Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms III

Dailus dzinsiukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivaj @ 2012 10 11, 19:12)
O aš pėdkelnes perku čia
http://www_mada_lt/i...o...0&Itemid=54

Spavos, kurias perku  ax.gif

tamsiai mėlyna, bordo, turkio, juoda, pilka

Pačios man geriausios Vneziana

O kaip su dydziais ten? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dangus giedras @ 2012 10 11, 22:02)
O kaip su dydziais ten?  g.gif

aš tai "Madoje" 2me aukšte 5 dydžio pėdkelnių kalsuiau tik klausiau - buvo, kaina apie 23 lt jei gerai pamenu (20 lt tai tikrai ), liemuo paaukštintas, 40 denų storio, juodos, o kokios firmos tai nepamenu.

-----------------

O dėl džinsų tai man siunčiantis juos sunku pataikyti, nes norisi aukšto liemens ir aptemptų, nemėgstu kai atsiisėdus jau smunka viskas. Ir figūra ne visai standartinė, tai paskutinius jau pirkau apytiksliai tinkančius gero stovio iš padėvėtų už 9 lt ir nešiau į drabužių taisyklą, kad man priderintų (mokėjau taisant nuo šonų - klubų iki apačios abi puses ir trumpinau apačią tai 25 lt, o sakė jei ir liemenį siaurinti, tai tada 35 lt taisymo kaina. Užtat turiu dabar tokius, kokie man patinka ir figūrai tinka.

Tiesa, dar siūles "dvigubas" šonuose džinsų tos pačios spalvos kaip ir buvo padarė, siūlės naujos, tai gerai atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 12 spalio 2012 - 07:45
Hmmm... kad mazi dydziai ten... Man 5 dydis per mazas biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

cia buvo kalba kazkada apie kardiganus, pas mane toks yra, labai fainas ir maloniai devisi
Atsakyti
QUOTE(dangus giedras @ 2012 10 11, 22:02)
O kaip su dydziais ten?  g.gif

Negaliu pasakyti, bet, kiek mačiau, yra visokių g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės smile.gif
Ateinu prašyti nuomonių ir patarimų. Turiu tokią megztą suknelę, jau senokai guli spintoj. Pirkau, nes pamačius labai nebrangią neatsilaikiau pagundai (man žiauriai gražu jos ant kitų), bet vis nedrįstu aš su ja į žmones išeit. Ant mano labai nedailių kojų man ji atrodo trumpoka ir per daug prigludusi (ne per maža, tiesiog man atrodo, kad per daug išryškina visas linijas, kuriom pasigirt tikrai negaliu). Žodžiu, norėčiau nuomonės iš šalies. Suprantu, kad figūros geros neturiu ir jokia suknelė jos nesukurs, tiesiog nenoriu atrodyt neestetiškai.
Būsiu labai dėkinga už visas nuomones 4u.gif

http://public.fotki....my-first-album/

P.S. atsiprašau už nekokybiškas foto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Menula @ 2012 10 19, 14:34)
Ateinu prašyti nuomonių ir patarimų. Turiu tokią megztą suknelę, jau senokai guli spintoj. Pirkau, nes pamačius labai nebrangią neatsilaikiau pagundai (man žiauriai gražu jos ant kitų), bet vis nedrįstu aš su ja į žmones išeit. Ant mano labai nedailių kojų man ji atrodo trumpoka ir per daug prigludusi (ne per maža, tiesiog man atrodo, kad per daug išryškina visas linijas, kuriom pasigirt tikrai negaliu). Žodžiu, norėčiau nuomonės iš šalies. Suprantu, kad figūros geros neturiu ir jokia suknelė jos nesukurs, tiesiog nenoriu atrodyt neestetiškai.

mano nuomone būtinas ant viršaus kardiganas, nes suknelė išryškina nelygumus ties klubais . Ir būtų gražiau jei pėdkelnės būtų suknelės spalvos/atspalvio + ilgaauliai batai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Menula @ 2012 10 19, 14:34)

http://public.fotki....my-first-album/

P.S. atsiprašau už nekokybiškas foto blush2.gif

Man siek tiek laisvesnes noretusi blush2.gif

As tokio tipo ir ilgio sukneles nesioju su klasikinem kelnem... ax.gif

O siaip prie sios sukneles noretusi ilgaauliu 4u.gif
Atsakyti
Menula pritariu nuomonems,kad reikia ilgaauliu batu,gal bandyt kokia liemene derint poilge ir ant kaklo kazka,koki stambu papuosala,kad nukreiptu demesi nuo nelygumu mirksiukas.gif
Atsakyti
o gal merginos gali patart kur Kauno bazese paltu apvalutems rast?
Atsakyti
http://www.cupcakesc...bel/outfit post drasi mergina....... doh.gif
Atsakyti