Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms III

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2012 09 20, 19:06)
ispakuoja'mylimasis' saldainiuka,a cia visas sokoladas guli  blink.gif

lotuliukas.gif mjo...

Vis dar negaliu atsidziaugti tais ilgais sortais. Gal kas isbandet toki rubeli?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(axma @ 2012 09 20, 21:43)
patenkinta,niekas nesiraito nei i virsu nei i apacia  smile.gif

Jo grazus sitas, tai jis ir nesiraitys, nes nera kam ir kur uzsiriesti biggrin.gif . gaila, kad nerandu koki as isigijau, mano aisku nera grazuolis, bet apspaudzia gerai. Maniskis per pilva uzsisega kaip gorsetas, o ant virsaus dar uztrauktukas uzsitraukia. Liux.
Atsakyti
ten buvo parduotuve vyrisku moterisku ir vaikisku drabuziu,jei atmintis neapgauna tai antram aukste,bet nesu tikra... g.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 Gal kas isbandet toki rubeli?
[img)
http://2b.images22.51img1.com/6000/walker530/b8993c8a46ca4db1ddc6c9b4b4c4a9c6.jpg[/img]

buvau susigundziusi ji pirkti, bet nera dideliu dydziu ir susilaikiau del sortuku ilgio. O siaip tai man toks gerulis atrodo
Atsakyti
As turiu ta rubeli, man jis bel liemeni kiek didokas, tai guli spintoje. Siaip jis tinka labiau toms , kuruos neturi bedu siu kojom, beyt turi bedu su pilvuku
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 09 21, 11:16)

man nepatiktų dėl ėjimo į tuliką blush2.gif Ir šortai per trumpi 4u.gif
Atsakyti
Sortukai tai ju labai patogus, super apspaudzia kojas ir uzpakali, plius - nepadaro isirezimo ten kur apspausta ir kur ne. O del ejimo I tualeta, tai irgi viskas ten labai patogiai
Atsakyti
Sveiki, reikėtų pagalbos

Esu nestandartas , (didelė krūtinė), o visa kita puse velnio. gal rekomenduosite kur galima klasikinių rubų nusipirkti (kostiumelius, suknelių) gal rekomenduotumet kokia parduotuvę. Vilniuje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabėgusI: 21 rugsėjo 2012 - 13:05
buvau pries pora metu nuspirkus is topshop,tipo user posted imagetoki doh.gif tai ,jei kojos kudos,o turi problemu tik su pilvuku ir dupce,superinis daiktas.bet mano dar ir liaskos storos,tai tos 'tualeto'skylutes apsiuvai taip isirezdavo i vidine slaunu puse,kad jausmas buvo lyg kamuoli tarp koju nestumeis...pora kartu uzsidejau ir atidaviau mamai verysad.gif
Atsakyti
Kažin kokio kūdumo turėtų būti kojos? g.gif Mano tokios storos kaip reikiant - apie 62 cm per lešką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 09 21, 14:55)
Kažin kokio kūdumo turėtų būti kojos? g.gif Mano tokios storos kaip reikiant - apie 62 cm per lešką doh.gif

tau turbut geras butu g.gif pas mane 82cm per liaska ir 41cm per blauzda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2012 09 21, 15:20)
tau turbut geras butu g.gif pas mane 82cm per liaska ir 41cm per blauzda ax.gif

O per blauzdą pas mane 43 doh.gif tos moterys... visos skirtingos biggrin.gif
Atsakyti