukaro. Liko kaip sterble doh.gif , noretusi kokios nors ale apspaudziancios apattines maikutes. Vis pasiziuriu I topshop puslapi, bet is ten pirktis nesinori, norisi pirkti pamatuota daikta
Atsakyti
smile.gif+2012 09 20, 14:19-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 09 20, 14:19)
Gal kuri matet ar zinot kur pirkti tikrai veiksmingu koreguojanciu apatiniu? Po gimdymo pilvas nukaro. Liko kaip sterble doh.gif , noretusi kokios nors ale apspaudziancios apattines maikutes. Vis pasiziuriu I topshop puslapi, bet is ten pirktis nesinori, norisi pirkti pamatuota daikta

yra apatinių drabužių parduotuvėse 4u.gif Tam pačiam Triumphe mačiau 4u.gif Tik negaliu komentuot, nemėgstu savęs aptraukt, nes tada kaip dešrelė jaučiuos 4u.gif
Atsakyti
O as jauciuosi kaip tik geriau, kai man niekas niekur nekaba blush2.gif , gal matet kokios kainos tu apatinuku?
Atsakyti
smile.gif+2012 09 20, 15:46-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 09 20, 15:46)
O as jauciuosi kaip tik geriau, kai man niekas niekur nekaba  blush2.gif , gal matet kokios kainos tu apatinuku?

nepasakysiu tiksliai, bet pasirodė, kad brangu. o ir kelių modelių yra, tai skirtingos kainos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jeta: 20 rugsėjo 2012 - 15:01
Nesinoretu isleisti daugiau kaip 60 litu blush2.gif
Atsakyti
Turiu gėrį: gracija - kainavo apie 80 lt (berods Miglė arba Triumph), aptempiantys šortai labai labai pasiteisinęs pirkinys - aukštas liemuo ir idealiai aptempia pilvą tokie (netikėjau, kad gali taip vizualiai pakeisti, ypač gerai prispaudžia pilvą):
user posted image
Atsakyti
Bet nuotraukoje neatrodo, kad liemuo labai aukstas g.gif , pas jus jie irgi tokie ilgi? Man tai reikia kad ta pilvuka aptemptu ir dar gerai butu, kad po krutine susidariusi riebaliuku rata pasleptu smile.gif. Galvoju su kuo geriau jausciausi ar su tokiais sortais , tik tarkim zymiai ilgesniu liemeniu ar su kokiu bodziu...
Atsakyti
smile.gif+2012 09 20, 16:28-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 09 20, 16:28)
Bet nuotraukoje neatrodo, kad liemuo labai aukstas g.gif , pas jus jie irgi tokie ilgi? Man tai reikia kad ta pilvuka aptemptu ir dar gerai butu, kad po krutine susidariusi riebaliuku rata pasleptu smile.gif.  Galvoju su kuo geriau jausciausi ar su tokiais sortais , tik tarkim zymiai ilgesniu liemeniu ar su kokiu bodziu...

Aš pirkau tokius ilgus, nes pabijojau kad storas leškas baisiai išryškins trumpi (baisiai atrodo, kai įsirėžia), o liemuo man baigias beveik ties (.)(.) - na kokie 4 cm iki krūtinės (ūgis 172, svoris 88 ir visas "džiaugsmas" prasideda žemiau krūtinės doh.gif ). Labiausiai džiaugiuosi, kad nesusiraito žemyn smile.gif
Atsakyti