Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms III

Marga suknelė atrodo miela, bet kaip ir jūs pastebėjote, aš pati į tokias tik pažiūriu ant kitų, pati neužsivilkčiau... mane nuo to margumo pykinti po kurio laiko ima blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2012 05 05, 11:48)
Na ta pirmoji, tai tikrai kaip is baliaus parejusi..  biggrin.gif antroji suknyte grazi, bet gal rasto kitokio reikia, sitas man nelabai  ax.gif
vakar atradau sita, gal kuri bandete? ar yra atsiliepimu? http://www.sizeup.lt/  smile.gif
labai kazko grazaus neradau, tokie gan paprasti pasiulymai, tokie kasdieniski, na cia mano akiai ziurint  mirksiukas.gif

man tai nepatinka, kad dauguma tu rubeliu tokie kaip maisai doh.gif

Zaliaake thumbup.gif , cia ta suknyte jau su megztuku, man jau visai kitas vaizdas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bridz :): 05 gegužės 2012 - 11:26
smile.gif+2012 05 05, 12:24-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 05 05, 12:24)
Zaliaake  thumbup.gif  , cia ta suknyte jau su megztuku, man jau visai kitas vaizdas

drinks_cheers.gif ramina akį tas megztukas thumbup.gif nu ir šeip aš megztukų fanatė wub.gif
Papildyta:
va taip va smile.gif
Atsakyti
vasarinių sukneliu modeliai
http://eli.mama.lt/g...tems-nuotraukos
http://eli.mama.lt/g...-putlutems-foto

Yra tikrai gražių ax.gif wub.gif
Atsakyti
1. Pilka
2. Mėlyna
3. Žydra
4. Geltona
5. Gėlėta
6. Gėlėta
7. Marga
8. Marga
9. Derinukas ir suknelė
Atsakyti
akims paganyti ax.gif Sukneles - kostiumeliai ir sukneles, bandysiu is cia rinktis ka nors siutis vestuvems.. DAUG SUKNELIU
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2012 05 12, 13:25)
bandysiu is cia rinktis ka nors siutis vestuvems.. DAUG SUKNELIU

paskutinė wub.gif ir moteris kokia graži, visai ne apvalutė mano manymu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 05 12, 14:17)
paskutinė wub.gif ir moteris kokia graži, visai ne apvalutė mano manymu wub.gif

aha, tikrai, visai normalaus sudejimo ji. As galvoju siutis ka nors panasaus y juoda, kur yra pries paskutines trys moterys, su gelytem baltom sone vienam.. tik gal spalvyte kitokia g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2012 05 12, 15:37)
aha, tikrai, visai normalaus sudejimo ji. As galvoju siutis ka nors panasaus y juoda, kur yra pries paskutines trys moterys, su gelytem baltom sone vienam.. tik gal spalvyte kitokia  g.gif  smile.gif

na dėl spalvos tai čia jau jūsų pasirinkimas tikrai, jei juoda nepatinka, tai ir nereikia, bet suknelė šita manau gerai žiūrisi tik iš margo audinio, nes jei vienspalvis bus, tai visas rinkes aplink juosmenį išskirs (žinoma, jūs gal jų net ir neturite, tada drąsiai, nes pati suknytė dailiai atrodo: kukli su rankovytėm, ilgis tinkamas, klostės pagyvina patį modelį thumbup.gif )
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 05 12, 16:17)
na dėl spalvos tai čia jau jūsų pasirinkimas tikrai, jei juoda nepatinka, tai ir nereikia, bet suknelė šita manau gerai žiūrisi tik iš margo audinio, nes jei vienspalvis bus, tai visas rinkes aplink juosmenį išskirs (žinoma, jūs gal jų net ir neturite, tada drąsiai, nes pati suknytė dailiai atrodo: kukli su rankovytėm, ilgis tinkamas, klostės pagyvina patį modelį thumbup.gif )

yra tu rinkuciu, yra... biggrin.gif man su rankovytem reikia butinai, nes rankos labai negrazios pas mane doh.gif o medziagytes tikiuosi rasti panasios, vienspalve tikrai netiks schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2012 05 12, 16:26)
yra tu rinkuciu, yra...  biggrin.gif  man su rankovytem reikia butinai, nes rankos labai negrazios pas mane doh.gif  o medziagytes tikiuosi rasti panasios, vienspalve tikrai netiks  schmoll.gif  biggrin.gif

o jūs pati siūsite ar nešit pas siuvėją? manau, siuvėjos patartų, kur rasti tokios medžiagos galima arba gal net pačios užsakytų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 05 12, 16:34)
o jūs pati siūsite ar nešit pas siuvėją? manau, siuvėjos patartų, kur rasti tokios medžiagos galima arba gal net pačios užsakytų  g.gif

Jau kalbejau su siuveja, ji cia man uzrode sias suknutes, sake pasiziurek kas arciau sirdies smile.gif visko ten ji man pasakojo..sake ir siuliu reikes vertikaliai, ir padrapiruoti, ar kaip ten lotuliukas.gif rauksliu tu tokiu padaryti, kad vizualiai liekniau atrodytu biggrin.gif
Atsakyti