Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms III

QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 09 27, 16:36)
aaaa. prancūzai.. supykau ant jų...bash.gif: išsimatuoji žmogus, užsisakai tokią, kad būtų kap sykis, atsisiunti užsidedi ir didelė blink.gif  nu jo papa..umn.gif  box.gif jau ne vieną rūbą perleidau.. paskutinės suknelės-tunikos vasarinės labai gailiu, nes labai patinka bet plati kaip velnias ana lotuliukas.gif

jei kartais Taillisime serijos, tai jos kiek turėjau padidintos būna, tada jau imu ne viršų 46, ne apačią 48, o viršų 44 dydi, arba apačią 46. Pirmą kartą kai matavau save, tai užsisakiau 50/52 d. , tai pamačiau , kad man jis per didelis. Dėl to dydžio nustatymui būtų gerai pigaus ką nors užsisakyti (dar pigiau ne vienai , o su kompanija) ir po 7-10 dienų jau žinosite koks dydis jūsų.

Man dabar iš bendro skyriaus jau aišku koks mano dydis, nors figūra mano nestandartinė, tai dar drabužių taisyklon būna nunešu kelnes, kad priderintų prie figūros, nes man ir kitur pirkti rūbai geriau atrodo pataisyti.
Atsakyti
Miela saulyte525 gal galesi ir mane priimti kai sekanti kart sakysies kazka ax.gif nu as tundra nieko nesu sakiusis is uzsienio,nezinau kaip tai daroma,na nesidomiu,nes tingiu lotuliukas.gif seniau puskes ka nors is UK ir is NO atvezdavo,bet kazkaip nelabai sau ka randu ten biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shidochika @ 2012 09 27, 21:57)
Miela saulyte525 gal galesi ir mane priimti kai sekanti kart sakysies kazka  ax.gif  nu as tundra nieko nesu sakiusis is uzsienio,nezinau kaip tai daroma,na nesidomiu,nes tingiu  lotuliukas.gif  seniau puskes ka nors is UK ir is NO atvezdavo,bet kazkaip nelabai sau ka randu ten  biggrin.gif

gerai, shidochika, prašom, tik geriau per AŽ susirašom, ne temoj.
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2012 09 27, 17:07)
dėkui, mergaitės  biggrin.gif sėdžiu dabar apsipatenkinus..

dar galvoju su probleminiu pilvuku ką čia geriau po suknele užsakyt, su bambuku sudėty radau apatinius , tik dėl pilvo apačios abejoju dar  , gal ne tokia gryna sintetika būtų, gal maloniau nešiotūsi, nes nemėgstu "kepti" šiltoj patalpoj. Pvz. vyro gimtadienio proga nueisim į kavinę, išgersim kokios kavutės ir nesinorėtų lėkti kur į lauką atsišaldyti, jei jausiuos kaip "grielka" įkaitusi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

pora kartu del vyro nulekt atsisaldyt ne griekas mirksiukas.gif galima ir pakentet,jei pinigai is pinigines lauk nesiverzia ax.gif
Atsakyti
wub.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(vaivaj @ 2012 10 03, 23:26)

Labai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Merginos, kur perkate pedkelnes? Domintu storesnes, spalvotos... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dangus giedras @ 2012 10 08, 16:38)
Merginos, kur perkate pedkelnes? Domintu storesnes, spalvotos...  ax.gif

BARACHOLKĖJ blush2.gif NES PAS MUS tokio dydzio,apart iprastu spalvu ,negaunu :ohsiaip kazkuri sm mama prekiauja,bet jos dydziai 5 baigias verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 09 spalio 2012 - 17:28
hi.gif
Jungiuosi i bury smile.gif Tik labai idomu ant kiek jus cia storules smile.gif as su 48 dydziu smile.gif Uk butu 16 smile.gif
pedkelnes jei spalvotas is Uk jei kas yra parveza pirkti galima Primark smile.gif
Atsakyti
Ta suknelė graži, bet ar neturėtų būti trumpesnė? nes baigiasi per storiausią blauzdos vietą.

Apie kojines kalba eina..... daug metų galėjau dėvėti tik šešto dydžio - vadinasi tik lietuviškas ir tik kūno ir juodos spalvos kojines. O dabar - jau penkto bigsmile.gif atsivėrė didžiulės galimybės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2012 10 10, 07:09)
hi.gif
Jungiuosi i bury smile.gif Tik labai idomu ant kiek jus cia storules smile.gif as su 48 dydziu smile.gif  Uk butu 16 smile.gif
pedkelnes jei spalvotas is Uk jei kas yra parveza pirkti galima Primark smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lt dydzio nezinau,UK22-26 blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 10 spalio 2012 - 18:50
o merginos kokios spalvos renkates pedkelnes?
turiu tik juodas, arba tas permatomas (kuno spalvos) dazniausiai nesioju juodas labai tamses (panasus kaip leginsai/tympes)
Ma grazu matyti kai merginos moka prideryti kitu spalvu pedkelnes 4u.gif
ar jus renkates kitokiu spalvu petkelnes?
kaip jas ismokti prideryti prie rubu ? doh.gif
Atsakyti